Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj tak się cieszę, że jest szansa.

Doda - nie Komety numer trzeba podac tylko Kariny Schwerzler

509 507 704

605 185 181

Nic się nie odzywałaś, więc wyglądało na to, że Pani narazie się nie decyduje. Pisałaś na innym wątku, że Pani ma kilka kandydatek, więc to nic pewnego.
Jeśli się zdecyduje to super. Wiem, że nie jest łatwo pośredniczyć w takiej adopcji, sama ostatnio na kilku wątkach pytałam o sunie, a Pani co chwilę miała nowy pomysł- wszyscy czekają na decyzję, a nic nie można przyspieszyć.
A tu się liczy czas, jest zimno, nie ma na co czekać.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fizia']Oj tak się cieszę, że jest szansa.

Doda - nie Komety numer trzeba podac tylko Kariny Schwerzler

509 507 704

605 185 181

Nic się nie odzywałaś, więc wyglądało na to, że Pani narazie się nie decyduje. Pisałaś na innym wątku, że Pani ma kilka kandydatek, więc to nic pewnego.
Jeśli się zdecyduje to super. Wiem, że nie jest łatwo pośredniczyć w takiej adopcji, sama ostatnio na kilku wątkach pytałam o sunie, a Pani co chwilę miała nowy pomysł- wszyscy czekają na decyzję, a nic nie można przyspieszyć.
A tu się liczy czas, jest zimno, nie ma na co czekać.[/quote]

Przepraszam ale sie pomylilam, myslalam ze to lolitka bo wlasnie o lolitki kometa miala rozmawiac z ta pania. Lusia, wiem juz, podalam tej pani nrr tel, jeszcze jej niema na gg jak bedzie to porozmawiam. Ta pani jest zainteresowana 3 psiakami, ale powiedzialam ze ta Lusia z tego watku jest w najbardziej potrzebie..

Posted

Fizia, z tą panią z Jastrzębiej Góry jeszcze nic nie wiadomo.
Może na wszelki wypadek trzeba myśleć o transporcie do Poznania.
Czy Frotka mogłaby porozmawiać z Kariną, może ona by miała jakies możliwości. Może z Warszawy byłoby łatwiej.

Posted

Patrzyłam na wątku tarnsportowym, ale nie znalazłam nikogo, kto jechałby taka trasą.
Jak już będzie wiadomo na 100%, to trzeba zrobić co w naszej mocy, żeby się jakiś transport znalazł.

Posted

Kochane Cioteczki, ja wiem, że łatwo jest doradzać stojąc z boku - z powodu odległości nic innego nie mogę zrobić - ale strasznie mi się robi na myśl, że ona tam taka maleńka, bez żadnego niemal schronienia, głodna pewnie, a przecież jeszcze tak zimno na dworze.
Jeśli jest ktoś, kto che przygarnąć kruszynkę, a przy tym sprawia wrażenie (sorry lovefigaro) osoby kochającej zwierzaczki, nie zastanawiałabym się dłużej, ale szybciutko szukałabym transportu.
Dziewczynka będzie mogła spokojnie czekać na DS, który będzie można wybrać bez pośpiechu.

Posted

Dziewczyny, ja jestem na 100% zdecydowana na ten tymczas. Jak tylko znajdzie sie transport - dajcie mi znać.. Aha, mogę być w piątek w Warszawie, więc jeśliby ktoś choć tam mógł ją podwieść, byłoby super!

Posted

[quote name='lovefigaro']Dziewczyny, ja jestem na 100% zdecydowana na ten tymczas. Jak tylko znajdzie sie transport - dajcie mi znać.. Aha, mogę być w piątek w Warszawie, więc jeśliby ktoś choć tam mógł ją podwieść, byłoby super![/quote]

:thumbs: Takiej propozycji nie można zmarnować :loveu:

Posted

To by było super, bo osoby z Warszawy jadą chyba w piątek do Radomia na pikietę w związku ze sprawą smalcowników, to może mogłyby zabrać sunię do Warszawy.:roll:

Napisałm już pw do Frotki w tej sprawie.

Posted

[quote name='Weronia']kurcze, ale mam fajną kumpelę lovefigaro :loveu:

kacha, jestem z Ciebie dumna :eviltong: :cool3:[/quote]

Nie ciesz się tak, bo będziesz ze mną ogłoszenia po Poznaniu rozklejać..:eviltong:

Posted

[quote name='MagYa^^'],,my tu wszyscy gadu..gadu..a jak sobie pomysle, ze ta mala tam na tym lancuchu marznie, to az ...brrr....... a dzis dopiero konczy sie sroda :-?[/quote]

Gdyby to było bliziutko, to jeszcze dzis bym tam gnała..:oops:

Posted

Czy Frotka już wie o tym planie? Może ona ma jakiś pomysł, jakieś kontakty? Lusia musi w piątek znaleźć się w Warszawie, nawet jakby po kawałku różne osoby z dogo, z tamtych okolic, miały ją podwozić.

Posted

Ja mam na głowie adopcję naszych chyba dwudziestu kieleckich psiaków, nie mam czasu pilotować tej sprawy. Napisałm pw do Frotki, ale ona sie nie odzywa. Może ktoś mógłby zadzwonić do Kariny i powiedzieć jej o konieczności transportu suni do Warszawy na piątek.

Posted

[quote name='erka']Ja mam na głowie adopcję naszych chyba dwudziestu kieleckich psiaków, nie mam czasu pilotować tej sprawy. Napisałm pw do Frotki, ale ona sie nie odzywa. Może ktoś mógłby zadzwonić do Kariny i powiedzieć jej o konieczności transportu suni do Warszawy na piątek.[/quote]

Dobra, ja juz dzwonie..;)