Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiscie, nie mialam w myslach zeby szczenie dac tej sunki w tym miejscu, gdzie jest teraz sunka :) Zabrac - koneicznie, tylko dokad?! Nie moge patrzec na ta babke, co lezy..

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie, że nie ma z kim rozmawiac. Ta pani to pewnie od dawna głosu z siebie nie wydaję. O Boze patrzysz i nie grzmisz. Co za patologia. Moze ktos wypatrzy to biedactwo.

Posted

Nie wiem, czy dobrze myślę, ale cegielki by się przydały i alegro, bo to,ze jej tam nie zostawię, to pewne. Nie mam na razie jeszcze dodatkowego pomysłu, ale uważam, że jak najwięcej osób powinno dowiedzieć się o jej sytuacji.
Jeśli Kasiu możesz to cegiełki i allegro, bo potrzebne będą pieniązki tak czy inaczej. Mleko w sutkach - zapalenie. czipy , szczepienia to pewne, bo nigdy nie była u lekarza , to pewne jak w banku "szwajcarskim"

Posted

Oczywiście. Psich nieszczęść przybywa w zastraszającym tempie..
Łodź zawsze miała złą opinię jako zgłębie "prościzny", to pokutuje do tej pory, na wielu płaszczyznach. O pomoc Prosimy.
Jej dzieci juz przepadly. Ale ona jest jeszce do uratowania.

Posted

Napisałam do dziewczyn zajmujących się robieniem grafiki prośbę o wykombinowanie jakiegoś bannerka z tych zdjęć ktore mamy.
Myślę że rozmiar 100x100 byłby OK.

Posted

Sąsiedzi to chyba też jakieś znieczulice, zamiast suni pomóc przynajmniej dać co nieco do jedzenia i picia to jeszcze Ją ganiają.......:mad::mad::mad:
Co za ludzie!!!!
Skąd Oni w ogóle mają psa!!???
Kto im dał!!!???
Nie ma naprawdę żadnego wolnego hoteliku???:placz:

Posted

andzia69 napisał(a):
a ja mam takie pytanie - czemu maluszki zostały zabrane, a matka ich nie??? czy nie lepiej byłoby zabrac całą rodzinę? Przecież te maluchy tez potrzebują matki!

Andzia, maluchy nie zostały zabrane przez nikogo z nas, tylko pewnie te lumpy je zawiozły - ja tak to zrozumiałam.

Posted

katya napisał(a):
Andzia, maluchy nie zostały zabrane przez nikogo z nas, tylko pewnie te lumpy je zawiozły - ja tak to zrozumiałam.

acha - to moze jednak na razie tą sunie do maluszkó po prostu zabrać - one mają większe szansę przy matce w schronie niż bez niej:-(

Posted

Brak słów... Co ten pies im zrobił że ciągną go na dno ze sobą. Jeszcze te szczeniaczki, one bez mleka mama z nadmiarem będzie cierpieć. Tyle biedaczka przeżyła czy ktoś jej pomoże? Ręce opadają przez tych meliniarzy :angryy:.