lovefigaro Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dzwoniłam do pani Kariny. Weżme dziś małą z tych Końskich i zabierze ja do swojego domu ( nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, miejscowość Petrykoze..:oops:). To jakieś 40-50km od Warszawy.. Ciotki, ja nie wiem, czy ten mój kierowca pojedzie tam ze mną, bo i tak jutro jadę z nim do Warszawy, ale zabiera mnie łaskawie grzecznościowo.. Jeżeli jest ktoś, kto móglby ja przetransportować do Warszawy... Mój numer na wszelki wypadek 0505 838 749. Quote
fizia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Może Petrykozy? [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Petrykozy_%28powiat_grodziski%29[/URL] Quote
xxxx52 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 dogomanianki koniecznie potrzebny transport od Kariny domu do Warszawy! Lusia ma szanse otrzymac wreszcie swoj prawdziwy dom!!!! umowcie sie w polowie drogi ,tak jest najlepiej!! Quote
fizia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Tak się cieszę, że czeka Ją spokojna noc w ciepłym domu! Quote
Isadora7 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='fizia']Tak się cieszę, że czeka Ją spokojna noc w ciepłym domu![/quote] No to chyba wszyscy sie cieszą co pilotują ten wątek :):):) Quote
iwop Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Baardzo się cieszę! jak tylko mała będzie u ciebie to prosiłabym o numer telefonu do allegro, bo teraz jest tam numer Kariny... Quote
lovefigaro Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='iwop']Baardzo się cieszę! jak tylko mała będzie u ciebie to prosiłabym o numer telefonu do allegro, bo teraz jest tam numer Kariny...[/quote] No jasne.. Pojedziemy zaraz do weterynarza, odrobaczymy ,odpchlimy, zaszczepimy.. Później pojedziemy do fryzjera, co by sunia pięknie wyglądała i pachniała a na koniec porobimy piękne zdjęcia.. Nie martwcie się.. Lepiej trafić nie mogła! Martwie się tylko jak ona zniesie pobyt w mieszkaniu, skoro cały czas na wolności biegała.. Quote
erka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Napisałam na wątku transportowym prośbę o transport z Petrykoz do Warszawy w piątek. Ale czy to coś da?:roll: Lovefigaro, a Karina nie mogłaby znaleźc kogoś , kto by zawiózł małą do Warszawy? Przecież ma tam dużo znajomych.:roll: Quote
erka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='lovefigaro'] Martwie się tylko jak ona zniesie pobyt w mieszkaniu, skoro cały czas na wolności biegała..[/quote] Lovefigaro, tym to się nie przejmuj:razz:. Najczęsciej takie bidulki, które sie tyle wymarzną przy budach wogóle z mieszkania nie chcą wychodzić:lol:. Quote
lovefigaro Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Pani Karina jedzie jutro w sprawie tych od smalcu..:mad: Nie miała zbytnio czasu ze mną rozmawiać i jutro też bedzie strasznie zajęta.. Słuchajcie.. Jeżeli nikt się nie znajdzie w sprawie transportu to użyje mojej mocy i nakłonie kierowcę, żeby mnie tam zawiózł.. No co.. Przecież bez suni do domu nie wrócę..:shake: Quote
Isadora7 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='lovefigaro']Pani Karina jedzie jutro w sprawie tych od smalcu..:mad: Nie miała zbytnio czasu ze mną rozmawiać i jutro też bedzie strasznie zajęta.. Słuchajcie.. Jeżeli nikt się nie znajdzie w sprawie transportu to użyje mojej mocy i nakłonie kierowcę, żeby mnie tam zawiózł.. No co.. Przecież bez suni do domu nie wrócę..:shake:[/quote] [B]Wielki respect i szacun dla takich jak Ty[/B] Quote
fizia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Lovefigaro - ja myślę, że Ona będzie przeszczęśliwa, że jest w cieple, nie moknie, a poza tym przeciez nie biega na wolności, tylko jest przywiązana łańcuchem... Quote
lovefigaro Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='fizia']Napisała do mnie bardzo miła Pani, która szuka maleńkiej suczki, ale bardzo chce,żeby była już wysterylizowana...[/quote] Czy ta pani nadal chce sunie? Bo ja przeciez wysterylizuje małą.. Będzie juz zdrowa, zaszczepiona i czyściutka.. Po zabiegu będzie u mnie, ale jak tylko bedzie gotowa, to może iść do domciu prawdziwego!:loveu: Quote
