Jump to content
Dogomania

6 -5 tyg. szczeniąt + 2 z Krzyczek .Wszystkie w nowych domkach .

Recommended Posts

Posted

LALUNA napisał(a):
Oddałas psa na obczyzne?? :razz: :diabloti::eviltong:

Nie , oni już na stałe wrócili do Polski . Kończą budowę w Jaworze .
Serdecznie zapraszają w odwiedziny do swojego domu .
Ale faktycznie , Muki bedzie musiała nauczyć się niemieckiego :evil_lol:

Jutro lub w niedzielę pojedzie suńka do Wodzisławia Sląskiego , do znajomych Zasadzkaz .
Zostanie chłopaczek z uszkodzoną wargą .

Pomeczyłam się miesiąc ze sforą szczeniąt . Ale nie żałuję .:lol:

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorothy napisał(a):
skandalissimo. :diabloti:
ale bawarczycy sa fajni, tacy "inni" niemcy ;)
oni w ogóle twierdza że nie są niemcami tylko bawarczykami.

Bianka nie masz syndromu opuszczonego gniazda??:cool3:

Oni są z tego miasteczka , co pochodzi nowy Papież . Bardzo to podkreślali :cool3:
Zapomniałam nazwy :oops:
Nie mam syndromu . Jeszcze mam 2 szczyle .

Posted

Poker napisał(a):
to świetne wieści :lol:,oby ten maluszek też znalazł domek :lol:
A czemu ta pani cały czas płakała? :-( ze wzruszenia?

Tak . Ja nic nie rozumiałam , ale ten Pan mówił , że ona jak zobaczyła w gazecie , to już płakała , że to takie maleństwo i ona chce . Mówi , że mieli w planie dopiero po całkowitym skończeniu domu , ale ona cały czas płakała , i on już nie wytrzymał . Ale jak ona płakała , to on też miał łzy w oczach . Całowali tego psiaka i tulili jak dzieciaka .Oni bali się , że ja go im nie dam . Wczoraj przyjaciółka dzwoniła i wstawiała się za nimi .

Ciotciu Poker , jest w Gostyniu czips , szczeniak bez oczka za 200zł trzymany w piwnicy .
Ja mogę pożyczyć te 200zł i zabrać go do DT . Ale ktoś musi po niego pojechać i potem trzeba by mi oddac kasę , bo mi na chleb braknie :cool3:
To co mi TZ zostawił , musi mi do świąt styknąć :cool1:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Bianka, ja dam 70zl. Kto moze przewiezc pieska do Bianki?

Jak ULV dogada się , to pojadę po niego samochodem z ULV . Chyba że Edi by go odebrała i podwiozła w naszą stronę .
Jak by już był , to trzeba go odstawić do wetów , coby mu zrobili ogledziny , bo on ponoć jest trzymany w piwnicy .
Jak uda się przejąc malca , to będę prosić o zwrot kosztów , czyli żebrać o pomoc :evil_lol:
Ale z tym , to akurat nie ma kłopotów , bo Ciotki i Wujki mają do mnie zaufanie , a ja mam zaufanie do Ciotek i Wujków i wiem , że nie zostawią mnie na pastwę losu :loveu:

Posted

Dorothy napisał(a):
skandalissimo. :diabloti:
ale bawarczycy sa fajni, tacy "inni" niemcy ;)
oni w ogóle twierdza że nie są niemcami tylko bawarczykami.

Bianka nie masz syndromu opuszczonego gniazda??:cool3:

Dorothy...chcesz coś Biance do gniazda podrzucić? :evil_lol:

Posted

Mam tego małego czipsa bez oczka . Więcej napisze ULV jak wróci do domu i zdjęcia też wstawi . Powiem jedno , rana po oczku wyglada żle :cool1:
Przejechałyśmy 250 km . Przed chwilą była też u mnie mama Trolki . Przywiozła jedzenie dla szczeniąt , a zabrała Tatuśka świnkowego :lol:
Bardzo dziękuję :loveu:

Posted

halbina napisał(a):
biedactwo... a fotki kiedy będą?...

Jak ULV wstawi i założy wątek . Dopiero niedawno wyszła .

Dzwoniłam do mojej wetki . Powiedziała , że generalnie po amputacji oka zszywa się powieki . Kazała mi umówić się ze specjalista.
Dzwoniłam , ale doktor jest na wyjeżdzie . Jak mu powiedziałam , to mi powiedział , je jest zbulwersowany i że mam przyjść w poniedziałek , a do poniedziałku do oczodołu dawać maść z antybiotykiem . Na 19 idę do wetki po maść .
Mały ma ziejącą dziurę zamiast oczka . To mu ropieje . Masakra :-(
Za szczenię zapłaciłam 200zł , 50 za benzynę , nie wiem ile weci policzą . Ponoć trzeba będzie malca operować .

Ma 2i pół miesiąca

Posted

halbina napisał(a):
Czy on jest rasowy?... dlaczego musieliście zapłacić?...

Bo to jest piesek z pseudo hodowli. Był wystawiony na ALLEGRO jako doskonały reproduktor .

Posted

Bianeczko ja też mam nadzieję, że to uraz mechaniczny -u shih- tzu zdarza się też wypadnięcie gałki ocznej - wtedy trzeba natychmiast do weta bo inaczej oko stracone, może było tak i w tym przypadku..A może nadział się na coś i nikt się tym odpowiednio nie zajął...
Żal mi bardzo jego matki...1.5 roku a już druga ciąża...Ludzie są porąbani...

Z tymi pseudohodowcami i psami bez papierów to tak jest - nie wiadomo czy suka nie była pokryta np.swoim bratem - bo kto się tym przejmuje lub kto to w ogóle wie...
I wtedy mamy problem genetyczny..