Agnie Koty Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jezus Maria, ratunku.... Ale numer.:evil_lol: Nic innego nie przychodzi mi do głowy, żeby napisać..... Psinka kochana, tyle przeszła i jeszcze szczeniorek.. Quote
luka1 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 szczeniak ma juz ok dwa tygodnie - nie pisałam wczesniej o nim bo nie wiadomo było czy przeżyje. Sunia przecież po wypadku, była operowana pod narkozą. Ale teraz mamy nadzieje ze uda sie szczeniaka odchować. Jest malutki ale energiczny i silny. Quote
asiamm Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jaki majutki :loveu: (1 tylko się urodził?) a mamusia całkiem inaczej wyszła niż na tym starym zdjęciu; zamienię foty na Azorku Quote
luka1 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 szczeniaczek był tylko jeden. Pan Rafał pierwszy znalazł psinkę i zaraz poleciał z sunia do weta, żeby stwierdził czy wszystko jest ok. Był moment że sunia nie miała pokarmu - Małgosia ze swoim mężem na zmiany karmili smokiem malucha Quote
Agnie Koty Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 dzielna matka i jej syn szukają domów! To chłopiec, tak? Quote
Ziutka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Luka, to Sparta z synkiem jest u Małgosi ??? Quote
luka1 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Była, ale juz wróciła do schroniska. Przez momęnt nie miała pokarmu. Więc Małgosia zabrała ją z malcem do weta i do domu żeby karmic malucha. Teraz są juz w schronisku i wszyscy na zmiane karmia malca, choć sunia ma pokarm :lol: Quote
Ziutka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 luka1 napisał(a):Małgosia nazywa ją Sonia Sonia...Sparta...obydwa na "S" oby tylko domek znalazła :roll: Quote
Ziutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 luka1 napisał(a):ale ładny banerek mniam mniam:cool3: Smacznego :evil_lol: i oby przyniósł jej szczęście...w końcu ostatnio nasze azorkowce na "S" mają szczęście więc może i jej się poszczęści :roll: Quote
luka1 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 jak sie uda to jutro zrobię zdjęcia maleństwu i mamie. Quote
Ziutka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 luka1 napisał(a):jak sie uda to jutro zrobię zdjęcia maleństwu i mamie. No ja mam nadzieje, że się uda :cool3: :loveu: Quote
basiapron Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ładniutkie:)do góry,ale uszka ma świetne i tak ciekawie patrzy:) Quote
Ziutka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Noooo i nikogo nie zachwyciła tymi swoimi uszkami :placz: :placz: :placz: Quote
Ziutka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 luka1 napisał(a):czy obserwator na allegro coś znaczy? No niestety ale niewiele :shake: sama zobacz na Amiczka...tyle czasu obserwator i co :placz: no ale bądźmy dobrej myśli - może i akurat w przypadku Sparty to coś znaczy :roll: Quote
Recommended Posts