Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponowiłam dziś jej ogłoszeni, wystawiam ją systematycznie. Biedne koty, nikt i ch nie chce... Persy i norweskie wiszą do oddania i tez chętnych nie ma. To jak Babuni znaleźć?! :-(

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Akuszko, wszystko to strasznie smutne. Przy tym ludziom wydaje się, że 10-letni kot to już staruszek, a przecież koty przeciętnie żyją dłużej od psów i Kropka w dobrych warunkach miałaby jeszcze lata życia przed sobą. Gdybym mieszkała bliżej, wzięłabym ją na tymczas, no ale te kilometry...

Posted

Kochana jesteś Isabel. Widzisz, kto ma kota, rozumie jaką tragedię przezywają te stworzenia. Ale kocioluby juz dawno zakocone na amen.
Młode kociaki jeszcze mają jakies szanse, a te kilkuletnie, młode przecież jeszcze, to tragedia.

Ja jeszcze mam cichą nadzieję, że ktoś ją wypatrzy.

Posted

Jeżeli nie ma jeszce wątku na miau, to załóż jej proszę, może tam ktoś się zlituje.
Mnie ona strasznie zapadła w serce, nawet śniło mi się, że znalazła dom, ale to niestety był tylko sen...

Posted

dzwonila pewna bardzo sympatyczna pani,no,ale...(zawsze jest to "ale",prawda?) bala sie,ze kot bedzie sie stresowal nowym miejscem,tzn przyjsciem do domu...moze jeszcze sie odezwie.Chociaz zwykle ludzie juz sie nie odzywaja.

Posted

Oczywiście, że nowy dom wiąże się ze stresem, inaczej być nie może. Ale potem to już jest tylko lepiej, a w schronisku - coraz gorzej. Nie bardzo rozumiem obaw tej pani, tego typu obaw.

Posted

Słuchajcie ja wzięłam kota ze schroniska - nie zauważywała, żeby był specjalnie zestrowany u mnie w domu.Raczej uznałabym ,że zrelaksowany,uspokojony.. Pomimo, że w domu była inna kotka. A teraz po roku taka z niego przytulanka, że hej! Szkoda tylko ,że ze schronu przyniósł trochę ( świerzb, wirusówka, którą mi zaraził kotkę i praktycznie przez ponad rok musiałam leczyc obydwa koty) I to jest właśnie to najgorsze ze schronu. Trzeba namówic tę Panią i powiedzieć, że kazdy dzień pobytu kota w schronie niesie dla niego bardzo duże zagrożenie ( szczególnie takiego wychuchanego jak ta Kicia) W domku moze byc tylko lepiej.... Trzymam kciuki żeby się udało. Bardzo mi żal tej pieszczoszki..

Posted

kochana amyszka z forum miau podarowała kici bannerek do wklejenia do podpisu :

[noparse][/noparse]

aby umieścić bannerek w podpisie trzeba skopiować powyższy kod,
kliknąć na Panel Użytkownika na górze strony
potem na Edytuj Podpis i można wkleić kod bannerka

Posted

Na miau już zmieniłam tytuł, tutaj musi zrobić to Brązowa. Na ale gratka nie ma jeszcze ogłoszeń - tak wyczytałam na miau.
Dziekuję za wklejenie linku do banerka!