Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

słuchajcie, ja mogę podarować na bazarek filmy na dvd. dla amatorów, bo głównie jakieś horrory, ale tez kilka "psychologicznych". nie są to dzieła sztuki w żadnym razie, ale jakby w jakiś pakiet je zebrać, to może ktoś się chęny znajdzie?

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']słuchajcie, ja mogę podarować na bazarek filmy na dvd. dla amatorów, bo głównie jakieś horrory, ale tez kilka "psychologicznych". nie są to dzieła sztuki w żadnym razie, ale jakby w jakiś pakiet je zebrać, to może ktoś się chęny znajdzie?[/quote]

moze napisz z jakiego miasta jestes, to moze jakas dogomaniaczka mieszka w poblizu i mogłaby wystawic bazarek

Posted

kochane nie przebrne przez caly watek wiec przepraszam za pytania

czy sunia nadal potrzebuje tymczasu ?? jesli tak na jaki okres czasu ( 3 tygodnie jak w tytule)??czy musialby siedziec w domu ze wzgledu na stan zdrowia czy np moglaby byc zabierana do pracy ???mozecie m itak w jednym poscie mneij wiecej strescic jak jest na dzien dzisiejszy

Posted

tymczas potrzebny od zaraz az do momentu operacji a byc może bedzie za 1 zamachem robione oko i sterylizacja tylkow 2 gabinetach operacja pewnie w przyszłym tygodniu bo potem dr garncarz ma urlop
i chyba po operacji tymczas na jakies 3 dni nei wiem dokłądnie bo ania decyduje kiedy wieżc Fionę do domu

Posted

Stały domek sam przyjedzie po Fionke. Potrzebujemy tymczasu od zaraz na ok tydzien- półtora,zeby sunia doszła do siebie. Najlepiej zeby przebywała w domowych warunkach,systematycznie trzeba podawac jej krople,bo to jest bardzo wazne. I to chyba tyle. W przyszłym tygodniu bedzie operacja.

Posted

[quote name='Puma1984']moze napisz z jakiego miasta jestes, to moze jakas dogomaniaczka mieszka w poblizu i mogłaby wystawic bazarek[/quote]

jestem z warszawy. tymczas odpada, bo mam dominującą sukę. nie wiem też, czy mogłyby zostawać same razem. co prawda teraz nie pracuję, ale przecież zdaża mi się wychodzić, no i co jak dostanę pracę z dnia na dzień...?
natomiast jakby fionka była gdzieś niedaleko (tzn. nie na drugim końcu miasta), mogę pomóc w spacerach.

Posted

Stały domek bedzie na Śląsku.
Doszłysmy wspólnie do porozumienia ze jezeli CM-Vet lecznica gdzie teraz przebywa sunia nie bedzie miał nic przeciwko zeby posiedziała jeszcze te ok 10 dni to nie bedziemy juz szukac domu tymczasowego,bo to bez sesnu. Niechcemy robic jej wody z mózgu,a w lecznicy wszystkich zna i ma opieke taka jak nalezy.

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Stały domek sam przyjedzie po Fionke. Potrzebujemy tymczasu od zaraz na ok tydzien- półtora,zeby sunia doszła do siebie. Najlepiej zeby przebywała w domowych warunkach,systematycznie trzeba podawac jej krople,bo to jest bardzo wazne. I to chyba tyle. W przyszłym tygodniu bedzie operacja.[/quote]

kurcze :-(pytalam czy sunia moze byc np zabierana do pracy bo tak myslalm ,ze moze do mnie do odmu mogla by isc na ten tymczas tylko problem w tym ,ze rodzicow nie ma cale dnie (miedzy innymi dlatego narazie nie moga przygarnac psiaka :roll:) wiec jedyne wyjscie to zabrac ja ze soba do pracy ale chyba stan zdrowia nie pozwala aby sunia byl w pomieszczeniach gdzie jest remont :cool1:.Dziewczyny jesli macie mozliwosc to bedzie swietnie jakby sunia pozostala jednak w lecznicy zawsze to opieka pod fachowym okiem .juz sama nie wiem :roll:

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Jutro odwiedzają Fioneczke jej nowi opiekunowie :-) Przyjada az ze Śląska aby wyjsc z Fionka na spacer. Moze zostac w lecznicy do momentu wyruszenia do nowego domku :-)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to chyba najlepsze rozwiązanie , bo ona i tak już dużo przeszła w ostatnim czasie ...teraz tylko :kciuki: aby jutro przypadli sobie rodzinnie do serca na odwiedzinkach[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Pani doktor z lecznicy hau -miau błyskawicznie odpowiedziała na mojego mejla
doradziła jak mamy postepować ,gdzie szukac pomocy
także serdecznie polecamy ta lecznicę
[url]http://www.hau-miau.pl/[/url]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wyruszam szukać naszego Kudłaczka , który uciekł z nowego domku :shake:.....jak wrócę zaraz przyjdę zobaczyć jak wypadło spotkanko .... :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][/FONT]

Posted

Właśnie wróciliśmy, choć Nata i Jola chyba jeszcze nie ;).
Nowa rodzinka Fionki rewelacja!!!
Zakochani, 2,5 godzinki spacerku, nowa Pancia nie chciała odjeżdżać bez naszej Fioneczki, powiedziała, że zostaje w lecznicy razem z Fionka:evil_lol:
Domek na 6+ :)