Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):

Wszystko wyglada na to że dobrze :) Bylam z nia wczoraj u Weta, ogledziny zrobił, poświecił w oczy i powiedzial ze wszystko jest ok, jak nie ma zmian w zachowaniu typu zawroty głowy, wymioty etc to mozemy isc spać spokojnie :)

To super wieści :)

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana21 napisał(a):
No tak to z tymi końmi jest. Wiem po sobie, bo sama mam 2 konie które wręcz nienawidzą mojego amstaffa. On im nic nie robi, ale jak one go tylko zobaczą że wszedł im na padok to jest taka pogoń za nim! 3 razy też dostał w łepecyne kopniaka, raz z tym byłam u weta, ale stwierdził że nic mu nie jest, drugi kopniak był słaby, i nie zbyt celny, no a trzeci był celny,prosto w pysk, ale naszczęście miał akurat metalowy kaganiec co troche zredukowało uderzenie i skończyło się tylko na mojej obserwacji Ugryziony taż raz był przez moją kobyłkę, a raczej chwycony wargami, jak jej podeszedł pod drzwi to ona wtedy się wychyliła i cap go za du......pe. Nie jestem w stanie go zawsze upilnować, ale w tym roku postanowiłam puścić w ogrodzeniu na dole pastuch aby nie mógł do nich wchodzić, bo może kiedyś skończyć się to tragicznie w skutkach.

czesc ! :loveu: witam w galerii :D:D

No wiem, konie moga byc niebezpieczne. A psy zazwyczaj to wiedzą-"w genach". ALe widać retrievery niekoniecznie :lol:

To Twoj pies ma neizbyt ciekawe przeżycia z nimi a niewiele chyba sie nauczył :D

Sonka95 napisał(a):
To super wieści :)

dzieki, tez mi ulżyło :)

Ty$ka napisał(a):
Uffff.... dobrze, że tylko na strachu się skończyło :)

noo, strach ma wielkie oczy ale to dobre-stawia nas w stan czujności :)

postanowiłam Tosi na 10 urodziny (11kwietnia) kupić porządne legowisko-kanapę tak żeby nie musiała (i nie chciała :diabloti: ) wspinać sie na łóżko :eviltong:

reszta fot ze spacerku :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ojej... stare :( ale przynajmniej nacieszę oko brakiem śniegu :p

no właśnie po to je wstawiam, żeby nacieszyć oko tym zapomnianym jakże widokiem :D

paulaa. napisał(a):
Fajny Tosia dostanie prezent :smile:

http://imageshack.us/a/img577/9379/img1062re.jpg
ja chce znowu taką pogodę i słonko :-(

Tak :D pewnie sie ucieszy-ale najpierw musze znaleźć odpowiedni :)

Ja tez... :roll:

Posted

Sonka95 napisał(a):
To życzę powodzenia w szukaniu odpowiedniego legowiska :loveu:

Dzięki :loveu: znalazłam, ale musze sie udać do hurtowni, żeby obejrzeć czy na pewno mi odpowiada :) bo na oko to sobie można :P

Dziś z Ola i 4 psami przebyłyśmy trasę 17km :D:D troche pobłądziłyśmy ale było super. No może pomijając też to że chciało nam sie jeść i pić :D

Posted

A ja tak z innej beczki. Betty, w przyszłym numerze PP będzie o Flatach :)

A propos, ma ktoś numery PP, MP z artykułami o Tosa-Inu i Owczarek Środkowoazjatycki ???? Chciałam kupić, ale już nie ma tych numerów archiwalnych :(

Posted

Bolsbokser napisał(a):
A ja tak z innej beczki. Betty, w przyszłym numerze PP będzie o Flatach :)

A propos, ma ktoś numery PP, MP z artykułami o Tosa-Inu i Owczarek Środkowoazjatycki ???? Chciałam kupić, ale już nie ma tych numerów archiwalnych :(

Dzieki Asia :) O flatach było juz nie raz :cool3: ale chetnie lookne nowy numer ;)

Co do ras ktore wymienilas postaram sie poszukac w domu-jak mama nie wywaliła :roll: -jak znajde to pożycze :)

Już mam nadzieje w ten weekend zdjecia robić na spacerze -może cieplej będzie! :D

Posted

betty_labrador napisał(a):
Dzieki Asia :) O flatach było juz nie raz :cool3: ale chetnie lookne nowy numer ;)

Co do ras ktore wymienilas postaram sie poszukac w domu-jak mama nie wywaliła :roll: -jak znajde to pożycze :)

Fajnie by było, to zeskanowałabym sobie.

Posted

[quote name='Sonka95']Wesołych spokojnych Świat wam życzymy :loveu: piekny jest ten rysunek :)[/QUOTE]

dziękuje dziekuje i w imieniu zwierzaków tez :D dzieki :)

[quote name='Ty$ka']Zdrowych, spokojnych i mokrych świąt :)

Boże, jaki piękny rysunek :loveu: :mdleje: Arcydzieło :loveu:[/QUOTE]

dzieki Tysiu :) wzajemnie :loveu:

Dzieki, ale moze bez przesady :P nie starałam sie szczególnie :D:D ale ciesze sie ze się podoba :)

Dzis byłam sama w lesie tzn z Tosca i Tizzy :) 2godziny i 10min :) zaczynało śnieżyć jak wychodziłam, jak wróciłam juz była istna śnieżyca do teraz :D ale psy wyjątkowo grzeczne, Tizzy o dziwo tez-co ostatnio malo sie jej zdarza. Sporo śladów jeleni widzialam, dzików i łasicy :)