Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anmi0 napisał(a):
Świetna:crazyeye:
Żeby mi się chciało/żebym umiała i żebym miała na te rurki fundusze też bym porobiła:evil_lol:

zebymi tylko ktos przywiozl ze sklepu te rurki a ja bym mu zwrocila kase :evil_lol:

Posted

anmi0 napisał(a):
Świetna:crazyeye:
Żeby mi się chciało/żebym umiała i żebym miała na te rurki fundusze też bym porobiła:evil_lol:

BobowitaMW napisał(a):
Widziałam już t stacjonatkę (forum - spniele). Jest super. :)

Dzięki:smile: Robi się ją naprawdę prościutko i materiały też nie są takie drogie ok. 20 zł;-):cool3:

Posted

Stacjonatka naprawde suuper ale ja by,m radziła ci tam gdzie masz tyczki uciąć górną część kolanka czy nie wiem jak to sie nazywa tak żeby tyczka w każdej chwili mogła spaść bo jak się piesek rozpędzi to poleci z całą stacjonatką a nie sama tyczka. ;)

Posted

Dobra myśl, chociaż jeszcze nigdy nie zdarzyło się nam źle skoczyć, ale wszystko może się zdarzyć, a nie chcę Drakkara zniechęcić:roll:;)

Posted

cocker napisał(a):
to był żart :D:D

nie żartuj tak, twoje żarty wcale śmieszne nie są, w dodatku mogą komuś zaszkodzić.

i nie chcę zaczynać nowej wojny, po prostu uważaj, nie każdy ma poczucie humoru.

Posted

Oo, ciekawy wątek :) ja z jedną z moich suk też chcę zacząć ćwiczyć, bo ona ma w sobie nadmiar energii:evil_lol:;) Ale najbliższy klub agility jest jakieś 70-80 km od nas, więc na razie zrobimy sobie jakieś proste przeszkody, np. patyk na doniczkach, a potem jeśli będzie nam szło spróbujemy coś trudniejszego:cool3: Poczytałam sobie przydatne rady w tym wątku, no a teraz idę ćwiczyć! :)

Posted

basia bonnie napisał(a):
Oo, ciekawy wątek :) ja z jedną z moich suk też chcę zacząć ćwiczyć, bo ona ma w sobie nadmiar energii:evil_lol:;) Ale najbliższy klub agility jest jakieś 70-80 km od nas, więc na razie zrobimy sobie jakieś proste przeszkody, np. patyk na doniczkach, a potem jeśli będzie nam szło spróbujemy coś trudniejszego:cool3: Poczytałam sobie przydatne rady w tym wątku, no a teraz idę ćwiczyć! :)

z BB masz do Katowic 50km :cool3: :eviltong:

Posted

A ja mam pytanko
Na pierwszych zajęciach kursu dla początkujących, moja sucz świetnie sobie radziła, chyba najlepiej z całej grupy. A już na czwartych zajęciach przestała sobie radzić, pozostałe psy przechodziły do trudniejszych przeszkód a ona jeszcze musiała powtarzać.
Dlaczego się tak pogorszyła...?:roll:

Posted

baffi2 napisał(a):
A ja mam pytanko
Na pierwszych zajęciach kursu dla początkujących, moja sucz świetnie sobie radziła, chyba najlepiej z całej grupy. A już na czwartych zajęciach przestała sobie radzić, pozostałe psy przechodziły do trudniejszych przeszkód a ona jeszcze musiała powtarzać.
Dlaczego się tak pogorszyła...?:roll:

Może jej się znudziło? :diabloti:
A jakie ćwiczenie wykonywaliście??

Posted

dog_master napisał(a):
Moze jej cwiczenie nie pasowalo?
Moze Ty zrobilas jakies bledy?
To tylko pies ;)

// btw nie pytalas instrukturki?

Ćwiczenia były podobne, to chyba przez ten deszcz...

Posted

Hej!
My dziś mamy 5 dzień ćwiczeń, zrobiłam z desek już mocniejszą stacjonatę :)
No i muszę się pochwalić, że Boni dziś skakała naprawdę dobrze:multi: Skacze już przeszkody nieco wyższe niż jej kłąb:multi: A jak wracałyśmy do domu, to stanęła przed przeszkodą i tak na mnie patrzy czemu już nie skaczemy:evil_lol: przeskoczyła sobie z miejsca dosyć wysoko ustawioną przeszkodę:crazyeye: no i wróciłyśmy ;) potem jeszcze pójdziemy poćwiczyć, jak będzie troszkę chłodniej :)

Posted

basia bonnie napisał(a):
Hej!
My dziś mamy 5 dzień ćwiczeń, zrobiłam z desek już mocniejszą stacjonatę :)
No i muszę się pochwalić, że Boni dziś skakała naprawdę dobrze:multi: Skacze już przeszkody nieco wyższe niż jej kłąb:multi: A jak wracałyśmy do domu, to stanęła przed przeszkodą i tak na mnie patrzy czemu już nie skaczemy:evil_lol: przeskoczyła sobie z miejsca dosyć wysoko ustawioną przeszkodę:crazyeye: no i wróciłyśmy ;) potem jeszcze pójdziemy poćwiczyć, jak będzie troszkę chłodniej :)

Basia, ja chcę fotki skaczącej boniastej:cool3::multi:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Skacze już przeszkody nieco wyższe niż jej kłąb:multi:

Ja bym na razie nie przesadzała z wysokością, bo pies może się przestać cieszyć z treningów, skakania i w ogóle zacząć omijać przeszkody. A gdy ćwiczysz na niższych, pies nie chce omijać przeszkód i nie wchodzi mu to w nawyk.