BIANKA1 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 LALUNA napisał(a):Oddałas psa na obczyzne?? :razz: :diabloti::eviltong: Nie , oni już na stałe wrócili do Polski . Kończą budowę w Jaworze . Serdecznie zapraszają w odwiedziny do swojego domu . Ale faktycznie , Muki bedzie musiała nauczyć się niemieckiego :evil_lol: Jutro lub w niedzielę pojedzie suńka do Wodzisławia Sląskiego , do znajomych Zasadzkaz . Zostanie chłopaczek z uszkodzoną wargą . Pomeczyłam się miesiąc ze sforą szczeniąt . Ale nie żałuję .:lol: Quote
BIANKA1 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Dorothy napisał(a):skandalissimo. :diabloti: ale bawarczycy sa fajni, tacy "inni" niemcy ;) oni w ogóle twierdza że nie są niemcami tylko bawarczykami. Bianka nie masz syndromu opuszczonego gniazda??:cool3: Oni są z tego miasteczka , co pochodzi nowy Papież . Bardzo to podkreślali :cool3: Zapomniałam nazwy :oops: Nie mam syndromu . Jeszcze mam 2 szczyle . Quote
BIANKA1 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Dostałam zdjęcia małej zołzy , ale nie mogę otworzyć :placz: Quote
Poker Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 to świetne wieści :lol:,oby ten maluszek też znalazł domek :lol: A czemu ta pani cały czas płakała? :-( ze wzruszenia? Quote
BIANKA1 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Poker napisał(a):to świetne wieści :lol:,oby ten maluszek też znalazł domek :lol: A czemu ta pani cały czas płakała? :-( ze wzruszenia? Tak . Ja nic nie rozumiałam , ale ten Pan mówił , że ona jak zobaczyła w gazecie , to już płakała , że to takie maleństwo i ona chce . Mówi , że mieli w planie dopiero po całkowitym skończeniu domu , ale ona cały czas płakała , i on już nie wytrzymał . Ale jak ona płakała , to on też miał łzy w oczach . Całowali tego psiaka i tulili jak dzieciaka .Oni bali się , że ja go im nie dam . Wczoraj przyjaciółka dzwoniła i wstawiała się za nimi . Ciotciu Poker , jest w Gostyniu czips , szczeniak bez oczka za 200zł trzymany w piwnicy . Ja mogę pożyczyć te 200zł i zabrać go do DT . Ale ktoś musi po niego pojechać i potem trzeba by mi oddac kasę , bo mi na chleb braknie :cool3: To co mi TZ zostawił , musi mi do świąt styknąć :cool1: Quote
fona Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 i naprawde chcecie mu dac to 200 zl?... wiem, wiem... sytuacja bez wyjscia, jak sie chce ratowac... Quote
BIANKA1 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 fona napisał(a):i naprawde chcecie mu dac to 200 zl?... wiem, wiem... sytuacja bez wyjscia, jak sie chce ratowac... Już ponoć 100 :cool3: Quote
emilia2280 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Bianka, ja dam 70zl. Kto moze przewiezc pieska do Bianki? Quote
BIANKA1 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 emilia2280 napisał(a):Bianka, ja dam 70zl. Kto moze przewiezc pieska do Bianki? Jak ULV dogada się , to pojadę po niego samochodem z ULV . Chyba że Edi by go odebrała i podwiozła w naszą stronę . Jak by już był , to trzeba go odstawić do wetów , coby mu zrobili ogledziny , bo on ponoć jest trzymany w piwnicy . Jak uda się przejąc malca , to będę prosić o zwrot kosztów , czyli żebrać o pomoc :evil_lol: Ale z tym , to akurat nie ma kłopotów , bo Ciotki i Wujki mają do mnie zaufanie , a ja mam zaufanie do Ciotek i Wujków i wiem , że nie zostawią mnie na pastwę losu :loveu: Quote
Hala Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Jakiego pieska? Znowu czegoś nie wiem............. :razz: Quote
Hala Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dorothy napisał(a):skandalissimo. :diabloti: ale bawarczycy sa fajni, tacy "inni" niemcy ;) oni w ogóle twierdza że nie są niemcami tylko bawarczykami. Bianka nie masz syndromu opuszczonego gniazda??:cool3: Dorothy...chcesz coś Biance do gniazda podrzucić? :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Hala']Jakiego pieska? Znowu czegoś nie wiem............. :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105353&page=23 od postu 228 Quote
BIANKA1 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Zdjęcia zołzy z nowego domu . Pani pisze , że mała strasznie rozrabia , a w nocy domaga się brania do łóżka :lol: Quote
BIANKA1 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 A my jeszcze czekamy i rozrabiamy :diabloti: Quote
AnkaG Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ale mała ta zołza. Charakterek się nie zmienił. :evil_lol: Fotka z dobkiem superowa. :lol: Quote
halbina Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Bianko... Ty byś mogła hurtownię otworzyć... tak szybko te domki i to dla tylu maluchów... :lol: Quote
BIANKA1 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Mam tego małego czipsa bez oczka . Więcej napisze ULV jak wróci do domu i zdjęcia też wstawi . Powiem jedno , rana po oczku wyglada żle :cool1: Przejechałyśmy 250 km . Przed chwilą była też u mnie mama Trolki . Przywiozła jedzenie dla szczeniąt , a zabrała Tatuśka świnkowego :lol: Bardzo dziękuję :loveu: Quote
BIANKA1 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 halbina napisał(a):biedactwo... a fotki kiedy będą?... Jak ULV wstawi i założy wątek . Dopiero niedawno wyszła . Dzwoniłam do mojej wetki . Powiedziała , że generalnie po amputacji oka zszywa się powieki . Kazała mi umówić się ze specjalista. Dzwoniłam , ale doktor jest na wyjeżdzie . Jak mu powiedziałam , to mi powiedział , je jest zbulwersowany i że mam przyjść w poniedziałek , a do poniedziałku do oczodołu dawać maść z antybiotykiem . Na 19 idę do wetki po maść . Mały ma ziejącą dziurę zamiast oczka . To mu ropieje . Masakra :-( Za szczenię zapłaciłam 200zł , 50 za benzynę , nie wiem ile weci policzą . Ponoć trzeba będzie malca operować . Ma 2i pół miesiąca Quote
halbina Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Czy on jest rasowy?... dlaczego musieliście zapłacić?... Quote
BIANKA1 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 halbina napisał(a):Czy on jest rasowy?... dlaczego musieliście zapłacić?... Bo to jest piesek z pseudo hodowli. Był wystawiony na ALLEGRO jako doskonały reproduktor . Quote
halbina Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 reproduktor?... a ile on ma, bo sie gubię... :crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='halbina']reproduktor?... a ile on ma, bo sie gubię... :crazyeye: 2 i pół miesiąca :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105353&page=25 Quote
Alpina Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Bianeczko ja też mam nadzieję, że to uraz mechaniczny -u shih- tzu zdarza się też wypadnięcie gałki ocznej - wtedy trzeba natychmiast do weta bo inaczej oko stracone, może było tak i w tym przypadku..A może nadział się na coś i nikt się tym odpowiednio nie zajął... Żal mi bardzo jego matki...1.5 roku a już druga ciąża...Ludzie są porąbani... Z tymi pseudohodowcami i psami bez papierów to tak jest - nie wiadomo czy suka nie była pokryta np.swoim bratem - bo kto się tym przejmuje lub kto to w ogóle wie... I wtedy mamy problem genetyczny.. Quote
Recommended Posts