Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh napisał(a):
Na ucho Ci mogę powiedzieć......ale nie tu.:eviltong:

Emilia:-) dzięki ze zareagowałaś na moje pw:-) :loveu:

Napisałam pw z prośba do Emilii - tak myślę, ze nowe siły, pomysły by się przydały.....

Ja już nie wiem gdzie go kurde pokazac jeszcze......

Zawsze chétnie pomogé, Neigh.

Moze teraz powtórzé czyjes pytanie i o tym nie wiem, ale czy on ma allegro wyróznione? takie za 22 zl na 2 tyg? za to moglabym od razu zaplacic (tyle wyskrobié), jesli ktos moze zrobic.

Posted

malawaszka napisał(a):
Ma allegro wyróżnione, chyba do jutra - ma nawet obserwatora, poprzednio miał dwóch i nic :shake:

Malawaszka- powinnam byla sié domyslic ze to Twoja (najlepsza) robota. Z czym ja tu wychodzé? :lol:

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc dla Teo.
Podjęłyśmy z Gusią decyzję, bez względu na stan finansów badanie krwi + kału trzeba mu zrobić jak najszybciej.

Posted

Co oznacza, że jeśli moja wetak będzie pracowała w weekend to pojedziemy w weekend, a jeśli nie to w poniedziałek pójdę do pracy nieco później a rano pojadę z nim na badania.
Praca nie zając - nie ucieknie;)

Posted

Kurcze, cały czas trzymam kciuki za Teosia. Oby chłopak nie mial nic poważnego :roll:

Neigh, nie badz - kiedy ten wywiad?
Tak mnie zaintrygował Twoj tekst: jak szczur na otwarcie kanału :evil_lol:, ze musze to zobaczyc. Dla Teosia oczywiscie ;)

Posted

Męczę dziś od rana Neigh pytaniami czy się aby już telefony nie urywają, ale przecież emisja dopiero dzisiaj o 16.40 dopiero;)

Ups, wygadałam się?;):diabloti:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Męczę dziś od rana Neigh pytaniami czy się aby już telefony nie urywają, ale przecież emisja dopiero dzisiaj o 16.40 dopiero;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

gusia0106 napisał(a):

Podła MAŁPA

Posted

No mi opowiecie jak było, bo ja na bank nie będę oglądać.
a. będe wtedy z dzieckiem w drodze na gimnastykę na 17
b. nie lubię się ogladać, słuchać, na zdjęciach itp. Zawsze wychodze na debila. Przysięgam w naturze jestem ciut inteligentniejsza.

Posted

Program Rewelacja!!!!!!!!!

Aga i Teo BRAWO!!!!

Ja mam C+ wiec odbieram warszawską tv regionalną.
Gdybym wiedziala wcześniej, bym nagrała, a tak po obiadku se pstrykam a tu dogomaniacki psiak :)

Brawo!!! Idea DT niech idzie w Polske :)

Posted

JA nie widziałam - jak obiecałam. Gusia widziała. Dla mnie najważniejsze że padły słwa : dogomania, allegro, plakietka "szukam domu". Bo to jest cholernei ważne.

Dla tych co nie wiedzą o czym prawię - Teo miał taką plakietkę w tv na obrozy ( do kupienia na bazarku:razz:). Zobaczcie pies z plakietką wychodzi na spacery, chodzi do weta, porusza się przecież............to tez sznasa na dom. Może go zobaczyć ktoś, kto wie ze jest kolejny ktoś kto szuka psa itp, itd

Posted

Widziałam, widziałam...
Aga rzeczowa, rozsądna, wygadana
Teodor - ładny, z jęzorem na wierzu, wyglądający młodo i na niezabiedzonego.
No jak on po tym domu nie znajdzie to ja już nie wiem.
Ale co nie znajdzie - tfu tfu tfu - znajdzie;)

Widzieliście ludzie? - blondyna a gadała z sensem:eviltong:

No dobra telefony - no to teraz dzwonić!