Jump to content
Dogomania

13.07.2008 CAC Vitaz Slovenska Kosice / Słowacja

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nacia_i_Fluffy']Ja też będę płaciła na wystawie, może dlatego nie wysłali do nas potwierdzeń?? (dziwny związek ;) )[/quote]
Moje zgłoszenia sa opłacone, co nawet potwierdziła mi Pani, z którą rozmawiałam. A potwierdzeń nie mam... u mnie w soboty listonosz nie chodzi, w związku z tym - trzeba bedzie nastawić się na lekkie wyjaśnianie...

[quote name='bargest']Ja tez niestety nie mam potwierdzenia chociaz zaplacilam.:shake:[/quote]
No własnie...

[quote name='sylrwia']W związku z tym, że nie moge tam być prosze dobrą duze o fotki wyzłów węgierskich takie psiaki jak u mnie w podpisie i avatorze. A potem jeszcze uśmiechne sie o stawkę z danymi z katalogu :)[/quote]
[B]Sylrwia[/B] - postaramy się. Sama wiesz, jak to jest na wystawie, więc dlatego nie obiecuję...
Pzdr.

Posted

Tych, którzy potwierdzeń nie dostali, a są w spisie, uspakajam- organizatorzy wystawy w Koszycach to równi goście ;)
Do całej sprawy podchodzą z dużym dystansem- nie sądzę, żeby były jakiekolwiek problemy w otrzymaniu numerków w sekretariacie.
W zeszłym roku, byłam nawet świadkiem, jak kobieta bez potwierdzenia i bez dowodu wpłaty dostała numerek- i nawet za bardzo się tłumaczyć nie musiała :p
Także głowa do góry!
[SIZE=1]....a ja już teraz Wam zazdroszę wyjazdu na tę sielankową wystawę.... :)[/SIZE]

Posted

[quote name='Nacia_i_Fluffy']Super Madzia :) Faktycznie o swoim "obozie" zapomniałam :eviltong: Będę wdzięczna za foteczki :loveu:
Tak welsh jedzie ;) z nami :)
do zobaczenia :)[/quote]

No nie ładnie tak o nas zapominać :mad: :evil_lol: No ok, to ja już chyba idę sprzątać, aby się tatuś Arniego nie zdziwił w jakich warunkach jego synek mieszka :evil_lol: ..........

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Nigdziaku[/B] - szkoda, że Was nie będzie...
Pzdr.[/quote]

Co zrobić....
Miałam dylemat- Koszyce dla Jagny, czy Warszawa i Hans Muller dla Żuczka.
Wybrałam to drugie i w sumie szczęście w nieszczęściu, bo Jagna nadal nie może być wystawiana....
Ale trzymam kciuki za Asiaczki ;)
[SIZE=1]....i proszę Asiaczki o trzymanie kciuków za nas.... [/SIZE]:lol:

Posted

[quote name='sylrwia']Ring 1, przed 13 ras=sztuk 50[/quote]

Niczego nie obiecuję, ale zanotuję w pamięci gdzie się kierować ;)

[quote name='Karmi']Mam pytanie: o której zaczyna się wystawa?[/quote]

Przyjmowanie psów: 06:30-08:00
Sędziowanie:09:00-14:30

[quote name='Zebra']Mam pytanko: czy ktoś wie jak dojechać na wystawe? Ktoś zna chociaż ulicę, gdzie się odbywa? ;)[/quote]

Miejski park w Koszycach-BARCA

Posted

Mogę jeszcze podpowiedzieć, że aby trafić na teren wystawy, to trzeba kierować się "na lotnisko". Tak nam mówili mieszkańcy Kosic 2 lata temu.
Ostatnio poruszamy się z nawigacją... tak więc dokładny adres nie jest nam potrzebny...
Pzdr.

Posted

Asiaczku, a co mam wpisać w tej nawigacji, bo mój TZ twierdzi że czegoś takiego nie ma, szuka na zeszłorocznej, czyli niby swieżutkiej mapie Koszyc i nie ma:shake:

Posted

Może Barca park, park miejski Kosice, park Mestskej casti Kosice-Barca...
Coś z tego trzeba wybrac...

I pamiętam jeszcze tylko tyle, że w Kosicach jechało się "na Miskolc"...
Pzdr.

Posted

Dziękuję wszystkim za pomoc, znaleźliśmy :multi:, do widzenia na wystawie, życzę wszystkim wystawiającym powodzenia- ja jadę tylko pooglądać, ale jak na moją rasę to jest co- kerraków zgłoszonych 16 sztuk. W Koszycach jest dwie lub trzy hodowle, w tym jedna z której pochodzi tegoroczny Zwycięzca Świata. Trzymam kciuki za polskie psy;)

Posted

a ja czuje się pocieszona przez NigdyNigdy, bo płacić miałam zamiar na wystawie, a potwierdzenie nam nie przyszło.

Tylko tyle wiem, że McDzik pytała czy nas przyjęli i potwierdzili :D
także w sumie to jade nooo... na wariata! :D

Posted

[quote name='Nugatika']a ja czuje się pocieszona przez NigdyNigdy, bo płacić miałam zamiar na wystawie, a potwierdzenie nam nie przyszło.

Tylko tyle wiem, że McDzik pytała czy nas przyjęli i potwierdzili :D
także w sumie to jade nooo... na wariata! :D[/quote]

My też :cool3:

Posted

[SIZE="3"]tak się spisały Asiaczki w Koszycach:[/SIZE]
[SIZE="4"][B][COLOR="#4169e1"]KENIO[/COLOR] - CAC
[COLOR="#4169e1"]DŻEZIK[/COLOR] - CAC, BOS
[COLOR="#4169e1"]WAZIREK[/COLOR] - CAC

[COLOR="#ff00ff"]ŻELKA[/COLOR] - CAC, BOS, BOB, [SIZE="5"][COLOR="Red"]BOG II[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Magenta"]FELKA[/COLOR] - CAC
[/B]

[B]para hodowlana DŻEZIK + ŻELKA - [COLOR="Red"]3 [/COLOR]miejsce

hodowla Asiaczek - [COLOR="#ff0000"]2[/COLOR] miejsce[/B][/SIZE]

[B][COLOR="#ff0000"][SIZE="5"]GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Nugatika']brawo!
Gratulacje Asiaczki! :)
ja niestety nie mogłam pomóc, uzwinęliśmy sie zaraz stamtąd.

[B]Niusław V1, CAC! [/B]
Zaczynamy championat słowacji! :)[/quote]
Brawo!!! Jakoś sobie poradziłam....;)

Ale, ale - [SIZE=4][COLOR=Red][B]polska akita amerykańska - BOG1!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
Pzdr.