faith35 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Skąd ja to znam :evil_lol: u mnie kiepsko z cierpliwością :eviltong: do tej pory miałam spokojne psy i moja cierpliwość nie była wystawiana na próbę, a teraz codziennie muszę ćwiczyć swą cierpliwość na psie :diabloti: Quote
Anecioreczek Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='betty_labrador']dzięki dzięki :) Moja mama zawsze powtarzała że nikt by nie miał cierpliwości do jej adhd haha. I tak teraz się uspokoiła, ale wariatka z niej straszna :D jak sie nakręci to koniec :D[/QUOTE] posiedz z moimi dwoma, podejrzewam ze Tosia przy nich to aniołek :diabloti: Quote
Ty$ka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Cześć :) Ja nigdy nie jadłam surowej cieciorki i nawet nie zamierzam, także ten... podziwiam Cię, Beato :lol: Jesteś hardckorem :D Quote
rashelek Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Bajerancko te filmiki monujesz, milo się ogląda :D W życiu bym Tosi tyle nie dała :-o Quote
betty_labrador Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='faith35']Skąd ja to znam :evil_lol: u mnie kiepsko z cierpliwością :eviltong: do tej pory miałam spokojne psy i moja cierpliwość nie była wystawiana na próbę, a teraz codziennie muszę ćwiczyć swą cierpliwość na psie :diabloti:[/QUOTE] A powiem Ci, że psy potrafią właśnie uczyć cierpliwosci :) Tosca sporo mnie jej nauczyła :) oczywiscie wszystko musiałam sobie uświadamiać powoli :P No ale wiesz mieć grzeczne i spokojne psy to nie to samo co wariata nauczyciela :P [quote name='Anecioreczek']posiedz z moimi dwoma, podejrzewam ze Tosia przy nich to aniołek :diabloti:[/QUOTE] Dobrze chętnie posiedze :D:D lubie psy wariaty :) [quote name='Ty$ka']Cześć :) Ja nigdy nie jadłam surowej cieciorki i nawet nie zamierzam, także ten... podziwiam Cię, Beato :lol: Jesteś hardckorem :D[/QUOTE] czesc :D Rety ale Wy sie dziwicie-surową ale namoczona ok 12 godzin! wtedy jest chrupiąca i strawna :lol: a może jestes hardkorem? :hmmmm: :lol: [quote name='Sonka95']Cześć :):):)[/QUOTE] czesc :loveu: [quote name='rashelek']Bajerancko te filmiki monujesz, milo się ogląda :D W życiu bym Tosi tyle nie dała :-o[/QUOTE] dzieki :) milo mi slyszec :) Tosi NIKT tyle nie daje :D to jak lubicie filmiki odgrzebuje filmik jak Tosia cwiczy Obedience :) [video=youtube;OH5072sqjdk]http://www.youtube.com/watch?v=OH5072sqjdk[/video] Quote
Bolsbokser Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 cześć witam sie raniutko :) Filmiki superaśne. a tej bandy wilków w lesie to mozna sie niezle wystraszyc :p Quote
Ana :) Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Rany nigdy w życiu nie dała bym jej 10 lat :) fajny filmik :) Quote
Anecioreczek Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 super, jest fajnie skupiona :) a jak teraz jej idzie?:) Quote
betty_labrador Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Bolsbokser']cześć witam sie raniutko :) Filmiki superaśne. a tej bandy wilków w lesie to mozna sie niezle wystraszyc :p[/QUOTE] czesc trochę późnej :D:D Ciesze sie ze sie podobaja :) Tak-ludzie czasem jak widza taka sforę to stają jak wryci :D [quote name='Ana :)']Rany nigdy w życiu nie dała bym jej 10 lat :) fajny filmik :)[/QUOTE] :D to wieczny szczeniaczek:) dzieki :) [quote name='Anecioreczek']super, jest fajnie skupiona :) a jak teraz jej idzie?:)[/QUOTE] :D nauczyła sie :D a teraz tak samo potrafi pracować-nowych rzeczy sie chetnie uczy. Tylko ja jakos mam mniej motywacji by z nia regularnie cwiczyc :D Quote
betty_labrador Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 pokaże Wam filmik-nie przeze mnie robiony- który mnie rozśmiesza do łez :D jest cała tego seria w ogole :P [video=youtube;3n6GYolfWug]http://www.youtube.com/watch?v=3n6GYolfWug&list=PL62FD974228118799[/video] Quote
betty_labrador Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [video=youtube;EQ1HKCYJM5U]http://www.youtube.com/watch?v=EQ1HKCYJM5U[/video] Quote
faith35 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Czy Tośka nie jest przypadkiem za gruba? :hmmmm::diabloti: Quote
