Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudne te psiaki :) Husky, z tego co wiem nie należy to łatwej rasy. Twój też ma charakterek? Jak na jego tle wypada flat? Możesz porównać jakoś te dwie, podejrzewam - różne rasy? Ich szkolenie?
Na prawdę piękne psy, zwłaszcza flacik <3

Posted

[quote name='czarkowa']Cudne te psiaki :) Husky, z tego co wiem nie należy to łatwej rasy. Twój też ma charakterek? Jak na jego tle wypada flat? Możesz porównać jakoś te dwie, podejrzewam - różne rasy? Ich szkolenie?
Na prawdę piękne psy, zwłaszcza flacik <3

cześć :D

Dziekuje za opinię :) Oj huski to ciężkie typy-każdy Ci to powie :) Moja Tizzy jest w miarę grzeczna, na spacerach biega swoimi drogami, znika często na chwilę, ale sie melduje. Ale jak juz cos wypatrzy albo zbliżamy sie do wyjścia z lasu czyli na wieś-gdzie moga być kury.. ooo to zapomnij-głuchnie momentalnie i ma Cie gdzies :P Dlatego na dlugo przed wyjsciem z lasu musze ja zawolac i zapiac linke/smycz :) A tak to miła, bez problemowa w sensie charakteru. Kota nie skrzywdzi :D
Dora natomiast koleżanki to tez mily psiak, ale często udaje głuchą, choc jak dobre przysmaki to pędzi Albo jak zazdrosna o Ryska(do adopcji) to jakby odzyskała słuch :) Bawić sie huszczaki uwielbiaja-co widac na filmikach, dręczyć Tosie(flata :lol: ).

A Tosia to retriever z krwi i kości-cho ma pewne odchyly-żre wszystko co pachnie jedzeniem :P i to jest jej jedyna wada. Inną wadą jest to że sie tapla w każdym śmierdzącycm bajorku-a kąpac sie nie lubi :eviltong:
No ale poza tym jest kochanym pieseczkiem, pozbawionym agresji, miła, chętnie sie uczy, współpracuje(za żarcie :P ), i jest takim przyjacielem przylepą :loveu:

No i Tosia 11kwietnia skończy 10lat!

Posted

Ooo flat i nie lubi się kąpać, to chyba rzadkość :) Co do jedzenia to właśnie słyszałam, że zjedzą co popadnie ;D A jak z jej instynktem myśliwskim? Pogoni jakąś zwierzynę czy jest raczej grzeczna? ;)

Uściski dla Twoich psinek (:

Posted

[quote name='Sonka95']Super ten filmik , a najlepszy moment kiedy wszystkie biegną w tym samym czasie :cool3:

Dzięki :D No tak sie fajnie udało z tym biegiem :D jak kiedys zrobiłam fote 4 psów biegnących razem

[quote name='Ty$ka']Już wiem kto mi będzie montował filmiki :siara: Naprawdę film extra :D

No za drobną opłatą -czemu nie :siara: :lol: dzieki za opinię :)

[quote name='czarkowa']Ooo flat i nie lubi się kąpać, to chyba rzadkość :) Co do jedzenia to właśnie słyszałam, że zjedzą co popadnie ;D A jak z jej instynktem myśliwskim? Pogoni jakąś zwierzynę czy jest raczej grzeczna? ;)

Uściski dla Twoich psinek (:

lubi się kąpać ale po swojemu :lol:
Jak była mlodsza to znikała nawet na 30min za sarnami itp.. nie moglam sie jej dowołać. Teraz albo intensywne ciagle szkolenie sprawilo to, że jak zaczyna gonić to sie odwołuje, albo w ogóle olewa sarny, lub moze wiek osłabił jej chęci łowieckie? :hmmmm:

Dzieki!

Posted

[quote name='Ty$ka']Materialistka :PP

Co to za haszczak? Ten w szynką na wierzchu? :p

tak mnie zwą :diabloti:

Sąsiada :) tak samo żolta Saba-przybakala sie pare lat temu pod nasze ploty(sasiada obok nas), za kilkanascie dni okazało sie ze jest w ciąży. Sasiad zecydował sie że ją weźmie :) i zostala-odżyła, jest świetnym psiakiem :D

[quote name='Anecioreczek']wpadłam zobaczyc co sie tutaj dzieje :P

czesc :loveu: miło że wpadłaś :)

[quote name='Ana :)']http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-f.ak/hphotos-ak-ash4/432051_2648097405563_292867073_n.jpg ależ banda :D

prawdaż? :D

[quote name='Sonka95']Genialne zdjęcie :loveu: świetnie uchwycony moment :) http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-f.ak/hphotos-ak-ash4/432051_2648097405563_292867073_n.jpg

dzięki, miło , że sie podoba :)

to może kolejny filmik-szarpakowy :)

[video=youtube;_h8BVh1_tcg]http://www.youtube.com/watch?v=_h8BVh1_tcg[/video]

Posted

[quote name='Anecioreczek']Boże! co ja powiedzialam :d żadnego wpadania jestem za młoda, i moja kariera :D

super film![/QUOTE]

Hahaha, wypluj, wypluj :eviltong:

Cieszę sie że sie podoba :)
Trzeba wiecej ponagrywać materiałów filmowych zeby sklecić coś dłuższego i ciekawszego :P

Właśnie szukam przepisów co zrobić z ugotowanej (właśnie) cieciorki :P

Posted

[quote name='Anecioreczek']gotowana - zjedz suowa to bedziesz miała chory brzuch :D

na rozne bóle, wiesz to stare lekarstwo naturalne ;) działa na lepsze trawienie i ma duzo ze tak powiem witaminy b na skroe i paznikcie.[/QUOTE]

Jem surową dość często :D nic mi po niej nie jest :)

To fajne wiedziec-dzięki za info ;)

[quote name='Patik']Filmiki genialne :D
i zdjęcia oczywiście też :evil_lol:
Masz cudowne psiaki i tan mały jest taki fajny :loveu:[/QUOTE]

:) Dzięki!
Mały do adopcji -chcesz? :diabloti:

Posted

[quote name='faith35']Filmiki boskie :)
Nie wierzę, Tośka 10 lat?! :-o Ale to szybko leci...[/QUOTE]

czesc :loveu:

No! ja też nie wierze i nie uwierzę ,.. zachowuje sie jak szczeniak. Nikt jej tyle nie daje. Ale niestety czas robi swoje...

:) jeszcze wiele lat przed nami :)

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc :loveu:

No! ja też nie wierze i nie uwierzę ,.. zachowuje sie jak szczeniak. Nikt jej tyle nie daje. Ale niestety czas robi swoje...

:) jeszcze wiele lat przed nami :)[/QUOTE]
Z pewnością wiele :loveu: Tosia lepiej trafić nie mogła :loveu:

Posted

[quote name='faith35']Z pewnością wiele :loveu: Tosia lepiej trafić nie mogła :loveu:[/QUOTE]

dzięki dzięki :)

Moja mama zawsze powtarzała że nikt by nie miał cierpliwości do jej adhd haha. I tak teraz się uspokoiła, ale wariatka z niej straszna :D jak sie nakręci to koniec :D