brazowa1 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 hihihihihi,nie mieściła sie do domu kociego,no niezle :lol: Quote
olenka_f Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 wiekokot kochany :loveu: a co se bedzie łazić lepiej leżeć spać pozwalać na głaski no i jeść a jak coś nie tego zawsze pazurek pozostaje :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 serdeczne pozdrowienia dla opiekunow Kropeczki :) Quote
brazowa1 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Kochani,bedzie bardzo smutno dzisiaj-odeszła Kropeczka. Spotkala wspanialych Ludzi na swojej drodze.Miala umrzec porzucona w schronisku,ale spotkalo ja cos wyjatkowego-adopcja.Dla starszego kota to cos wyjatkowego.Do końca miala przy sobie kochajaca Rodzine i psa Maxa,ktory lizal ja po glowce,gdy byla chora,mimo,ze Kropka-Miska "rzadzila nim jak chciala". Do zobaczenia Misiu. Quote
wiewiora1 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Okropnie umiera sie w schronisku,,,tak samemu,daleko i zimno czasem:( Kropeczka miala to szczescie,ze nie musiala tego przezyc za kratami:)Sa wiec ludzie ,ktorzy potrafia zrozumiec ,ze kraty.odosobnienie,to nie miejsce dla zwierzat,,,a odchodzi sie tylko raz i warto ta chwile przezyc w najpiekniejszym miejscu ,a taki dla niej byl dom,,,Udalo sie jej :) Dzieki wspanialym ludziom,,odeszla na pewno szczesliwa i zapamietana,,,a nie tylko z numerem w ewidencji Pozdrowienia dla wspanialych ludzi ,ktorzy ja przygarneli,i pozwolili jej godnie odejsc,,,, Quote
gameta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Wiewióra, cóż mogę dodać... Strasznie mi przykro ... :-( Biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem ... Quote
Isabel Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jakie to wszystko smutne...:-( Odeszła moja sopocka Tina, po kolei odchodzą zwierzątka, którym kibicowałam...:-( Jedyne pocieszenie - jak pisze Wiewióra - to to, że odchodzą nie jako numer identyfikacyjny, ale jako kochana istota, członek rodziny. Kropeczko [*] [*] [*] Quote
akucha Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Żegnaj śliczna Misiu/Kropeczko :-( [ ' ] Zasmucony, kochany domku kropeczkowy, przytulam Was mocno i dziękuję, za wszystkie szczęśliwe chwile, jakie Kropeczka u Wa przeżyła. Miała swoich ludzi, zwierzęcych przyjaciów... miała miłośc i opiekę. Dziekuję! Quote
Melanka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Kochani,z głębi serca dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa.Misia była naszym członkiem rodziny i dlatego ból jest tak wielki.Oprócz bólu jest też żal do losu,że nie mogliśmy być ze sobą dłużej...Mam nadzieję,że była z nami szczęśliwa bo my kochaliśmy ją bardzo.Wiem,że za jakiś czas w naszym domu znowu pojawi się potrzebująca pomocy istotka,musi tylko minąć czas łez i smutku.Misiunia na zawsze zawładnęła naszymi sercami i tak już pozostanie.Raz jeszcze dziękujemy za naszą Misię i za te cudowne chwile,które spędziliśmy razem.Serdecznie pozdrawiamy.Melanka z rodziną. Quote
brazowa1 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 nie zapomne Misi i tego,co dla niej zrobiliscie.Oby wiecej takich Rodzin jak Wy,a swiat bylby dla zwierzat wspanialym miejscem. Quote
Recommended Posts