Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 year later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kochani,bedzie bardzo smutno dzisiaj-odeszła Kropeczka.

Spotkala wspanialych Ludzi na swojej drodze.Miala umrzec porzucona w schronisku,ale spotkalo ja cos wyjatkowego-adopcja.Dla starszego kota to cos wyjatkowego.Do końca miala przy sobie kochajaca Rodzine i psa Maxa,ktory lizal ja po glowce,gdy byla chora,mimo,ze Kropka-Miska "rzadzila nim jak chciala".

Do zobaczenia Misiu.

Posted

Okropnie umiera sie w schronisku,,,tak samemu,daleko i zimno czasem:(
Kropeczka miala to szczescie,ze nie musiala tego przezyc za kratami:)Sa wiec ludzie ,ktorzy potrafia zrozumiec ,ze kraty.odosobnienie,to nie miejsce dla zwierzat,,,a odchodzi sie tylko raz i warto ta chwile przezyc w najpiekniejszym miejscu ,a taki dla niej byl dom,,,Udalo sie jej :)
Dzieki wspanialym ludziom,,odeszla na pewno szczesliwa i zapamietana,,,a nie tylko z numerem w ewidencji

Pozdrowienia dla wspanialych ludzi ,ktorzy ja przygarneli,i pozwolili jej godnie odejsc,,,,

Posted

Jakie to wszystko smutne...:-( Odeszła moja sopocka Tina, po kolei odchodzą zwierzątka, którym kibicowałam...:-(
Jedyne pocieszenie - jak pisze Wiewióra - to to, że odchodzą nie jako numer identyfikacyjny, ale jako kochana istota, członek rodziny.
Kropeczko
[*]
[*]
[*]

Posted

Żegnaj śliczna Misiu/Kropeczko :-( [ ' ]

Zasmucony, kochany domku kropeczkowy, przytulam Was mocno i dziękuję, za wszystkie szczęśliwe chwile, jakie Kropeczka u Wa przeżyła.
Miała swoich ludzi, zwierzęcych przyjaciów... miała miłośc i opiekę.
Dziekuję!

Posted

Kochani,z głębi serca dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa.Misia była naszym członkiem rodziny i dlatego ból jest tak wielki.Oprócz bólu jest też żal do losu,że nie mogliśmy być ze sobą dłużej...Mam nadzieję,że była z nami szczęśliwa bo my kochaliśmy ją bardzo.Wiem,że za jakiś czas w naszym domu znowu pojawi się potrzebująca pomocy istotka,musi tylko minąć czas łez i smutku.Misiunia na zawsze zawładnęła naszymi sercami i tak już pozostanie.Raz jeszcze dziękujemy za naszą Misię i za te cudowne chwile,które spędziliśmy razem.Serdecznie pozdrawiamy.Melanka z rodziną.