BobowitaMW Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Widziałam już t stacjonatkę (forum - spniele). Jest super. :) Quote
DuDziaczek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 anmi0 napisał(a):Świetna:crazyeye: Żeby mi się chciało/żebym umiała i żebym miała na te rurki fundusze też bym porobiła:evil_lol: zebymi tylko ktos przywiozl ze sklepu te rurki a ja bym mu zwrocila kase :evil_lol: Quote
Magot Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 anmi0 napisał(a):Świetna:crazyeye: Żeby mi się chciało/żebym umiała i żebym miała na te rurki fundusze też bym porobiła:evil_lol: BobowitaMW napisał(a):Widziałam już t stacjonatkę (forum - spniele). Jest super. :) Dzięki:smile: Robi się ją naprawdę prościutko i materiały też nie są takie drogie ok. 20 zł;-):cool3: Quote
baffi2 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 stacjonatka bardzo fajna;) własnie myślę nad zakupem materiałów aby zrobić taki własny mini tor agility:cool3: Quote
Junka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Stacjonatka naprawde suuper ale ja by,m radziła ci tam gdzie masz tyczki uciąć górną część kolanka czy nie wiem jak to sie nazywa tak żeby tyczka w każdej chwili mogła spaść bo jak się piesek rozpędzi to poleci z całą stacjonatką a nie sama tyczka. ;) Quote
Magot Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Dobra myśl, chociaż jeszcze nigdy nie zdarzyło się nam źle skoczyć, ale wszystko może się zdarzyć, a nie chcę Drakkara zniechęcić:roll:;) Quote
Junka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 To by było najlepsze rozwiązanie bo poświęcisz chwile czasu a pieskowi nic się nie stanie :) Quote
Unbelievable Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 cocker napisał(a):hehehe ja wbijam druty :P że CO? :shake: Quote
Unbelievable Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 cocker napisał(a):to był żart :D:D nie żartuj tak, twoje żarty wcale śmieszne nie są, w dodatku mogą komuś zaszkodzić. i nie chcę zaczynać nowej wojny, po prostu uważaj, nie każdy ma poczucie humoru. Quote
DuDziaczek Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 A uczylyscie psa slalomu na kijkach drewnianych moze :roll: Quote
anmi0 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 :roll:druty i żart? no hmm... ja to wzięłam na poważnie:roll: Quote
basia bonnie Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Oo, ciekawy wątek :) ja z jedną z moich suk też chcę zacząć ćwiczyć, bo ona ma w sobie nadmiar energii:evil_lol:;) Ale najbliższy klub agility jest jakieś 70-80 km od nas, więc na razie zrobimy sobie jakieś proste przeszkody, np. patyk na doniczkach, a potem jeśli będzie nam szło spróbujemy coś trudniejszego:cool3: Poczytałam sobie przydatne rady w tym wątku, no a teraz idę ćwiczyć! :) Quote
Junka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 spoko ja sama dojeżdżam 70 kilosów do Cavano :evil_lol: Quote
baffi2 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 basia bonnie napisał(a):Oo, ciekawy wątek :) ja z jedną z moich suk też chcę zacząć ćwiczyć, bo ona ma w sobie nadmiar energii:evil_lol:;) Ale najbliższy klub agility jest jakieś 70-80 km od nas, więc na razie zrobimy sobie jakieś proste przeszkody, np. patyk na doniczkach, a potem jeśli będzie nam szło spróbujemy coś trudniejszego:cool3: Poczytałam sobie przydatne rady w tym wątku, no a teraz idę ćwiczyć! :) z BB masz do Katowic 50km :cool3: :eviltong: Quote
basia bonnie Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 baffi2 napisał(a):z BB masz do Katowic 50km :cool3: :eviltong: ale do BB 18:eviltong: Noo, a moja suńka dziś fajnie skakała!:multi: Quote
baffi2 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A ja mam pytanko Na pierwszych zajęciach kursu dla początkujących, moja sucz świetnie sobie radziła, chyba najlepiej z całej grupy. A już na czwartych zajęciach przestała sobie radzić, pozostałe psy przechodziły do trudniejszych przeszkód a ona jeszcze musiała powtarzać. Dlaczego się tak pogorszyła...?:roll: Quote
dog_master Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Moze jej cwiczenie nie pasowalo? Moze Ty zrobilas jakies bledy? To tylko pies ;) // btw nie pytalas instrukturki? Quote
requiem. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 baffi2 napisał(a):A ja mam pytanko Na pierwszych zajęciach kursu dla początkujących, moja sucz świetnie sobie radziła, chyba najlepiej z całej grupy. A już na czwartych zajęciach przestała sobie radzić, pozostałe psy przechodziły do trudniejszych przeszkód a ona jeszcze musiała powtarzać. Dlaczego się tak pogorszyła...?:roll: Może jej się znudziło? :diabloti: A jakie ćwiczenie wykonywaliście?? Quote
baffi2 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 dog_master napisał(a):Moze jej cwiczenie nie pasowalo? Moze Ty zrobilas jakies bledy? To tylko pies ;) // btw nie pytalas instrukturki? Ćwiczenia były podobne, to chyba przez ten deszcz... Quote
requiem. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 a na jakiej przeszkodzie sie zatrzymała??? Quote
basia bonnie Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Hej! My dziś mamy 5 dzień ćwiczeń, zrobiłam z desek już mocniejszą stacjonatę :) No i muszę się pochwalić, że Boni dziś skakała naprawdę dobrze:multi: Skacze już przeszkody nieco wyższe niż jej kłąb:multi: A jak wracałyśmy do domu, to stanęła przed przeszkodą i tak na mnie patrzy czemu już nie skaczemy:evil_lol: przeskoczyła sobie z miejsca dosyć wysoko ustawioną przeszkodę:crazyeye: no i wróciłyśmy ;) potem jeszcze pójdziemy poćwiczyć, jak będzie troszkę chłodniej :) Quote
Magot Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 basia bonnie napisał(a):Hej! My dziś mamy 5 dzień ćwiczeń, zrobiłam z desek już mocniejszą stacjonatę :) No i muszę się pochwalić, że Boni dziś skakała naprawdę dobrze:multi: Skacze już przeszkody nieco wyższe niż jej kłąb:multi: A jak wracałyśmy do domu, to stanęła przed przeszkodą i tak na mnie patrzy czemu już nie skaczemy:evil_lol: przeskoczyła sobie z miejsca dosyć wysoko ustawioną przeszkodę:crazyeye: no i wróciłyśmy ;) potem jeszcze pójdziemy poćwiczyć, jak będzie troszkę chłodniej :) Basia, ja chcę fotki skaczącej boniastej:cool3::multi: Quote
basia bonnie Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 magda_drakkar napisał(a):Basia, ja chcę fotki skaczącej boniastej:cool3::multi: Teraz nie robiłam:eviltong: ale może już jutro będą :) a jak nie jutro, to w weekend:loveu: Quote
Kasia & Nemo Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 basia bonnie napisał(a):Skacze już przeszkody nieco wyższe niż jej kłąb:multi: Ja bym na razie nie przesadzała z wysokością, bo pies może się przestać cieszyć z treningów, skakania i w ogóle zacząć omijać przeszkody. A gdy ćwiczysz na niższych, pies nie chce omijać przeszkód i nie wchodzi mu to w nawyk. Quote
Recommended Posts