patch75 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 israel napisał(a):Już jest - http://owczarki.eu/forum/showthread.php?t=401 Trzymam kciuki za Ciebie - musi Ci się udać Malutki! no, i tu tez jest;) czyli wstawilam go i ja i Ty;): http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=5627#post5627 Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 patch75 napisał(a):no, i tu tez jest;) czyli wstawilam go i ja i Ty;): http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=5627#post5627 Może to przyniesie szczęście Areskowi,który już tak długo czeka...:( Quote
maggiejan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jeśli Ares może zostać zagryziony, to może trzeba by do hoteliku go wysłać? Czy nie da rady zebrać pieniędzy? Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 maggiejan napisał(a):Jeśli Ares może zostać zagryziony, to może trzeba by do hoteliku go wysłać? Czy nie da rady zebrać pieniędzy? Nie zbierzesz 500 zł na hotelik. On nie musi mieć wygód-wystarczy dobre serce człowieka, troche miejsca dla niego.W schronisku jest naprawde dużo psów-każdy ma takie same szanse na zagryzienie.On jednak robi sie coraz słabszy,czuje że go nikt nie chce,a psy wyczuwają jego słabość.Justyna stara sie go zamykać na domku,by miał spokój,ale z tym różnie bywa.On jest więźniem..... Wszystkie koszty z jego ewentualnym leczeniem postarałabym sie pokryć. Wystarczy troche miejsca i dobry człowiek Quote
maggiejan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ale jeśli dobrego człowieka chwilowo brak? Nie ma tańszego hotelu? A Murka? Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 maggiejan napisał(a):Ale jeśli dobrego człowieka chwilowo brak? Nie ma tańszego hotelu? A Murka? a zbierzesz chociaż 300 zł miesięcznie? to jest niemożliwe...To byłby naprawde cud,Wiesz jakwygląda sprawa z Dżekiem u Met. Quote
maggiejan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Justyno, a próbowaliście? Przecież jednak na niektóre psy uzbierano... Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 maggiejan napisał(a):Justyno, a próbowaliście? Przecież jednak na niektóre psy uzbierano... Wątek już jest od jakiegoś czasu i nikt nie zadeklarował się.Mnie nie stać na hotelik.Myślałam, że wśród dogomaniaków ktoś zmiłuje się i da mu choćby ocieplaną bude.To pies,który pragnie kontaktu z człowiekiem. Quote
maggiejan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Justynko, niestety jest tyle psów na dogo, że jak bardzo nie zabiegasz, to ludzie dadzą komu innemu... Trzeba banerki robić, rozgłaszać na wątkach, pisać pw, wystawiać bazarki... Ktoś musiałby Ci pomóc... Jest tyle wątków, ja dopiero kilka dni temu na ten trafiłam, przypadkiem... Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 maggiejan napisał(a):Justynko, niestety jest tyle psów na dogo, że jak bardzo nie zabiegasz, to ludzie dadzą komu innemu... Trzeba banerki robić, rozgłaszać na wątkach, pisać pw, wystawiać bazarki... Ktoś musiałby Ci pomóc... Jest tyle wątków, ja dopiero kilka dni temu na ten trafiłam, przypadkiem... Ale sama wiesz, że to pies bez szans na adopcje.Tylko na dogomanii może mieć jakieś szanse.Nawet gdyby to pieniądze sie skończą i co wtedy? znowu schronisko...ja bardzo bym chciała, zeby on na te ostatnie lata,tygodnie,czy dni był kochany i miał poczucie, że nie jest 1 z 450psów w schronisku. Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Israel zrobił bannerek chyba.Zapytam,czy mógłby tu go umieścić... Quote
maggiejan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Myślałam, żeby do hoteliku go dać tymczasowo i szukać mu domu, żeby w schronie coś mu się nie stało. Ostatnio było kilka historii zagryzień piesków, którym kibicowałam na dogo...:-( Strach pomyśleć, co może się stać... A banerek nie zaszkodzi. Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 maggiejan napisał(a):Myślałam, żeby do hoteliku go dać tymczasowo i szukać mu domu, żeby w schronie coś mu się nie stało. Ostatnio było kilka historii zagryzień piesków, którym kibicowałam na dogo...:-( Strach pomyśleć, co może się stać... A banerek nie zaszkodzi. Sama widzisz, że psiakiem nikt sie nie interesuje... W hoteliku pewnie byłby do końca życia... Quote
maggiejan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Justynko, ja czytam sporo wątków ONkowatych i niektóre są w bardzo złym stanie...Na większość z nich kasa została uzbierana...Nawet duże pieniądze, które na leki poszły głównie... Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 maggiejan napisał(a):Justynko, ja czytam sporo wątków ONkowatych i niektóre są w bardzo złym stanie...Na większość z nich kasa została uzbierana...Nawet duże pieniądze, które na leki poszły głównie... To może znasz sposób jak ściągnąć tutaj ludzi? Quote
maggiejan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Napisz pw do osób, które znasz z dogo i do tych, które przejmują sie losem owczarków... Na wątkach owczarków pisz, że pomoc pilnie potrzebna bo pies może być zagryziony, że potrzebny tymczas lub pieniądze... Zrób bazarki... Banerek... Quote
maggiejan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja sama chętnie wpłacę, bo ONki to moje ulubione, a ten naprawdę może nie przeżyć...:-( Za dużo tego ostatnio było...:shake: Quote
israel Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Banerek z Aresem: Jeśli ktoś chciałby dodać w podpisie wystarczy skopiować poniższy kod: [html][/html] Trzymam bardzo mocno kciuki za Aresa! Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 israel napisał(a):Banerek z Aresem: Trzymam bardzo mocno kciuki za Aresa! jak zwykle niezastąpiony :) dziękujemy :) A da sie bannerek podlinkować, żeby klikając w niego wrócić na wątek? Quote
israel Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 jusstyna85 napisał(a):jak zwykle niezastąpiony :) dziękujemy :) A da sie bannerek podlinkować, żeby klikając w niego wrócić na wątek?Jeśli się skopiuje cały kod to właśnie tak działa Tak jak u mnie w podpisie :) Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 israel napisał(a):Jeśli się skopiuje cały kod to właśnie tak działa Tak jak u mnie w podpisie :) czyli wystarczy w podpis? spróbuje... Quote
Asta17 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=22061 Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Asta17 napisał(a):http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=22061 nie próżnujesz-daj sobie ten bannerek w podpisa.Na 1. stronie jakz aczyna sie wątek jest to,co trzeba skopiować... Quote
Asta17 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Trzeba działać! :) Wstawiłam to do podpisu i nie widać tego ;/ Quote
Recommended Posts