betty_labrador Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 malgooska napisał(a):Hej http://1.1.1.1/bmi/img56.imageshack.us/img56/5319/dscf1419mi2.jpg Tosia za dużo się naoglądała krów ostatnio i też chce mieć taki długaśny jęzor hehe no ba! Tosca sie upodabnia do zwierzat jak kameleon ;) basia bonnie napisał(a):Betty na poprzedniej stronie stworzyłaś istny raj dla mej osoby :loveu: : hehe dziekuje :) :calus: SZPiLKA23 napisał(a):Ha ja tez dorwałam krowe i jednego byka gdzie !!!!!!!!! infers1995 napisał(a):No cześć Betty:multi: No czesc Infers :cool3::multi: Bonsai napisał(a):Cześć! Co tam u Was? czesc Bonsaiku :* u nas dobzre , mam pelno fot z dzisiejszego wypadu na łąki i do lasu :cool3: [SIZE="5"]Chcecie? Quote
betty_labrador Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Tinka:) napisał(a):chce- my !:evil_lol: wow odezwala sie moja Mar-Tinka :P a sory bo ja nie w temacie z tymi szczeniakami, co dawalas u siebie na FB zdjecia-ktore podziwialam! tylko nie wiem o co chodzi? bierzesz kolejnego jacusia? Quote
Unbelievable Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 betty_labrador napisał(a):wow odezwala sie moja Mar-Tinka :P a sory bo ja nie w temacie z tymi szczeniakami, co dawalas u siebie na FB zdjecia-ktore podziwialam! tylko nie wiem o co chodzi? bierzesz kolejnego jacusia? ano odezwała, odezwała : P chciałabym :placz: tego białego :placz: to szczeniorki wujka, pół-rodzeństwo Grama ; ) Quote
betty_labrador Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Tinka:) napisał(a):ano odezwała, odezwała : P chciałabym :placz: tego białego :placz: to szczeniorki wujka, pół-rodzeństwo Grama ; ) a zdjecia sie podobaja? :diabloti: o fajnie :) myslisz ze jakie sa szanse na piesa nowego? :cool3: Quote
Unbelievable Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 betty_labrador napisał(a):a zdjecia sie podobaja? :diabloti: o fajnie :) myslisz ze jakie sa szanse na piesa nowego? :cool3: wiesz, podziwianie drewna może być pasjonujące, pod warunkiem że twój tata nie ma zakładu stolarskiego :evil_lol::evil_lol: zerowe:cool1: i jeszcze tego nie wychowałam, więc branie drugiego piesa to by była głupota Quote
betty_labrador Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Tinka:) napisał(a):wiesz, podziwianie drewna może być pasjonujące, pod warunkiem że twój tata nie ma zakładu stolarskiego :evil_lol::evil_lol: zerowe:cool1: i jeszcze tego nie wychowałam, więc branie drugiego piesa to by była głupota oj tak to drewno swiezo wyciete ( :angryy: ) z lasu w ogromnych ilosciach (:angryy:) bardzo ładnie pachnie i ładnie sie komponuje na tle przerzedzonego lasu (:shake:) a moj tata nie ma zandego zakladu :P no tak, masz jeszcze pare lat na wychowanie Grama :diabloti: :) ale w sumie masz racje, ze trzeba sobie najpeirw z jednym psem poradzic ;) zara sie wgraja kolejne foty :) Quote
Unbelievable Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 betty_labrador napisał(a):oj tak to drewno swiezo wyciete ( :angryy: ) z lasu w ogromnych ilosciach (:angryy:) bardzo ładnie pachnie i ładnie sie komponuje na tle przerzedzonego lasu (:shake:) a moj tata nie ma zandego zakladu :P no tak, masz jeszcze pare lat na wychowanie Grama :diabloti: :) ale w sumie masz racje, ze trzeba sobie najpeirw z jednym psem poradzic ;) zara sie wgraja kolejne foty :) zapach cudowny, pod warunkiem że się jeszcze nie znudził : P bo mój tata ma :evil_lol: mam, mam:cool3::cool3: Quote
betty_labrador Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Tinka:) napisał(a):zapach cudowny, pod warunkiem że się jeszcze nie znudził : P bo mój tata ma :evil_lol: mam, mam:cool3::cool3: hehe -przejadl Ci sie zapaszek? ;> mi jakos jeszcze nie-dlatego ostatnio lubie chodzic ta wlasnie trasa :P wiec Ciebie bym tam nie wyciagla :) szkoda ze nie bedzie Cie w wawie ;( a to te sklady drewna o ktorych mowilam :) Quote
