martq20 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='cockermanka']Z sobolem nie poszalejesz na wystawach, bo ten kolor już nie jest uznany ... i coraz częściej są mocno obniżane oceny za to umaszczenie.[/QUOTE] a szkoda, bo są cudowne :) zupełnie tego nie rozumiem :/ mimo to raczej nie zrezygnuje, może kiedys zdecyduje się na drugiego, o umaszczeniu akceptowanym na wystawach ;) Quote
Laajla Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Witam wszystkich, jestem nowa na tym forum. Mam prawie dwuletnią cocker spanielkę- Frusię, maść- ciemny blue-roan. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Forumowiczów:lol: Quote
cockermanka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Witaj! Skąd pochodzi Twoja sreberka? Quote
Laajla Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 A znad morza, z hodowli Liebeskind, a w rodowodzie dziadkowie ze słynnych hodowli, ho ho:fadein: A poważnie, to niezła z niej bestyjka, ale ukochana :) Quote
cockermanka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Bestyjką nie powinna być,wszak to kolorek ;) Quote
Laajla Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Bestyjka w pozytywnym sensie, sprytna i mądra. No, poszaleć też czasem lubi, ale to zwykły spanielowi fiś, jak to nazywam :stupid:;)A czy to rzeczywiście prawda, że złotasy mają najtrudniejszy charakter ? Quote
marta30 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Hej Laajla, jakich rodziców ma twoja niunia? Jeśli mogę oczywiście. :) Quote
cockermanka Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='marta30']Hej Laajla, jakich rodziców ma twoja niunia? Jeśli mogę oczywiście. :)[/QUOTE] Wystarczy zajrzeć na stronę hodowli. :roll: [FONT=Tahoma][SIZE=3]matka: [/SIZE][/FONT] [I][FONT=Tahoma] BUNIA z Polany Kłapouchego[/FONT][FONT=Tahoma][COLOR=#FFFF99]ego [/COLOR][/FONT][/I][FONT=Tahoma][SIZE=3] ojciec[I]:[/I][/SIZE][/FONT][I][FONT=Tahoma][SIZE=3] [SIZE=2] [/SIZE][/SIZE][/FONT][SIZE=2][FONT=Tahoma]PEITON MANO Memelis[/FONT][/SIZE][/I] Quote
amacariel Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 pospamuję i zaproszę na bazarek z kalendarzem spanielkowym ;) [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248905"]BAZAREK KALENDARZOWY[/URL][/B] Tym razem przekazaliśmy do licytacji 10 wyjątkowych kalendarzy, dochód z licytacji zostanie przekazany na spanielki w potrzebie. :) Pozdrawiam ciepło i zapraszam! Quote
nowakowski123 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 witam wszystkich, jestem posiadaczem ślicznego cocker spaniela angielskiego który wabi się dosyć oryginalnie a mianowicie Koker:) Quote
Laajla Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Cześć, rzeczywiście bardzo oryginalne imię ;) napisz coś o swoim pupilu, ile ma lat, jakiej jest maści :) Quote
nowakowski123 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 hej:) piesek jest maści złotej i już jest w podeszłym wieku ma ponad 12 lat Quote
foxalina Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Witam Wszystkich serdecznie , mam spanielke adoptowana prawie trzy lata temu z przytuliska w Krobii .To moja druga spanielka , pierwsza odeszla wiele lat temu majac 15 lat. Moja Foxy ma okolo 5-6 lat i jest zlotoruda slodka przytulanka - kocha wszystkich nawet listonosza i weterynarza a jezeli chodzi o psy to ma swoje sympatie i antypatie i czasami lubi porzadzic. Quote
cockermanka Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Witaj :) i pokaż nam swoją gwiazdę ;) Quote
foxalina Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Chetnie pokaze , ale narazie mam problem ze wstawianiem zdjec :lookarou: Quote
AgLusia89 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Cześc, przywituję się. Jestem nowa i od jakiś 3 godzin mam psa, mieszankę Cocrer Spaniela (podpalany). Mimo że to absolutnie nie rasowiec z miłą chęcią poszukam tu porad jak się zająć takim spanielowatym malcem. Quote
Khaleesi2 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Hej :) witam, mam zlotą spanielkę.Wabi się Khaleesi i ma 5 m-cy.Duzo czytałam waszych rad i wiele pomogło mi przebrnąć przez "małe/wielkie" problemy typu jaki szampon....jak przeżyć pierwszą nockę....dlaczego łapie za nogawki itp.Bardzo chetnie skorzystam jeszce z wielu rad.Pozdrawiam Quote
Finn17 Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Witam, mam ba imię Marta i już niedługo stanę się właścicielka pieska rasy cocker spaniel angielski . Termin porodu jest już za kilka dni , wiec jeszcze 9 tyg przede mną . Strasznie mi się będzie dłużył ten czas . Quote
Finn17 Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Hej , biorę go z hodowli Ridgebury na Florydzie . Szczeniaki urodziły się 16 lipca Quote
Recommended Posts