Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
A gdzie on jest ogloszony??moze ktos go jeszcze pooglasza??....

jest na allegro i alegratce. Myśle o wyróżnionej aukcji na allegro,ale na to potrzebne pieniążki...

Jemu wystarczyłby cieply kojec i kontakt z człowiekiem.

Posted

Biedny i kochany psiak.:shake:
Tak trudno znaleźć dom dla takiego emeryta, a starsze psiaki są takie ujmujące...
My niestety nie możemy go wziąć...
A co z tym guzem - wiadomo co to jest?

Posted

quasimodo napisał(a):
Biedny i kochany psiak.:shake:
Tak trudno znaleźć dom dla takiego emeryta, a starsze psiaki są takie ujmujące...
My niestety nie możemy go wziąć...
A co z tym guzem - wiadomo co to jest?

Ja mam wciąż nadzieje, że ktoś go zabierze.Ludzie mają domy, ogrody, dużo miejsca.On miał wole życia w sobie,ale ostatnio ona upada.Zwraca uwagę na ludzi, myśli że go ktoś zabierze :(

Posted

patch75 napisał(a):
jeszcze poprosze wiecej info o charakterze do ludzi, innych psow, czy sie czegos boi, co lubi, czego nie itp; w pierwszym poscie nie znalazlam ;)

Jest bardzo łagodny w stosunku do wszystkich,uwielbia dzieci.Chce sie przytulać, próbuje znaleźć sam właściciela...

Posted

dzieki za info, mam slabosc do takich starych psow, a szczegolnie owczarkow, pierwszy pies, ktorym sie zafascynowala i do ktorego przywiazalam byl Misiek, bardzo poczciwy i cierpiacy na problemy z lapami, byl ogromny i ogromnie lagodny, znalazl dom! wiec moze i ten znajdzie! justyna-zbiezrz wszystko, co ona-allegro, ogloszenia w jeden watek, zebysmy wiedzieli gdzie byl oglaszany i gdzie jeszcze mozna go oglaszac

Posted

patch75 napisał(a):
dzieki za info, mam slabosc do takich starych psow, a szczegolnie owczarkow, pierwszy pies, ktorym sie zafascynowala i do ktorego przywiazalam byl Misiek, bardzo poczciwy i cierpiacy na problemy z lapami, byl ogromny i ogromnie lagodny, znalazl dom! wiec moze i ten znajdzie! justyna-zbiezrz wszystko, co ona-allegro, ogloszenia w jeden watek, zebysmy wiedzieli gdzie byl oglaszany i gdzie jeszcze mozna go oglaszac

Pianka też pomogła z ogłoszeniami, zaraz zbiore wszystko...

Wydaje mi sie, że gdyby było jasne co z tym guzem,to miałby większe szanse na adopcje...