ElzaMilicz Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Chyba się kroi dom dla suni... Poczekajmy do jutra. ;) Quote
Edi100 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Chyba się kroi dom dla suni... Poczekajmy do jutra. ;) Zrobię co w mojej mocy, by tak było. Elza ma rację, jutro będę wiedziała. Wyślijcie mi numer telefonu kontaktowego na pw. Quote
Edi100 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Bonsai napisał(a):Edi dzwoń do Ani, 693 319 885 . ;) Numer zaraz zapisuję. Nic niemoge obiecać niestety. Pani z Rybnika zakochana w Cezarku a ja do jutro musze podjąc decyzję. Suńkę juz przedstawiłam. Mam nadzieję ze ktoś sensowny jeszcze się odezwie w sprawie Cezara, to od razu kieruję do Ani:) A czy ta slicznota ma allegro? Pytam bo Cezar znalazł dom właśnie na allegro:) Kasia mu zrobiła i miała szczęśliwą rękę ( mam nadzieję:) ) Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Reno2001 napisał(a):Mała ma allegro od kilku dni. Jest jakieś zainteresowanie? Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Bonsai napisał(a):Tak, w sumie całkiem spore. To trzymam kciuki! Domek o którym myslała ElzaMilicz, zakochny w Cezarku i chyba chyba:p Quote
Ulka18 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Chyba się kroi dom dla suni... Poczekajmy do jutra. ;) I co? Wyjasnilo sie cos w sprawie domu dla suni? Quote
Bonsai Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Dobre wieści. :) Jest domek. Ludzie przyjechali zobaczyć sunię aż z Warszawy. To młode małżeństwo, a w dodatku Elza ich polubiła! Przeprowadzimy oczywiście wizytę przed i poadopcyjną, ale jak na razie jest bardzo realne, że sunia tam trafi. Sunia pojedzie tam za ok. 2 tygodnie, jeśli wszystko pójdzie dobrze. ;) Quote
Reno2001 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No to chyba się cieszymy... Allegro chyba jednak jeszcze nie zdejmę. Niech bedzie do konca. Jesli nawet Elza pojedzie do tego domu z Wawy, to może innym collak znajdzie domek? Quote
Bonsai Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Ok, możemy zawsze przekierowywać ludzi na inne ogłoszenia. Jakie jeszcze kolaki są na dogo? ;) Quote
Ulka18 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ludzie przyjechali zobaczyć sunię aż z Warszawy. To młode małżeństwo, a w dodatku Elza ich polubiła! Przeprowadzimy oczywiście wizytę przed i poadopcyjną, ale jak na razie jest bardzo realne, że sunia tam trafi. Ale dobra wiadmosc :multi: Bardzo sie ciesze, ze kolejny kolaczek bedzie mial dom, ze adopcje kolakow na dogo dzialaja tak preznie :klacz: Bo na wlasciwym forum mozna sie tylko pokłocic :roll: http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=2506&start=15 Czy przed wydaniem sunia bedzie wysterylizowana? Quote
Bonsai Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Nie wiemy czy sunia nie jest czasem już wysterylizowana (choć wątpię), przy nas nie miała cieczki, a szkoda byłoby ją poddawać narkozie, gdyby już była po takim zabiegu. Czekamy więc na cieczkę, jak będzie - to wysterylizujemy. Taki był plan. Choć pewnie już nie zdążymy, jednak dom jest na to przygotowany i w umowie będzie zapisany czas, do którego Elza ma zostać poddana zabiegowi. I z pewnością tego przypilnujemy. Quote
Ulka18 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Uff, to dobrze. Jestem na tym punkcie przeczulona. Szczegolnie od czasu, kiedy jeden gosc adoptowal z mieleckiego schroniska sunie i psa i z radoscia po roku oznajmil, ze ma szczeniaki :mad: A moze daloby sie zrobic usg i wtedy wyszloby czy sunia byla sterylizowana czy nie? Wtedy nie trzeba byloby czekac na cieczke. Quote
Bonsai Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Tyle, że nasz wet nie ma możliwości zrobienia USG. Ale podsunę pomysł, może pojedziemy na same badania do innego kaliskiego weta. ;) Ja tez jestem na tym punkcie przeczuolna, zwłaszcza, gdy wydaję psy rasowopodobne. Wtedy nie ma zmiłuj, sterylka musi być! Quote
Reno2001 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Bonsai napisał(a):... Ja tez jestem na tym punkcie przeczuolna, zwłaszcza, gdy wydaję psy rasowopodobne. Wtedy nie ma zmiłuj, sterylka musi być! I tak trzymac!!!! :kciuki: Quote
Ss Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 wklejam linka do wątku gdzie mozna znalezc collaki oczekujace na domki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19216 to tak wrazie jesli jakies chetne domki by jeszcze zostaly:cool3: Quote
Edi100 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ss napisał(a):co u małej... domek zaklepany?:cool3: Trzymam kciuki:) Quote
Bonsai Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Bo mała czeka na domek, który przyjedzie po nią za tydzień. ;) Quote
Ulka18 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 To wspaniale, ze juz za tydzien sunieczka bedzie we wlasnym domu :p Trzymamy za nia kciuki nieustajaco :kciuki: Quote
Recommended Posts