Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murciu, ja jeszcze wplace w polowie miesiaca na dziewczynki...
Na razie musze rozplanowac wydatki, co miesiac wplacam tez na zwierzaki Missieek, troche na Kielce (kupuje im karme, puszki).
[SIZE="1"]A od dzisiaj mam kolejnego, nowego szefa, znow nie wiadomo jak to bedzie :???:

Posted

Murka napisał(a):
Muszą odleżakować swoje na naszym łóżku, brzydale jedne :mad:

Mureczko wiesz ;) musza u Was odeagować , przypomniec sobie jak to sie normalnie zyje i dopiero potem wyruszaja w świat ............:Dog_run:

Posted

Dobrze, że nie zrobiłam jej fotki przy Soni, bo by jej w ogóle nikt nie zauważył :evil_lol:

A uśmiech taki ma cały czas, wciąż podskakuje jak pchła, taki kochany upierdliwiec :lol:

Posted

A uśmiech taki ma cały czas, wciąż podskakuje jak pchła, taki kochany upierdliwiec

I pomyslec ile jeszcze takich psiakow czeka w schronisku...takich radosnych, usmiechnietych suniek...od razu przychodzi mi do glowy Hienka :roll:

Posted

Przelew doszedł ;)
14-tego zrobię dokładne rozliczenie, wtedy minie 30 dni :crazyeye: pobytu Pysi u nas. A może ktoś ją do tego czasu przygarnie ;)
Super by było, bo 14-ego znów będziemy w Mielcu i moglibyśmy wziąć Rudaska na jej miejsce... :cool3: