Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lira była na spacerze :) pogoda super dopisała, słońce , nagrzana trawa, lekki szum jeziora ;) wysztko co można sobie wymarzyć. Niestety Portos, towarzysz Liry z boksu, atakuje ją przy jedzeniu :( Lira znowu może mieć łyse placki z niedożywienia. wsadziłam jej miskę do budy i dopiero tam mogła najeść się spokojnie.

Posted

Portos poszedŁ w tym tyg do adopcji. Lira zostaŁa w boskie sama. Futerko odrosŁo ale niestety sunia jest w tej chwili bardzo chuda :( wcześniej miaŁa więcej ciaŁka. ByŁam dziś z nią na spacerze i miaŁam sposobność ją dobrze pooglądać podczas gŁaskania ;), w miejscach gdzie nie miaŁa jeszcze do niedawna futerka jest zmieniona w tej chili skóra , coś jakby Łupież koloru rdzawo czerwono brunatnego. Nie wiem co to dokadnie jest. Ponieważ Warka od Liska dziś posza do adopcji Lircie przeniosŁam do bosku Liska.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Biedna chudzinka. Nie daloby sié jej podtuczyc kluskami czy jakos?

Nie jesteśmy w stanie doglądać jej codzienie. Jeśli zaprzyjaźni się z Liskiem nie bedzie miała zagrożenia i będzie się najadać.