Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lovefigaro... ja chce tylko uswiadomic, ze dobry dom to niekoniecznie "odpowiedzialny" - czy tych ludzi nikt nie uprzedzil?

chce sie plakac, jednoczesnie pali zlosc... ze stala sie taka sprzykra sprawa.
tyle zachodu, pomocy tylu ludzi, zaangarzowania... inagle CZAR PRYSŁ razem z uciekajacym psem..

Posted

Tak się zastanawiam czy Ona sie gdzieś nie schowała...

Tak kiedyś zrobiła moja Alma, która wyrwała się na spacerze za kotem, wpadła na ulicę i została lekko uderzona przez auto. Nie mogliśmy Jej znaleźć cały dzień, rozpłynęła się, szukali Jej wszyscy znajomi, sąsiedzi, nawet dzieci z podwórka. Odnalazł Ją tata mojej koleżanki dość daleko od domu, w miejcu budowy tunelu, była cała usmarowana jakąś mazią, więc najprawdopodobniej przesiedziała większość czasu w jakiejś rurze albo czymś takim.

Jak będziesz miała tylko możliwość to pojedź jeszcze w te okolice, może jak usłyszy Twój głos...

Posted

NIe miała adresówki.. Nie zdążyli kupić.
Mam nadzieję, ze gdzies sie schowa. W koncu wczesniej tez sie blakala, zanim ta kobieta ja przygarnela.
jUtro rano o 9 wyruszamy z weronika na poszukiwania. Dzis nawolywalam ja caly czas i nic..:placz: Jutro od rana bedzie ogloszenie w radiu. Nie mozliwe zebysmy jej nie znalezli. DAm ogloszenie, ze jest nagroda. Przeczesemy jutro cale winogrady, piatkowo, naramowice. Prozklejamy setki ogloszen. Jesli bedzie trzeba to nawet tysiace!

Posted

MagYa^^ napisał(a):
lovefigaro... ja chce tylko uswiadomic, ze dobry dom to niekoniecznie "odpowiedzialny" - czy tych ludzi nikt nie uprzedzil?

chce sie plakac, jednoczesnie pali zlosc... ze stala sie taka sprzykra sprawa.
tyle zachodu, pomocy tylu ludzi, zaangarzowania... inagle CZAR PRYSŁ razem z uciekajacym psem..

Oczwiscie, ze ich uprzedzalam. Prosilam, zeby byli ostrozni. Oni twierdza, ze karabinek sie odczepil, w co ja akurat watpie. Moze mysleli, ze sa na bezpiecznym terenie i nie ucieknie i poprostu ja puscili.. NIe mam bladego pojecia. Ci ludzie to nie jakies dzieciaki, nie zadna patologia, nie zadni dziadkowie, czy kalecy. Normalni, kulturalni ludzie. NIe snilo mi sie w najgorszch snach ze tak sie to skonczy! NIe spoczne, poki jej nie znajde!

Posted

lovefigaro napisał(a):
:placz::placz::placz::placz::placz:Moze ona do mnie uciekla i teraz mnie szuka.. Boze, co ona musi teraz czuć..

NIe zadręczaj się Lovefigaro, to nie Twoja wina.

Musi się znaleźć!!!!!

Może ktoś Ją przygarnął i odpowie na ogłsozenia.

Posted

Lovefigaro!
Może to głupie co napiszę,ale czytałam na jednym wątku jak zrozpaczona pani odnalazła psa! Zostawiła w miejscu gdzie uciekł swój swetr/czyli swój zapach/ i trochę pizzy,bo pies uwielbiał! Nie pamiętam jak to długo trwało,pani przyjeżdżała często na to miejsce,aż pewnego razu,gdy przyszła,zobaczyła psa siedzącego na tym swetrze i czekajacego!
Jeśli ona była związana z Tobą,to może warto spróbować?

Posted

epe napisał(a):
Lovefigaro!
Może to głupie co napiszę,ale czytałam na jednym wątku jak zrozpaczona pani odnalazła psa! Zostawiła w miejscu gdzie uciekł swój swetr/czyli swój zapach/ i trochę pizzy,bo pies uwielbiał! Nie pamiętam jak to długo trwało,pani przyjeżdżała często na to miejsce,aż pewnego razu,gdy przyszła,zobaczyła psa siedzącego na tym swetrze i czekajacego!
Jeśli ona była związana z Tobą,to może warto spróbować?

Dziękuję za radę. W tej sytuacji kazda wskazówka moze być cenna. Jutro położe tam cos swojego:-(.

Posted

Matko Boska i wzyscy Święci.!!!!!!!!!!!!
I oddawaj teraz komuś psa... co się stanie? zadzwonią do Ciebie i pwowiedzą... że się zerwał ze smyczy;|
Ja Lusinkę wyprowadzałam z moim psem(2 smycze) z torbami ze sklepu łaziłam z nimi i mi nie uciekła!!!
karabinek się otworzył? sam???????? bajeczka!!!!!!!!
pierdoła!!!!!
jutro o 9.30 jesteśmy umówione na szukanie.
Lusia jest sprytna, myślę, że sobie poradzi... mam nadzieję.
lovefigaro, to nie Twoja wina! przestań mi się zadręczać.