Aganiok Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='eurydyka'] Aganiok, chetnie sie spotkam i opowiem, zdziwisz sie niezle[/quote] Bardzo chętnie. Jak wrócę, jestem teraz na urlopie ( pozdrawiam z Korbielowa) Mam nadzieję, że będzie gdzie wracać ;-) Śledzę co się dzieje z Fenderkiem, czekam na bardziej optymistyczne wieści. Quote
joaaa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Eurydyka, ja z Myszą robiłam wszystkie badania krwi,możlwie spectrum w temacie padaczki i kręgosłupa. Odpuściłam tomografię, bo w pl nie robią operacji psów, gdyby był nowotwór mózgu. Nic nie wyszło, wyczytałam , że padaczka wrodzona może wystąpić do ok.5 lat, vet servis. Z padaczką da się żyć. Quote
eurydyka Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 przed chwila wrocilismy z nocnej akcji przewozu pieknej suni ONki, znalezionej w Sulejowku, trafila dzis w nocy do lecznicy w Radosci, bardzo grzecznie jechala z nami Fender dzis zdecydowanie lepiej:) Nikusia tez Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]...........................ufffff[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eurydyka Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 dzis rowniez ladnie spal i od rana pilnowal kiedy bedzie zarelko :) Quote
gusia0106 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 No jak już pilnuje żarełka to dobrze jest:) Quote
Goldek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :loveu: [SIZE=1][COLOR=LightBlue]<10 znaków> [SIZE=5][COLOR=Red][U][I][B]Super![/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE] Quote
eurydyka Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 i co wazne zalatwia sie wzorcowo :) Quote
Katcherine Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :loveu: ale dobrze sie czyta takie ''wzorcowe'' wiadomosci :multi: Quote
eurydyka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 u nas sie poprawia :) a jutro powinnismy na chwile wpasc na beaglowy zlot pod Plockiem dzis byly szalenstwa w deszczu na lace,a potem ciaganie sie z NIkusia zabawka :) Quote
eurydyka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 przegladam dzis watek Fendera od samego poczatku na forum biglowym, chce kilku osobom jutro na zlocie podziekowac za szczegolne wsparcie glownie w tych najtrudniejszych dniach w styczniu i lutym, ale dochodze do polowy lutego kiedy umieral dziadek i nie daje zwyczajnie rady isc dalej w watku to sa niesamowite emocje ktore wciaz siedza w kazdej osobie z naszej rodziny, wiem ze warto i dzis sie ciesze, ze jest po prostu fajnie i ze Fender dozyl zlotu rok temu byl na zlocie wybrany Najpiekniejszym Beaglem Samcem :), ciekawe co jutro powiedza jego biglowi przyjaciele Quote
Alicja Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]życzymy Wam wspaniałej zabawy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eurydyka Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Fender doslownie dzis brylowal, zaczepial wszystkich, od Duzych dostawal przysmaki, wiec slicznie siadal przebiegl kilka razy tunel agility, sam wracal dojesc smaczki udalo mu sie tez przejsc przy pomocy Ariski (z naszego biglowego forum) kladke co przy jego porazeniu jest nie lada osiagnieciem byl po prostu jakby w swoim zywiole, to bylo niesamowite ta jego radosc, bieganie, spotkanie z tym tlumem psow i ludzi Quote
eurydyka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [URL]http://tw.youtube.com/watch?v=dRXnu62TmH8[/URL] Fender w zoltej kamizelce :) Quote
Alicja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 :loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu: prawdziwa radość życia :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eurydyka Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 u nas ok, ale dzis podajemy kolejna serie tabletek, wiec moze byc roznie w najblizszym tygodniu Quote
Katcherine Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Eurydyka- trzymamy mocno kciuki, i cieszymy sie z wami kazdym dobrym dniem. Quote
eurydyka Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 jedziemy na kolejnej serii tabletkowej chemii ale na razie jest super, pelne szalenstwo na dzialce, kopanie, zdobywanie zarelka, zabawy, a teraz spanie na ukochanym fotelu bo tych wszystkich szalenstwach Quote
Alicja Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to tradycyjnie zaglądamy i :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
boksiedwa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to tradycyjnie zaglądamy i :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] my też zaglądamy :D Quote
eurydyka Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 dzis byl i lesny spacer z biglami i dzialka, wiec teraz odpoczynek :) Quote
Neigh Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ja Was cały czas podczytuję........i trzymam za Fendera kciuki z całych sił. Moja Sake przegrała z chłoniakiem. Uparcie wierzę w to, ze Fender wygra, w końcu jest do tego stworzony:-) Quote
joaaa Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 To prosimy o nowe zdjęcia, leśne. :lol: Quote
Recommended Posts