Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Niestety zapanowała cisza :shake:
Jest jeden domek, który dzwoni do mnie prawie codzień ale niewiem czy chciałabym tam oddać psa.
Pani mieszka w bloku i ma dom poza miastem, buduje się i codziennie tam jest, mieszkał tam pies ale już ze starości został uśpiony i Pani chce wziąść innego pieska. Pies miałby kontakt z ludzmi codziennie ale w tym domu nikt nnie mieszka, Pani by przyjeżdzała i karmiła codzień ale czy to wystarczy dla psa ??
Zastanawiałam się aby zaproponować Pani dwa pieski, które miłyby kontakt z właścicielką a jakby zostawały same to zostawałyby w swoim towarzystwie, pomyślałam o Zuzie i Żabie...

Niewiem ....

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

A wiesz, że jakoś w najbliższym czasie nie :shake:
Pani nie potrafiła powiedzieć kiedy nastąpi przeprowadzka.
Chyba skutecznie ją odstraszyłam bo nie dzwoni już od jakiegoś czasu :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Cześć, wróciłam na łono forum. Najpierw wyjazd, potem zepsuty komputer, ale jestem. Co słychać? Ta pani, o której mówisz Monia, to ta z tym domem w Starosielcach, prawda? Pisałam o niej wyżej. A co u Zuzy, wysyłałam smsa do Ani, ale cisza. Do Moni też, czyżby na wyjeździe? Pozdrawiam wszystkie "tuzaglądaczki".:lol:

Guest monia3a
Posted

Agnieszko ta Pani to z Łap ale już przestała dzwonić, chyba zrozumiała, że nie oddam świadomie psa, który będzie przez całe dnie sam.

• 2 weeks later...
Guest monia3a
Posted

Zuza ma dom :multi:
Zadzwonił dziś Tomasz, że ma dom dla dużej wysterylizowanej suni odrazu mówię Zuza, dzwonię cała szczęśliwa do Ani a ona mi prawie płacze w słuchawce, że nie odda :shake: zakochała się w niej i już :evil_lol: tak więc Zuza zostaje na stałe u Ani!!!

Na szczęście mamy jeszcze jedną dużą owczarkowatą sunię więc ona pojedzie również do nowego domu, dwa psy w ciągu godziny ;)

Agnieszko zmień tytuł bo trzeba przenieść ją do piesków w nowych domach :multi:

Posted

[quote name='monia3a']Zuza ma dom :multi:
Zadzwonił dziś Tomasz, że ma dom dla dużej wysterylizowanej suni odrazu mówię Zuza, dzwonię cała szczęśliwa do Ani a ona mi prawie płacze w słuchawce, że nie odda :shake: zakochała się w niej i już :evil_lol: tak więc Zuza zostaje na stałe u Ani!!!

Na szczęście mamy jeszcze jedną dużą owczarkowatą sunię więc ona pojedzie również do nowego domu, dwa psy w ciągu godziny ;)

Agnieszko zmień tytuł bo trzeba przenieść ją do piesków w nowych domach :multi:

Kocham takie posty!

Guest monia3a
Posted

7 miesięcy tułaczki, samotności, 7 miesięcy o których wiedzieliśmy zakończyły się szczęśliwie :multi:

Ania jest zauroczona Zuzą a Zuza Anią,
Zuza jest wpatrzona w Panią jak w obrazek
nie da jej skrzywdzić, broni jak jest taka potrzeba
kocha dzieci, mogą maluszki z nią zrobić co tylko chcą.
Niech teraz wszyscy żałują bo taki pies to skarb :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Już mi czasem serce zamierało, co będzie z Zuzą dalej. Ale kiedy Ania w rozmowach ze mną za każym razem coraz bardziej nie wyobrazała sobie z nią rozstania, zaczynałam mieć nadzieję... Jak jej mąż zaczał przytakiwać, byłam prawie pewna. Gdy zadzwoniłam, że Monia ma dom, a Ania dostała gęsiej skórki - już wiedziałam... SZCZĘŚLIWY HAPPY END!!!!!!!!!!!!! Każdy zwierzak na to zasługuje.
Żebyście widziały, jaki z Zuzi oddany pies... Dzieciaczkom pozwala na wszystko, dosłownie... No i oczywiście daje duuuuużego buziaka. A z jej wielkością to nietrudne!!!!

• 2 weeks later...