betty_labrador Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='faith35']Czy Tośka nie jest przypadkiem za gruba? :hmmmm::diabloti:[/QUOTE] Wiem, wiem- na tym filmiku jest za gruba :D ale zobacz kiedy to było ^^ teraz jest ok:D Quote
Sonka95 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Bardzo miło się was ogląda :) Powinniście iść na jakieś zawody obedience :cool3: bo świetnie dajecie sobie radę ;) Quote
faith35 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='betty_labrador']Wiem, wiem- na tym filmiku jest za gruba :D ale zobacz kiedy to było ^^ teraz jest ok:D[/QUOTE] Ja jakoś nie widzę za bardzo różnicy ... :diabloti: Quote
Bolsbokser Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 a ja filmikow nie widze ;( podasz mi linki? Quote
betty_labrador Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 (edited) [quote name='Sonka95']Bardzo miło się was ogląda :) Powinniście iść na jakieś zawody obedience :cool3: bo świetnie dajecie sobie radę ;) :D dzieki milo nam :) kiedys mialam isc ale nie wyszło, i teraz juz nie chce jej męczyć :) ćwiczymy rekreacyjnie :D [quote name='faith35']Ja jakoś nie widzę za bardzo różnicy ... :diabloti: tzn ze niby teraz też gruba? ;P nie gadaj :P [quote name='Bolsbokser']a ja filmikow nie widze ;( podasz mi linki? :D ok juz podaje :) http://www.youtube.com/watch?v=_h8BVh1_tcg&list=UUnYOqhdQ92nJF5o3K2AbGDg&index=1 http://www.youtube.com/watch?v=DPFwJo6kDZg&list=UUnYOqhdQ92nJF5o3K2AbGDg obedience http://www.youtube.com/watch?v=OH5072sqjdk&list=UUnYOqhdQ92nJF5o3K2AbGDg śmieszne filmiki ze zwierzętami http://www.youtube.com/watch?v=EQ1HKCYJM5U http://www.youtube.com/watch?v=3n6GYolfWug Dziś Tosia kończy 10 lat! :loveu: Życzę Ci Tosiu wielu szczęśliwych lat w zdrowiu i radości, kupy smakołyków :diabloti: i tyle spacerów ile sobie zażyczysz :) Tak szybko upłynął ten czas... różnie bywało, wiele chwil szczęścia i radości, przeplatane nerwami o zdrowie i zachowanie. Obecnie jak na 10latkę przystało sprawuje sie Tosia bardzo dobrze, wychowana , grzeczna, przemiła do ludzi i zwierząt, po ostatnim wycięciu guza śledziony miewa się znakomicie. Dieta BARF służy jej całkowicie. Drugą stroną medalu jest fakt że Tosia dała mi ze swojej strony bardzo wiele. Dzięki niej mam towarzysza psiego, który wskazuje mi właściwą drogę w poznaniu i układaniu psów- czyli jest moją nauczycielką psiego świata. Ale również poznanie psich tajemnic nierozerwalnie wiąże się dokładniejszym poznaniem świata ludzi. Wszystko to inspiruje do dalszych działań i zdobywania wiedzy. Pies otwiera oczy na wiele spraw-o ile człowiek wsłucha się w jego głos... I tak sobie codziennie przebywamy ze sobą, na dobre i na złe... Dziekuję CI Tosiu <3 Edited April 11, 2013 by betty_labrador Quote
Anecioreczek Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 wszystkiego najlepszego dla Tosi ! pijemy! :new-bday::BIG::beerchug::drinking::drinka::cunao::drink1::knajpa: a kto abstynet :pepsi: Quote
Aleksa. Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 (edited) Tosiaczku, patrz co znalazłam :evil_lol: zdjęcie z 'wakacji' u nas :cool3: Z Twoją Dorcią :diabloti: a tu z Ciotką, która cię męczyła :lol: edit: i takie Edited April 11, 2013 by Aleksandra95 Quote
betty_labrador Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Anecioreczek']wszystkiego najlepszego dla Tosi ! pijemy! :new-bday::BIG::beerchug::drinking::drinka::cunao::drink1::knajpa: a kto abstynet :pepsi:[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']Tosiu najlepszego :cunao::BIG:[/QUOTE] Bardzo dziekujemy za życzenia :loveu: Tosia bardzo sie z nich cieszy :D i skacze z radości :D I za zdjęcia również dziękujemy :) są super , wspomnieniaz nich- również :D Dziś w parku miałyśmy zabawne zdarzenie -Tosie w którymś momencie spuściłam ze smyczy, i zaczęła biec przed siebie galopem pod górkę. Ja jej nie wołałam tylko obserwowałam. Nagle zechciała się obejrzeć czy jeszcze idę gdzie szłam, i odwracając głowę w galopie potknęła się i zaryła ryjkiem w glebę :D :loveu: to było takie urocze :D:D:D :loveu: Quote
Sonka95 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Najlepszego dla Tosi :new-bday: Ona naprawdę nie wygląda na swój wiek :loveu: Quote
Recommended Posts