Jump to content
Dogomania

2,5 roku , biedna, zastraszona, przekochana , spanielka...SCHRONISKO LUBLIN!ma dom

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spanielka wczoraj została zaadoptowana .....

Najgorsze jest to ,że jestem umówiona z panią , która chciała ją obejrzeć , na jutro na 13-tą , a nie mam jak powiedomić jej o tym :(

Dzwoniłą do mnie dwa razy , ale ja odbieram setki telefonów i w żaden sposób nie potrafię sobie odtworzyć tego numeru :(

Jeśli ktoś wie, z jakiego forum była ta osoba , i czy w ogóle jakoś można ją o tym powiadomić , to będę bardzo wdzięczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Tiger napisał(a):

Najgorsze jest to ,że jestem umówiona z panią , która chciała ją obejrzeć , na jutro na 13-tą , a nie mam jak powiedomić jej o tym :(

Dzwoniłą do mnie dwa razy , ale ja odbieram setki telefonów i w żaden sposób nie potrafię sobie odtworzyć tego numeru :(

Jeśli ktoś wie, z jakiego forum była ta osoba , i czy w ogóle jakoś można ją o tym powiadomić , to będę bardzo wdzięczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To cudowne wieści :multi: :multi: :multi: A ta Pani która była zainteresowana Spanielką na pewno znajdzie równie piękną sunię :lol:. Przecież tych psiaków jest cała masa - spanielkowatych też :)

Posted

Tiger napisał(a):

Tak się akurat składa, że to ja...
Cieszę się że ta śliczna spanielica znalazła dom a jednoczesnie przykro mi ze to nie ja... no trudno, ale i tak przyjadę by dowiedzieć się w sprawie wolontariatu :) chociaż jest to uzależnione od samopoczucia mojej mamy i mojego, bo akurat jakieś choróbsko nas złapało...

Posted

Izabela124. napisał(a):
To zdjac sunieczke z allegro?

Zdjąć :)

I serdecznie wszystkim dziękuję za ogormne zainteresowanie i pomoc w ogłoszeniach !!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='verena999']Tak się akurat składa, że to ja...
Cieszę się że ta śliczna spanielica znalazła dom a jednoczesnie przykro mi ze to nie ja... no trudno, ale i tak przyjadę by dowiedzieć się w sprawie wolontariatu :) chociaż jest to uzależnione od samopoczucia mojej mamy i mojego, bo akurat jakieś choróbsko nas złapało...
Verena, witaj na dogo. :p :loveu:
Szkoda, że tak wyszło. Ale jeśli jesteś zainteresowana przygarnięciem spanielka, to zapraszam do wątku adopcyjnego spanielków (link w moim podpisie). :cool3:
Oby sunieczka trafiła do dobrego domku. :p