Justa Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 LeCoyotte napisał(a):Dawaj jaszczureczkę, bo się doczekać nie mogę czarnej mordki w mojej pracowni:lol: Masz świadomość że sam bedziesz musiał zdecydować KTÓRĄ :p Quote
betty_labrador Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 czesc. widze jakis ruch :P tektoniczny. Kurcze a mi jakos ostatnio motywacji znów brakuje :eviltong: Quote
betty_labrador Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 zdjęć narazie nie mam, ale rysunek oka Quote
Kawalier Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 betty_labrador napisał(a):zdjęć narazie nie mam Wena przyjdzie (sama). Trzeba tylko cierpliwie (na nią) poczekać. Potem jest większy zapał do tworzenia. Pozdrawiam (i czekam na zdjęcia). Quote
anetta Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Dobrze Ci idzie jazda na rowerze z czarnulką :lol: Nie ma tu mojego posta z ostatniej wizyty :crazyeye::angryy: Quote
betty_labrador Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Kawalier napisał(a):Wena przyjdzie (sama). Trzeba tylko cierpliwie (na nią) poczekać. Potem jest większy zapał do tworzenia. Pozdrawiam (i czekam na zdjęcia). zgadzam sie z Toba :) anetta napisał(a):Dobrze Ci idzie jazda na rowerze z czarnulką :lol: Nie ma tu mojego posta z ostatniej wizyty :crazyeye::angryy: czesc jak to nie ma? zniknął? :hmmmm: Quote
betty_labrador Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PEri3aoOnyo filmik,który zapomniałam wam pokazać- z schroniska- wybieraliśmy kotka :D i cos co mnie dziś rozbawiło :D Quote
betty_labrador Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 hej szpilcia. o kurcze to kolo mnie.. wczoraj nie było mnie w Wawie :/ jak tylko zobacze-mam nadzieje ze uda sie złapać. Ciekawe gdzie sie podziewa. :( Quote
Kawalier Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Przykro mi z tego powodu i mam nadzieję, że suczka się odnajdzie! (ale powiedz mi jak, to się mogło stać, że na wieczornym spacerze uciekł pies?) Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach! Quote
SZPiLKA23 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 betty_labrador napisał(a):hej szpilcia. o kurcze to kolo mnie.. wczoraj nie było mnie w Wawie :/ jak tylko zobacze-mam nadzieje ze uda sie złapać. Ciekawe gdzie sie podziewa. :( Dzieki Kawalier napisał(a):Przykro mi z tego powodu i mam nadzieję, że suczka się odnajdzie! (ale powiedz mi jak, to się mogło stać, że na wieczornym spacerze uciekł pies?) Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach! szczerze piszac na to terorii moze byc wiele, czasami ludzie zacisna obrozke o jedno oczko miej "bo pies sie meczy" czasami pies akrobata Quote
betty_labrador Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 understandme napisał(a):Te Oko to twoja twórczość? witaj :) tak to moje bazgrołki :D SZPiLKA23 napisał(a):Dzieki szczerze piszac na to terorii moze byc wiele, czasami ludzie zacisna obrozke o jedno oczko miej "bo pies sie meczy" czasami pies akrobata no albo biegala luzem..bo strachliwe pieski trzymają sie blisko... chyba że je coś wystraszy :roll: Quote
Kawalier Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 betty_labrador napisał(a): no albo biegala luzem..bo strachliwe pieski trzymają sie blisko... chyba że je coś wystraszy Albo jest tak "nauczona" uciekania, albo się zabujała w "rasowym" z innej wioski - w takim "psie na baby". Pozdrawiam. Quote
SZPiLKA23 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Kawalier napisał(a):Albo jest tak "nauczona" uciekania, albo się zabujała w "rasowym" z innej wioski - w takim "psie na baby". Pozdrawiam. Ona była drugi dzien w nowym domu Quote
Karro Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 To pięknie tworzysz :loveu: Czekam na nowe zdjęcia ;) Quote
betty_labrador Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 understandme napisał(a):To pięknie tworzysz :loveu: Czekam na nowe zdjęcia ;) dziekuje :) jutro beda :) jestem juz w Radzyminie i jutro ide na długi piekny spacer z psami :) Quote
Aleksa. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 betty_labrador napisał(a):dziekuje :) jutro beda :) jestem juz w Radzyminie i jutro ide na długi piekny spacer z psami :) a gdzie na spacer lecicie ? :lol: Quote
betty_labrador Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Aleksandra95 napisał(a):a gdzie na spacer lecicie ? :lol: do lasu naszego :) Quote
Aleksa. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 betty_labrador napisał(a):do lasu naszego :) aj tam.. trzeba było napisać, że do lasu u nas w Ciemnem. :D Quote
betty_labrador Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Aleksandra95 napisał(a):aj tam.. trzeba było napisać, że do lasu u nas w Ciemnem. :D jeszcze bym zabłądziła :> Quote
Aleksa. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 betty_labrador napisał(a):jeszcze bym zabłądziła :> To ja z Dorą bym Was poprowadziła.:lol: Quote
Aleksa. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 tak w ogóle to musimy się kiedyś spotkać.:lol: mieszkamy tak blisko. :loveu: znaczy wiem, że nie zawsze w Radzyminie jesteś.:( Quote
Aleksa. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 to ja czekam na fotki ze spacerku.:loveu: Quote
Recommended Posts