Unbelievable Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 betty_labrador napisał(a):hehe -przejadl Ci sie zapaszek? ;> mi jakos jeszcze nie-dlatego ostatnio lubie chodzic ta wlasnie trasa :P wiec Ciebie bym tam nie wyciagla :) szkoda ze nie bedzie Cie w wawie ;( ja siebie bym tam też nie wyciągnęła, szczególnie ze względu na linkę : P też żałuję :-( Quote
betty_labrador Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Tinka:) napisał(a):ja siebie bym tam też nie wyciągnęła, szczególnie ze względu na linkę : P też żałuję :-( etam nie przesadzajmy! ja chodzilam z Tosca po lesie z linka, i jakos sie normalnie spacer odbywal bo tylko po sciezce lazła, a jak chciala skrecic w bok to nadepnelam linke i po sprawie. Przeciez nie latałabys z linka miedzy drzewami za psem :P a Tosca wielki pies mysliwski! dzis na łace kopala dziury, i za nia jakies 30-40 metrow za nia przebiegl zajac a ona nawet sie nie spojrzala w jego strone! :evil_lol: ja tez ;( dzis ufocilam dziur ekota :multi::eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ale moja linka ma 35m :evil_lol: Grami czasem słyszy jak jakiś kot po naszym ogrodzie łazi:cool1: dzięki temu już ich u nas nie ma:diabloti: kiedy indziej przyjadę ; ) albo ty : P Quote
betty_labrador Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Tinka:) napisał(a):ale moja linka ma 35m Grami czasem słyszy jak jakiś kot po naszym ogrodzie łazi dzięki temu już ich u nas nie ma:diabloti: kiedy indziej przyjadę ; ) albo ty : P a moja 20! to tez nie malo ;) biedny kot zyje w stresie :diabloti::razz: no kiedys tam napewno sie uda- na lozu smier(dz-c)i :P a foty ogaldasz ? czy juz sa tak badziewne do konca? :eviltong: Tosca wcina trawe :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 betty_labrador napisał(a):a moja 20! to tez nie malo ;) biedny kot zyje w stresie :diabloti::razz: no kiedys tam napewno sie uda- na lozu smier(dz-c)i :P a foty ogaldasz ? czy juz sa tak badziewne do konca? :eviltong: ale mniej : P żeby to jeden kot:cool1: może:evil_lol::evil_lol: narazie to tylko dupę toski widać :cool1: Quote
betty_labrador Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Tinka:) napisał(a):ale mniej : P żeby to jeden kot:cool1: może:evil_lol::evil_lol: narazie to tylko dupę toski widać :cool1: bo ona taka wstydliwa dziewczyna nie chciala sie pełną piersia zaprezentowac :eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 betty_labrador napisał(a):bo ona taka wstydliwa dziewczyna nie chciala sie pełną piersia zaprezentowac :eviltong: jasne jasne :evil_lol: http://img356.imageshack.us/img356/349/dscf1446dv2.jpg :loveu: Quote
betty_labrador Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Tinka:) napisał(a):jasne jasne :evil_lol: http://img356.imageshack.us/img356/349/dscf1446dv2.jpg :loveu: no jasne!!!!! nie wierzysz? :cool1: SZPiLKA23 napisał(a):O Tosik bez linkowo- smyczowy ;) juz dawno szpilko- cos nie na czasie jestes :P Od maja lata bez linki, bez smyczy, bez kaganca! ciekawe czy to taka zmiana czy to upaly tak na nia dzialaja ;) [size='6']a teraz dlugo wyczekiwane zdjecie roku dla moich wiernych gosci w moim FB!!! patrzcie i podziwiajcie :cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Tosia ma sliczna siersc... na tym zdjeciu swietnie to widac.... Bett jakbys nie pamiętała to ja jako jedna z pierwszych zauwazyłam Toska bez linki ;] Quote
betty_labrador Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Tosia ma sliczna siersc... na tym zdjeciu swietnie to widac.... Bett jakbys nie pamiętała to ja jako jedna z pierwszych zauwazyłam Toska bez linki ;] dziekuje :loveu: Tosca sie blyszczy jak psu... :P no pamietam pamietam :> tylko teraz tak powiedzialas jakbys zrobila odkrycie :P :) Quote
Mudik Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Oj Betty :shake::shake::evil_lol::mad::mad: http://img398.imageshack.us/img398/9974/dscf1447mk1.jpg Quote
Recommended Posts