Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. Draż jest absolutnie świetny. Ma się coraz lepiej. Aktualnie został odrobaczony i dostał leki przeciwgrzybiczne, za tydzień znów idziemy do weterynarza. W planie mamy oczywiście wszystkie szczepienia i szczegółowy przegląd psa :) Poza tym jest coraz weselszy. Bardzo się mnie pilnuje. Od kilku dni sam zaprasza do zabawy, ale zawsze jest bardzo delikatny. Słucha się i rozumie naprawdę dużo. Od początku grzecznie je (i wyjątkowo kulturalnie - zawsze czeka aż mu nałożę! :) Czeka pod sklepem. A kiedy wracam do domu - szaleje :) Jedyną jego wadą jest, ze uparcie pakuje się na łóżko lub choćby kanapę :D Ja jestem za, ale trzeba najpierw wyleczyć tego grzyba :(

Zdjęcia mam aktualnie niestety tylko z kamerki. Niestety chyba nie mam jak ich tu wrzucić?

Pozdrawiam.

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niki-lidka napisał(a):
Natalia przeslij mi na maila ja wrzuce je tutaj:)
[email protected]

Super, że tak szybko udało się wyciągnąć Rodzynka ze schronu :p

Wartałoby Nitko-lidko zdjąć Rodzynka z podpisu. Może zmieściłaby się tam inna Wasza bieda

• 2 weeks later...
Posted

juz nadrabiam:)
Draz ma sie swietnie...jest po prostu misiem przytulanka...oczywiscie nie odstepuje Natalii na krok:)
aktulanie Natalia sie przeprowadza wiec jest maly zwrot glowy, ale fotki wyslala..niestety narazie tylko takie z kamerki internetowej wiec slabiutka jakosc...ale poprawimy sie:)

Draz ma towarzytswo innych czoworonogow...szynsztla i chomiczka...zareagowal spokojnie, obwachal ale nie zjadl:)

• 3 weeks later...
Posted

rozmawialam z Natalia...
szczerze mowiac balam sie ze Draz/Rodzynek wroci jeszcze...balam sie ze obudzi sie w nim krwiozercza bestia:D
ale wyglada na to, ze krwiozercza bestia obudzilaby sie ale w Natali gdyby miala go oddac...oni sa nierozlaczni:)
beda niedlugo fotki:)
a ja zmieniam temat z powrotek na watek Rodzynka i poprosze o przeniesienie ....bo zdecydowanie Draz jest w SWOIM tym wlasciwym-najwlasciwszym domu:)

• 5 months later...