Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czekaliśmy na wyniki i od jutra zaczynamy podawać po 50 mg co drugi dzień zeby przyzwyczaić organizm ... może się uda

nie mam pojęcia skąd temp i rozwolnienie ... wet mówi ze na wirusowe to nie wygląda

z drugiej str boję się ze jak podamy cyklo a to jakieś paskudztwo wirusowe to ją zabijemy ... zobaczę co powie Popiel rano

Posted

ja wetem nie jestem (a szkoda) ale myślę ze najpierw mała powinna dostać antybiotyk o szerokim spektrum działania ... i coś na sugerowaną przez lokalnego weta anemię, dopiero po ustąpieniu temp. i rozwolnienia powinna dostać cyklo ... ale to tylko według mnie

dziękujemy ciociom za odwiedzinki

Posted

co tu pisać :(
Fionka czuje się źle, łapki jak balony, temperatura ok 39,6 (mierzona średnio co 2 godz)
dostaje cyklosporynę drugi dzień po 50 mg (pół dawki)
bierze nifuroxazyd bo kupa była "luźna"
jest smutna i cały czas zwinięta w kłębuszek

nie wiem czy pisałam ale dr Popiel mówił że chciałby mieć takie wyniki jak ona ... więc co jej jest ? .. nie wiem :(

Posted

[B][U]Dziękujemy Wszystkim którzy nas tu odwiedzają i wspierają ...
[/U][/B]
[SIZE="3"]My życzymy Wszystkim żeby stary rok zabrał troski i smutki a NOWY przyniósł tylko słoneczne dni pełne powodów do uśmiechu.
Bądźcie szczęśliwi !!!
Dla Waszych małych przyjaciół życzymy duuuużo zdrówka.
Szczęśliwego Nowego Roku.[/SIZE]

Fionka, Aśka, Krzysiek i Adrian

Posted

jeszcze tu sobie napiszę;)

Asiu - i Tobie i Fionie i dla Twoich Twoich bliskich - wszystkiego naj naj naj - [B]przede wszystkim zdrowia [/B]- reszta jest nieważna![IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]