Tiger Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Umówiłam się na oględziny na sobotę na 13 -tą ..... No to zaciskamy i nie puszczamy do soboty :) !!!!!!!!! Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Tiger napisał(a):Umówiłam się na oględziny na sobotę na 13 -tą ..... No to zaciskamy i nie puszczamy do soboty :) !!!!!!!!! BRAWO! :bigok: Trzymamy kciuki z całej siły! Quote
madzia828 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ja sie tez dołaczam do trzymania kciuków;);) Quote
Tiger Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Spanielka wczoraj została zaadoptowana ..... Najgorsze jest to ,że jestem umówiona z panią , która chciała ją obejrzeć , na jutro na 13-tą , a nie mam jak powiedomić jej o tym :( Dzwoniłą do mnie dwa razy , ale ja odbieram setki telefonów i w żaden sposób nie potrafię sobie odtworzyć tego numeru :( Jeśli ktoś wie, z jakiego forum była ta osoba , i czy w ogóle jakoś można ją o tym powiadomić , to będę bardzo wdzięczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
madzia828 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 mam nadzieje ze sunia trafiła do dobrego domu:roll::roll: kurcze szkoda ze tak wyszło Quote
Wisełka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Tiger napisał(a):Spanielka wczoraj została zaadoptowana ..... Najgorsze jest to ,że jestem umówiona z panią , która chciała ją obejrzeć , na jutro na 13-tą , a nie mam jak powiedomić jej o tym :( Dzwoniłą do mnie dwa razy , ale ja odbieram setki telefonów i w żaden sposób nie potrafię sobie odtworzyć tego numeru :( Jeśli ktoś wie, z jakiego forum była ta osoba , i czy w ogóle jakoś można ją o tym powiadomić , to będę bardzo wdzięczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! To cudowne wieści :multi: :multi: :multi: A ta Pani która była zainteresowana Spanielką na pewno znajdzie równie piękną sunię :lol:. Przecież tych psiaków jest cała masa - spanielkowatych też :) Quote
Masza4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Wiadomo coś na temat nowego domu? Ktoś konkretny przyszedł, czy e tam? Quote
verena999 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Tiger napisał(a):Spanielka wczoraj została zaadoptowana ..... Najgorsze jest to ,że jestem umówiona z panią , która chciała ją obejrzeć , na jutro na 13-tą , a nie mam jak powiedomić jej o tym :( Dzwoniłą do mnie dwa razy , ale ja odbieram setki telefonów i w żaden sposób nie potrafię sobie odtworzyć tego numeru :( Jeśli ktoś wie, z jakiego forum była ta osoba , i czy w ogóle jakoś można ją o tym powiadomić , to będę bardzo wdzięczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak się akurat składa, że to ja... Cieszę się że ta śliczna spanielica znalazła dom a jednoczesnie przykro mi ze to nie ja... no trudno, ale i tak przyjadę by dowiedzieć się w sprawie wolontariatu :) chociaż jest to uzależnione od samopoczucia mojej mamy i mojego, bo akurat jakieś choróbsko nas złapało... Quote
BBeta Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Tiger napisał(a):Spanielka wczoraj została zaadoptowana ..... Wiedziałam, że nie będzie musiała długo czekać :multi: Quote
Tiger Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Izabela124. napisał(a):To zdjac sunieczke z allegro? Zdjąć :) I serdecznie wszystkim dziękuję za ogormne zainteresowanie i pomoc w ogłoszeniach !!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='verena999']Tak się akurat składa, że to ja... Cieszę się że ta śliczna spanielica znalazła dom a jednoczesnie przykro mi ze to nie ja... no trudno, ale i tak przyjadę by dowiedzieć się w sprawie wolontariatu :) chociaż jest to uzależnione od samopoczucia mojej mamy i mojego, bo akurat jakieś choróbsko nas złapało... Verena, witaj na dogo. :p :loveu: Szkoda, że tak wyszło. Ale jeśli jesteś zainteresowana przygarnięciem spanielka, to zapraszam do wątku adopcyjnego spanielków (link w moim podpisie). :cool3: Oby sunieczka trafiła do dobrego domku. :p Quote
Umka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9512409#post9512409 proszę o pomoc w odnalezieniu Borysa z Lublina! Quote
Recommended Posts