Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Zrobiłam maluchom i mamie allegro i miałam już dwa maile o psiaki, trzymajcie kciuki :cool1:

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dreag napisał(a):
Acha! Okazało się, że w Doktorcach są jeszcze kolejne dwie małe tej suni. Pewnie co poniektórzy wzięli się pobawić dzieciom na kilka dni, po czym... won na pole!!!!!! Koszmar :mad:. .

Co się stało z tymi maluchami? Czy ktoś je stamtąd zabrał...?

Posted

Pozostałe dwa maluchy- jeden (piesek) został na wsi, wziął go jeden gospodarz, a malutka suczka zabrana do Białegostoku do DT, tam gdzie pozostała czwórka "dziewczynek". Kurcze, najgorzej z mamusią. Została tam. Trzeba by ją było już sterylizować, ale nie mamy nawet DT.

Guest monia3a
Posted

Dziś może coś się ruszy ;)
Giełda zwierząt kończy się po 12 i może Ci, którzy nie znaleźli będą dalej szukać ;)

Guest monia3a
Posted

Aga miałam dziś aż 4 telefony :crazyeye: wszystkich kierowałam do Ciebie, ponieważ cały dzień byłam poza Białymstokiem. Napisz czy dzwonili i co najważniejsze pojechała jakaś panienka do nowego domku??

Guest monia3a
Posted

Z moich informacji wynika, że wszystkie panny są w DT :shake:

Guest monia3a
Posted

Do mnie dziś dzwoniły dwie osoby w sprawie wyadoptowanej już Zuzy ale poleciłam te sczeniaki i wszystko było OK i na wszystkie warunki ludzie się zgadzali ale jak usłyszeli o sterylizacji to jeden Pan odrazu powiedział dziękuję dowidzenia a Pani dała mi wykład jakie to niehumanitarne, że ona nie znęca się nad zierzętami a my jako TOZ też nie powinniśmy tego robić bo to właśnie my powinniśmy ich chronić :mad:
Kiedy w końcu nasza większa część społeczeństwa zrozumie, że to dla dobra tych zwierząt :shake:

Posted

Przedwczoraj udało mi się znaleźć dom dla jednego szkraba (czarna):loveu:. Pojechała do młodego małżeństwa z dzieckiem na Zielone Wzgórza. Gdy zaczęłam mówić o sterylizacji Pan zapytał mnie "przepraszam, a co to w ogóle jest ta sterylizacja?", no ale po wytłumaczeniu i zachęceniu do jej wykonania, zgodzili się (mam nadzieję, że nie na odczepnego). Dzwoniła też jedna Pani, ale jak usłyszała, że szczeniaki pochodzą od bezdomnej suczki (mimo, że powiedziałam jej jaki ma charakter i wysłałam zdjęcia), pokręciła nosem i więcej się nie odezwała. O dużą sukę nikt ani razu nie zapytał, dalej jest na swoim terenie, czyli w Doktorcach. Dzisiaj wychodzi Kramik we Współczesnej, może ktoś zadzwoni... Pozostałe ogłoszenia też uaktualniłam. I czekam...:roll:

Guest monia3a
Posted

Aga a podpisujesz zobowiązania adopcyjne ??
Jest jeszcze jakaś czarna sunia?? Mam osobę chętną ale przyjedzie zobaczyć dopiero w sobotę i zależy jej na czarnej suni :)
Może jak jutro lepiej się poczuję to podjadę zobaczyć maleństwa bo narazie leżę z gorączką i chouję :p

Posted

Zostały dwa szczeniaki- czarna podpalana i jasna brązowa. Ale coś ucichło. Od kilku dni nikt nie dzwoni. Zobowiązania podstawiam pod nos, jak najbardziej! To nie takie proste dać suni zastrzyk, bo ona nie taka chętna do złapania. Jeszcze nikomu się to nie udało. Podchodzi, łasi się, ale ma niezły refleks. Podejrzewam, że będzie cała akcja ze sterylką... Słuchajcie, po jakim czasie suka ma znowu cieczkę po porodzie? Normalnie, mniej więcej pół roku po ostatniej? Zapomniałam zapytać weta.