Guest monia3a Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Niestety zapanowała cisza :shake: Jest jeden domek, który dzwoni do mnie prawie codzień ale niewiem czy chciałabym tam oddać psa. Pani mieszka w bloku i ma dom poza miastem, buduje się i codziennie tam jest, mieszkał tam pies ale już ze starości został uśpiony i Pani chce wziąść innego pieska. Pies miałby kontakt z ludzmi codziennie ale w tym domu nikt nnie mieszka, Pani by przyjeżdzała i karmiła codzień ale czy to wystarczy dla psa ?? Zastanawiałam się aby zaproponować Pani dwa pieski, które miłyby kontakt z właścicielką a jakby zostawały same to zostawałyby w swoim towarzystwie, pomyślałam o Zuzie i Żabie... Niewiem .... Quote
Iwona&Wiki Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Rozumiem, że w najbliższym czasie przeprowadzi sie tam. Czy tak? Jesli tak, to kiedy? Quote
Guest monia3a Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 A wiesz, że jakoś w najbliższym czasie nie :shake: Pani nie potrafiła powiedzieć kiedy nastąpi przeprowadzka. Chyba skutecznie ją odstraszyłam bo nie dzwoni już od jakiegoś czasu :evil_lol: Quote
dreag Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Cześć, wróciłam na łono forum. Najpierw wyjazd, potem zepsuty komputer, ale jestem. Co słychać? Ta pani, o której mówisz Monia, to ta z tym domem w Starosielcach, prawda? Pisałam o niej wyżej. A co u Zuzy, wysyłałam smsa do Ani, ale cisza. Do Moni też, czyżby na wyjeździe? Pozdrawiam wszystkie "tuzaglądaczki".:lol: Quote
Guest monia3a Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Agnieszko ta Pani to z Łap ale już przestała dzwonić, chyba zrozumiała, że nie oddam świadomie psa, który będzie przez całe dnie sam. Quote
Guest monia3a Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Zuza ma dom :multi: Zadzwonił dziś Tomasz, że ma dom dla dużej wysterylizowanej suni odrazu mówię Zuza, dzwonię cała szczęśliwa do Ani a ona mi prawie płacze w słuchawce, że nie odda :shake: zakochała się w niej i już :evil_lol: tak więc Zuza zostaje na stałe u Ani!!! Na szczęście mamy jeszcze jedną dużą owczarkowatą sunię więc ona pojedzie również do nowego domu, dwa psy w ciągu godziny ;) Agnieszko zmień tytuł bo trzeba przenieść ją do piesków w nowych domach :multi: Quote
Agata69 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='monia3a']Zuza ma dom :multi: Zadzwonił dziś Tomasz, że ma dom dla dużej wysterylizowanej suni odrazu mówię Zuza, dzwonię cała szczęśliwa do Ani a ona mi prawie płacze w słuchawce, że nie odda :shake: zakochała się w niej i już :evil_lol: tak więc Zuza zostaje na stałe u Ani!!! Na szczęście mamy jeszcze jedną dużą owczarkowatą sunię więc ona pojedzie również do nowego domu, dwa psy w ciągu godziny ;) Agnieszko zmień tytuł bo trzeba przenieść ją do piesków w nowych domach :multi: Kocham takie posty! Quote
Guest monia3a Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 7 miesięcy tułaczki, samotności, 7 miesięcy o których wiedzieliśmy zakończyły się szczęśliwie :multi: Ania jest zauroczona Zuzą a Zuza Anią, Zuza jest wpatrzona w Panią jak w obrazek nie da jej skrzywdzić, broni jak jest taka potrzeba kocha dzieci, mogą maluszki z nią zrobić co tylko chcą. Niech teraz wszyscy żałują bo taki pies to skarb :loveu: Quote
dreag Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Już mi czasem serce zamierało, co będzie z Zuzą dalej. Ale kiedy Ania w rozmowach ze mną za każym razem coraz bardziej nie wyobrazała sobie z nią rozstania, zaczynałam mieć nadzieję... Jak jej mąż zaczał przytakiwać, byłam prawie pewna. Gdy zadzwoniłam, że Monia ma dom, a Ania dostała gęsiej skórki - już wiedziałam... SZCZĘŚLIWY HAPPY END!!!!!!!!!!!!! Każdy zwierzak na to zasługuje. Żebyście widziały, jaki z Zuzi oddany pies... Dzieciaczkom pozwala na wszystko, dosłownie... No i oczywiście daje duuuuużego buziaka. A z jej wielkością to nietrudne!!!! Quote
Recommended Posts