Hund Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Lira wie że wygląda pospolicie , jak wiele mŁodych dziewczyn wśród miss poloni. Nie wyróżnia się na zewnątrz pięknym kudŁatym futerkiem. Nie jest szczeniaczkiem którego pokochaŁoby odwiedzające dziecko. Jest zakompleksioną czarną niepozorną suczką. Taką jakie często umierają ze starości w schronisku. Ale Lira wie że Warka też byŁa niepozorna,pospolita z wyglądu że czekaŁa 8 lat na coś czego nigdy nie miaŁa a teraz doświadcza każdego dnia. Ma miŁość. I Lira otworzyŁa się na ludzi którzy są dla niej dobrzy, cieszy się z każdej możliwości wyjącia na spacer, z każdego kontaktu, z każdego gŁaskania. Wie że musi czekać....i czeka...mam tylko nadzieję że ta nadzieja nie zgaśnie. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Olu, kolejny piękny, chwytający za serce post... Lirciu, tak bym chciała żeby Ci się poszczęściło... :( Quote
Hund Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Powiedz Lira gdzie Tówj dom ??? Może blisko lub daleko stąd ?? Czy bogaty czy jest czy jest zwykŁą chatką ?? z maŁym pŁotem i sadzawką ?? z dziećmi z babcią , może z dziadkiem ?? z kotkiem, myszką , wujkiem Tadkiem ?? odbija mi dzisiaj :( Quote
Hund Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 A Lira byŁa wspaniaŁa na festynie pomagaŁa mi sprzedawać ;) __________________ BaŁa się bardzo tŁumów i większość czasu spędziŁa na raczkach albo na kolankach, na koniec wymościŁa sobie posŁanko na skŁadanym krzeseŁku na bluzie bazarkowej , zwinęŁa się w kŁębek i poszŁa spać :) BYŁa taka sŁodka :):):) wszystkie przechodzące dzieic zwracaŁy na nią uawagę. A w niedzielę szalaŁa na spacerze swoim zwyczajem :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Kochana Lircia! A jak jechałyśmy na festyn, to była taka grzeczna w samochodzie! Przytuliła się do Apsika i razem oglądali z moich kolan widoki za oknem :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Hund napisał(a):Do Pasikonika ?? ;) Tak szybko chciałam się pochwalić jaka to Lircia była dzielna, że aż przechrzciłam Apsika na Pasika :oops: :evil_lol: Quote
Szarik Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Dzielna dziewczynka! :loveu: Cudnie musieli wyglądać z Apsiczkiem przytuleni... Quote
Hund Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kochana Lircia! A jak jechałyśmy na festyn, to była taka grzeczna w samochodzie! Przytuliła się do Apsika i razem oglądali z moich kolan widoki za oknem :) ja na dogo bardzo często zjadam litery ;) albo przestawiam ;) Quote
Hund Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Pinczerka może wkleisz tu swoje zdjęcia Lirci z festynu ;) Quote
BUDRYSEK Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ciekawe czy dalej trzyma w pyszczku zabawke?!:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Na życzenie... :) Piękna Lircia, podczas zakończenia festynu :) Quote
Hund Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Ciekawe czy dalej trzyma w pyszczku zabawke?!:lol: Też to widziaŁaś :) nie chciaŁa puścić do ostaniej chwili kiedy tam byŁam, mam nadzieję że przynajmniej coś zjadŁa bidulka ...to jej pierwsza w życiu zabawka :( Quote
_bubu_ Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 jeszcze pare zdjec Lirci z kiermaszu Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Piękne zdjęcia, kochana Lircia! na pierwszą!!! Quote
_bubu_ Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 trzymajcie kciuki za Lircie :loveu: Pojechała dzisiaj do nowego domku w Myszkowie :multi: Mam nadzieje że szybko się zadomowi . Po 7 latach w schronisku należy jej się w końcu ciepły domek. Jutro zadzwonie zapytać jak sie zachowuje. Ale szybko zaczęła obwąchiwać kąty , myślę że będzie dobrze ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Lira?! Do domu?! Wiedziałam, że ten telefon wtedy w schronisku był szczęśliwy... :loveu: Powodzenia Piękna! Należy Ci się wspaniały domek Lirciu!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_bubu_ Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 pierwsze wiadomości z domku są dobre :) Lircia szybko przekonała się do nowej Pani - skacze i zaczepia :) Jak wyszłysmy to siadła przy swojej smyczy i cały czas jej pilnuje . Nosi ją w pyszczku . Jak narazie nie brudzi w domu, załatwia się w ogródku w jednym miejscu. Pojadła sobie i lezy teraz zwinięta w kulke koło swojej Pani. Quote
Recommended Posts