Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W górę maluchu! Ktoś właśnie zakończył jego aukcję na Allegro, ale obawiam się że to niezbyt poważna osoba, bo nie odezwała się wcześniej mimo próśb.
Czekam na odzew.

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że ktoś sobie skończył aukcję "dla jaj".
Rozpoczęłam nową.
I dałam ogłoszenie do elektronicznej wersji Super Expresu.
Wenecja obiecała napisać do MonikiP w sprawie ogłoszenia w Moim psie.
To chyba największa szansa dla niego.

Posted

anielica napisał(a):
Myślę, że ktoś sobie skończył aukcję "dla jaj".
Rozpoczęłam nową.
I dałam ogłoszenie do elektronicznej wersji Super Expresu.
Wenecja obiecała napisać do MonikiP w sprawie ogłoszenia w Moim psie.
To chyba największa szansa dla niego.

Tak, wczoraj dostałam maila od Wioletty, czekam tylko na pewne informacje i wyślę ogłoszenie, jednak pewnie będzie trzeba na nie trochę poczekać :-(.

Posted

Anielico, czy możesz mi podać na pw nr telefonu Wenecji? Nic nie pisze, a chciałabym jak najszybciej wysłać to ogłoszenie...i tylko nr telefonu mi potrzeba, a nie jestem pewna, czy ten, który mam, jest właściwy (sprzed 3 lat).

Posted

Spotkałam dziś tymczosową opiekunkę psiny-Olę. Biegła na zajęcia, więc tylko krzyknęłam z odległości 'jak pies?...', a ona na to 'istne ADHD...' :loveu: niezły urwis z niego :evil_lol:

Posted

Dzwoniła Ola. Pytała co będzie ze świętami. Ola mieszka ponad 100 km od Lublina i nie ma możliwości zabrania psa ze sobą, bo w domu ma psa, który nie akceptuje innych...Co z tym fantem ? Czy ktoś mógłby go przetrzymać przez kilka dni?

Posted

Heh... no ja mam kota teraz... Jak Nikita pojedzie, a ja nie będę wyjazdowa, a chyba nie, to może i bym mogła... No ale na razie cisza w sprawie kocicy...

Czy już zmieniać temat i szukać kogoś na święta?

Posted

Cholera, kota mam, ona we wtorek będzie sterylizowana, to będzie stres..., no i mogę wziąć go dopiero jak nie będę pracowała, czyli na święta :shake:
Bo są dni, kiedy jestem w domu, a są takie, kiedy nie ma mnie od 8.00 do 20.00.

Posted

No tak, chyba do Oli będzie wygodniej.
Podaję więc numer telefonu: 505 50 96 60.
Cholera nie mam pojęcia co można zrobić z psem przez kilka dni, bo jeśli będziesz miała kotkę po sterylce anielico, to odpada. Pelo jest starsznie szalony i wszędzie go pełno. Ola się nie odzywa, nie wiem czy coś znalazła...

Klapa...

Posted

Ja też niewiele wiem. Pisałam wczoraj do Oli i tymczas BYĆ MOŻE będzie u jakiejś laski z roku Oli. Ale miała pytać jeszcze rodziców i takie tam. A wiadomo coś nowego?