anielica Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 W górę maluchu! Ktoś właśnie zakończył jego aukcję na Allegro, ale obawiam się że to niezbyt poważna osoba, bo nie odezwała się wcześniej mimo próśb. Czekam na odzew. Quote
anielica Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Myślę, że ktoś sobie skończył aukcję "dla jaj". Rozpoczęłam nową. I dałam ogłoszenie do elektronicznej wersji Super Expresu. Wenecja obiecała napisać do MonikiP w sprawie ogłoszenia w Moim psie. To chyba największa szansa dla niego. Quote
MonikaP Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 anielica napisał(a):Myślę, że ktoś sobie skończył aukcję "dla jaj". Rozpoczęłam nową. I dałam ogłoszenie do elektronicznej wersji Super Expresu. Wenecja obiecała napisać do MonikiP w sprawie ogłoszenia w Moim psie. To chyba największa szansa dla niego. Tak, wczoraj dostałam maila od Wioletty, czekam tylko na pewne informacje i wyślę ogłoszenie, jednak pewnie będzie trzeba na nie trochę poczekać :-(. Quote
anielica Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Nic to Moniko, poczekamy. Być może znajdzie się coś wcześniej, aukcje i ogłoszenia wiszą, ale ten Mój Pies jest dużą szansą... Quote
Tiger Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A tymczasem pokazuje,y się na samej górze ....... Domku !!!! Taki fajny piesek ..... Quote
anielica Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Psinka czeka! Z aukcji nikt nie dzwoni :-( Ludku dla Pieska, gdzie jesteś??? Quote
MonikaP Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Anielico, czy możesz mi podać na pw nr telefonu Wenecji? Nic nie pisze, a chciałabym jak najszybciej wysłać to ogłoszenie...i tylko nr telefonu mi potrzeba, a nie jestem pewna, czy ten, który mam, jest właściwy (sprzed 3 lat). Quote
Masza4 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Spotkałam dziś tymczosową opiekunkę psiny-Olę. Biegła na zajęcia, więc tylko krzyknęłam z odległości 'jak pies?...', a ona na to 'istne ADHD...' :loveu: niezły urwis z niego :evil_lol: Quote
Masza4 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Dzwoniła Ola. Pytała co będzie ze świętami. Ola mieszka ponad 100 km od Lublina i nie ma możliwości zabrania psa ze sobą, bo w domu ma psa, który nie akceptuje innych...Co z tym fantem ? Czy ktoś mógłby go przetrzymać przez kilka dni? Quote
anielica Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Heh... no ja mam kota teraz... Jak Nikita pojedzie, a ja nie będę wyjazdowa, a chyba nie, to może i bym mogła... No ale na razie cisza w sprawie kocicy... Czy już zmieniać temat i szukać kogoś na święta? Quote
Masza4 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Sądzę, że tak. Dziś rano dostałam wiadomość, że Ola jedzie do Niemiec :shake: I to już w następnym tygodniu...Wraca po świętach. Quote
Masza4 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Anielico czy dałabyś radę przygarnąć na parę dni Pela?... Ja nie wiem, jakaś dziwna ta cała sytuacja...Tymczas z przerwami...Eh... Quote
anielica Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Cholera, kota mam, ona we wtorek będzie sterylizowana, to będzie stres..., no i mogę wziąć go dopiero jak nie będę pracowała, czyli na święta :shake: Bo są dni, kiedy jestem w domu, a są takie, kiedy nie ma mnie od 8.00 do 20.00. Quote
anetta Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Piękny jest. Może ktoś zrobi bannerek? :siara: Ja nie umiem...:oops: Anielica, wyśle Ci zaproszenie :p Quote
MonikaP Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Halo, ja w dalszym ciągu nie wiem, jakie dane kontaktowe podać w ogłoszeniu :oops:. Quote
anielica Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 No właśnie, czyje? Ola czy Wenecja? Chyba do opiekuna aktualnego...:roll: Quote
Masza4 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No tak, chyba do Oli będzie wygodniej. Podaję więc numer telefonu: 505 50 96 60. Cholera nie mam pojęcia co można zrobić z psem przez kilka dni, bo jeśli będziesz miała kotkę po sterylce anielico, to odpada. Pelo jest starsznie szalony i wszędzie go pełno. Ola się nie odzywa, nie wiem czy coś znalazła... Klapa... Quote
anielica Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 W górę piesiu! Szukamy tymczasowego tymczasu, na cito! Quote
anielica Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 No i co tam u Pelego, doszły mnie słuchy, że jakieś zmiany zasadnicze... Ale nie wiem czy mogę pisać, czy nie... Masza?? Quote
Masza4 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ja też niewiele wiem. Pisałam wczoraj do Oli i tymczas BYĆ MOŻE będzie u jakiejś laski z roku Oli. Ale miała pytać jeszcze rodziców i takie tam. A wiadomo coś nowego? Quote
anielica Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Podobno znalazła się koleżanka, która zajmie się Pelem... Podobno Pele zostaje u Oli... :razz: Quote
Masza4 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No tak..ale to już pewne? Bo na wczoraj to tak sobie było... Quote
Recommended Posts