Isabel Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Lovefigaro - jesteś niesamowita! Wielkie brawa dla Ciebie:klacz::klacz::klacz: Quote
fizia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='lovefigaro']Czy ta pani nadal chce sunie? Bo ja przeciez wysterylizuje małą.. Będzie juz zdrowa, zaszczepiona i czyściutka.. Po zabiegu będzie u mnie, ale jak tylko bedzie gotowa, to może iść do domciu prawdziwego!:loveu:[/quote] Niestety ta Pani już wybrała inną sunię... Quote
fizia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Isabel']Lovefigaro - jesteś niesamowita! Wielkie brawa dla Ciebie:klacz::klacz::klacz:[/quote] Przyłączam się do braw!!:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
fizia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 A swoją drogę to szczerze mówiąc troszkę Ci zazdroszczę, że będziesz miała malutką u siebie :) :oops: Jakos bardzo złapała mnie za serce. Gdyby nie jakiś niewytłumaczalny sprzeciw mojej mamy (jestem pełnoletnia juz od 10 lat, ale mieszkamy z mamą...) - niewytłumaczalny, bo mama kocha zwierzęta - z ogromną przyjemnością bym Ja wzięła do siebie. Moja Petska byłaby zachwycona, bo uwielbia inne psy. Kiedy miesiąc temu umarła moja Almusia (ON) pomyślałam, że przygarnę jakąs małą sunię w potrzebie. A tu masz...Nie i koniec... Quote
lovefigaro Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 O mamo:oops: Nie klaszcie za dużo.. Właśnie sie dowiedziałam, ze mój keirowca jutro nie jedzie jednak do Warszawy.. Miał zawieźć tam swoją siostrę na uczelnię, ale ona zabiera się z jakąś koleżanką... Cholera! Nie wytrzymam zaraz! Tzn w sumie to mógłby mnei zawieść jeśli mu dam na paliwo.. To jakieś 200zł.. Może jest ktoś kto ma do zabrania jakiegoś biedulka z tych okolic? Mogłybyśmy sie złożyc na paliwo i jechac razem!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny myślcie, proszę ! W sumie nie jest tak późno, mogłabym jechac jeszcze dziś!!!!!!! POMOCY ! PISZCIE ! Quote
fizia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Jejku niestety mam taki kiepski miesiąc, że chyba więcej niż 30 zł nie mogę dołożyć... Quote
fizia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Patrzę na watku tarnsportowym - ale nic ciekawego nie zauwazyłam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=521[/URL] Quote
lovefigaro Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dzwoniłam do pani Kariny i powiedziałam, jaka jest sytuacja.. Prosiła, zebym dała jej znac do 17:00 bo akurat w tych godzinach będzie u psinki.. I albo ją zabierze do siebie (jesli po nia jutro przyjedziemy) albo nie.. Nie jest w stanie trzymać jej u siebie bo ma 23 psy i małe dziecko.. Twierdzi jednak, ze nie mam sie martwic, bo temu psu si etam niby krzywda nie dzieje.. I nawet jesli poczeka jeszcze tydzien, to nic sie nie stanie.. JA jednak widzę to czarno... Quote
fizia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 A czy jeśli udałoby się jakoś uzbierac te 200 zł to Twój Kierowca jest na 100% chętny do tego, żeby Cię zawieźć? Quote
lovefigaro Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='fizia']A czy jeśli udałoby się jakoś uzbierac te 200 zł to Twój Kierowca jest na 100% chętny do tego, żeby Cię zawieźć?[/quote] TAk! Nawet dziś. Ja mam pieniądze niby na te paliwo, ale cholera te 200zl to mogłoby juz byc na szczepienia, sterylke itp.. Sama juz nie wiem, co robic.. MOże jednak ktoś jedzie z tej Warszawy.. Quote
Isabel Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 W najgorszym wypadku jest jeszcze pociąg. W ten sposób na dogo były już transportowane zwierzaki. Ja jechałam trasą Poznań-Wawa - to jakieś 2 godziny, o ile dobrze pamiętam (pospiesznym oczywiście). Quote
MagYa^^ Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ja CI powiem TAK - TY jedz po psa, a my sie bierzemy za bazarki i za zbiorke pieniedzy - tak abys z wydatkami nie zostala sama :razz: Quote
Recommended Posts