Jump to content
Dogomania

Baileys & Honey - stafficzy Dream Team :P i Perełka [*]

Recommended Posts

Posted

Sunia to się dobrze miewa ;) Nic sobie nie robi z opinii wetów i z piłką szaleje :p Szczyla odbieramu w okolicach 16 listopada.

Tak patrz na twój podpis... i siedzę właśnie na stafficzym forum, i skojarzyłam - to twój wątek "miya i nasza zielona wyspa"? :cool3:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To fajnie że sunia żywa! :) ma swój wiek, ale grunt że jest wesoła :loveu:
16 listopad? Oho.. to już nogami przebierasz :evil_lol: ja przy odbiorze Miyi to spac nie mogłam.. dobrze że umowilismy sie w dzien w ktorym pracowałam :D bo do 17 bym nie wysiedziała w domu :) a teraz mała tak rozrabia że szok :D

no i ten watek na staficzym forum to rzeczywiscie nasz :)

Posted

Witamy nowych gości :cool1:

Kurde, zaskoczyła mnie [B]zaba14[/B], tym staffikiem :cool3: To my teraz jak jedna rodzina normalnie :cool3:
Z [B]Unbelievable[/B] w sumie też, wsio terierstwo ;) I pomyśleć, że ja miłośniczka owczarkowych jestem :evil_lol:

To macie na dobranoc mojego potwora - jak zobaczyłam te małe szatańskie oczka, to zaczęłam się bać :evil_lol:

[IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/ScanImage001.jpg[/IMG]

[IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/szczeniaki9014.jpg[/IMG]

Posted

Martens o staffiku myslałam juz gdzies tak od 2 lat ;) ale nie spodziewalismy sie ze kupimy go tutaj w Irlandii :) no ale cóż... :P

oczy ma ....... szatanskie :evil_lol:

Posted

[quote name='Martens']Witamy nowych gości :cool1:

Kurde, zaskoczyła mnie [B]zaba14[/B], tym staffikiem :cool3: To my teraz jak jedna rodzina normalnie :cool3:
Z [B]Unbelievable[/B] w sumie też, wsio terierstwo ;) I pomyśleć, że ja miłośniczka owczarkowych jestem :evil_lol:
[/QUOTE]
ja z kolei nastawiam się na owczarka teraz, chociaż miał być staffik :evil_lol: no cóż :diabloti:

Posted

W sumie ja na kiedyś-kiedyś też myślę raczej o owczarkach - białym szwajcarskim albo collie krótkowłosym - marmurkowym lub tricolor. Chyba że staffik tak mnie zauroczy, że na zawsze pozostanę im wierna :evil_lol:

Posted

[quote name='Martens']W sumie ja na kiedyś-kiedyś też myślę raczej o owczarkach - białym szwajcarskim albo collie krótkowłosym - marmurkowym lub tricolor. Chyba że staffik tak mnie zauroczy, że na zawsze pozostanę im wierna :evil_lol:[/QUOTE]
ja narazie wolę mniejsze psy ;) jak będę stara, we własnym mieszkaniu, z własnym samochodem to wtedy pomyślę o czymś większym :diabloti: bo małego, jadąc pociągiem/pksem czy komunikacją miejską, wsadzę na kolana i nikt go nie zauważy ;)

Posted

A dla mnie, gdybym miała wybierać sobie rasę, pies zaczyna sie na 15 kg, a kończy tak na 45 max :eviltong:
Aczkolwiek są miłości niezależne od rozumu, dobre kilka lat mieszkał z nami przygarnięty mix terrierowo-jamnikowy, waga 8 kg, a charakterek iście diabelski, moje suczydło to przy nim takie ciepłe kluchy ;) Jest jego fotka gdzies na kilku pierwszych stronach.

[SIZE="1"]A ja jutro jadę obejrzeć hodowlę i swojego szczyla :loveu: i odebrać Baryłkowe wyniki....[/SIZE]

Posted

[quote name='Martens']A dla mnie, gdybym miała wybierać sobie rasę, pies zaczyna sie na 15 kg, a kończy tak na 45 max :eviltong:
Aczkolwiek są miłości niezależne od rozumu, dobre kilka lat mieszkał z nami przygarnięty mix terrierowo-jamnikowy, waga 8 kg, a charakterek iście diabelski, moje suczydło to przy nim takie ciepłe kluchy ;) Jest jego fotka gdzies na kilku pierwszych stronach.

[SIZE="1"]A ja jutro jadę obejrzeć hodowlę i swojego szczyla :loveu: i odebrać Baryłkowe wyniki....[/SIZE][/QUOTE]
ja tam lubię małe wypłoszki ;) no, małe-średnie, takie do 45cm :diabloti: szczurzy ma 35cm ;) waga do 20:cool3:
i charatkerne ma być:evil_lol: szukam charakternego owczarka, ale chyba takiego nie znajdę :evil_lol: z terrierem nudzić się nie będziesz ;)

liczę na dużo zdjęć, i dobre wieści baryłkowe ;)

Posted

Właśnie! Napisz koniecznie jak tam Baryłka, jak wyniki dostaniesz!

Domagam się zdjęć malucha, bo muszę sobie popodziwiać ten kolor :eviltong:

[SIZE="1"]A ja przy aktualnych 30 kg psa mam ochotę na jakieś 3 kg :roll: No może tak z 5 bym jeszcze wytrzymała, ale do tych 30 nie mam czasem już siły :shake:[/SIZE]

Posted

Aaa to faktycznie setna stronka :crazyeye:

No to :BIG: :drink1: :tort:

Fot malucha nie mam nowych, co dostaję od hodowcy to wrzucam, jutro mam nadzieję porobić więcej.
Baryła śpi i ma gdzieś sesję zdjęciową :cool1:

Posted

[url]http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/szczeniaki9014.jpg[/url] :loveu:

kolor prześliczny, ale wzrok to rzeczywiście ma szatański :crazyeye: pierwszy raz widzę szczeniora z takim spojrzeniem.

Posted

Trzymam kciuki za Baryłkowe zdrówko :kciuki:

[url]http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/ScanImage001.jpg[/url] uwielbiam błękitne psy :loveu: ale oczka to ma rzeczywiście szatańskie :lol: