Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maggiejan napisał(a):
Jeśli Ares może zostać zagryziony, to może trzeba by do hoteliku go wysłać? Czy nie da rady zebrać pieniędzy?

Nie zbierzesz 500 zł na hotelik.

On nie musi mieć wygód-wystarczy dobre serce człowieka, troche miejsca dla niego.W schronisku jest naprawde dużo psów-każdy ma takie same szanse na zagryzienie.On jednak robi sie coraz słabszy,czuje że go nikt nie chce,a psy wyczuwają jego słabość.Justyna stara sie go zamykać na domku,by miał spokój,ale z tym różnie bywa.On jest więźniem.....

Wszystkie koszty z jego ewentualnym leczeniem postarałabym sie pokryć.

Wystarczy troche miejsca i dobry człowiek

Posted

maggiejan napisał(a):
Ale jeśli dobrego człowieka chwilowo brak? Nie ma tańszego hotelu? A Murka?

a zbierzesz chociaż 300 zł miesięcznie? to jest niemożliwe...To byłby naprawde cud,Wiesz jakwygląda sprawa z Dżekiem u Met.

Posted

maggiejan napisał(a):
Justyno, a próbowaliście? Przecież jednak na niektóre psy uzbierano...

Wątek już jest od jakiegoś czasu i nikt nie zadeklarował się.Mnie nie stać na hotelik.Myślałam, że wśród dogomaniaków ktoś zmiłuje się i da mu choćby ocieplaną bude.To pies,który pragnie kontaktu z człowiekiem.

Posted

Justynko, niestety jest tyle psów na dogo, że jak bardzo nie zabiegasz, to ludzie dadzą komu innemu... Trzeba banerki robić, rozgłaszać na wątkach, pisać pw, wystawiać bazarki... Ktoś musiałby Ci pomóc... Jest tyle wątków, ja dopiero kilka dni temu na ten trafiłam, przypadkiem...

Posted

maggiejan napisał(a):
Justynko, niestety jest tyle psów na dogo, że jak bardzo nie zabiegasz, to ludzie dadzą komu innemu... Trzeba banerki robić, rozgłaszać na wątkach, pisać pw, wystawiać bazarki... Ktoś musiałby Ci pomóc... Jest tyle wątków, ja dopiero kilka dni temu na ten trafiłam, przypadkiem...

Ale sama wiesz, że to pies bez szans na adopcje.Tylko na dogomanii może mieć jakieś szanse.Nawet gdyby to pieniądze sie skończą i co wtedy? znowu schronisko...ja bardzo bym chciała, zeby on na te ostatnie lata,tygodnie,czy dni był kochany i miał poczucie, że nie jest 1 z 450psów w schronisku.

Posted

Myślałam, żeby do hoteliku go dać tymczasowo i szukać mu domu, żeby w schronie coś mu się nie stało. Ostatnio było kilka historii zagryzień piesków, którym kibicowałam na dogo...:-( Strach pomyśleć, co może się stać...
A banerek nie zaszkodzi.

Posted

maggiejan napisał(a):
Myślałam, żeby do hoteliku go dać tymczasowo i szukać mu domu, żeby w schronie coś mu się nie stało. Ostatnio było kilka historii zagryzień piesków, którym kibicowałam na dogo...:-( Strach pomyśleć, co może się stać...
A banerek nie zaszkodzi.

Sama widzisz, że psiakiem nikt sie nie interesuje...
W hoteliku pewnie byłby do końca życia...

Posted

Justynko, ja czytam sporo wątków ONkowatych i niektóre są w bardzo złym stanie...Na większość z nich kasa została uzbierana...Nawet duże pieniądze, które na leki poszły głównie...

Posted

maggiejan napisał(a):
Justynko, ja czytam sporo wątków ONkowatych i niektóre są w bardzo złym stanie...Na większość z nich kasa została uzbierana...Nawet duże pieniądze, które na leki poszły głównie...

To może znasz sposób jak ściągnąć tutaj ludzi?

Posted

Napisz pw do osób, które znasz z dogo i do tych, które przejmują sie losem owczarków...
Na wątkach owczarków pisz, że pomoc pilnie potrzebna bo pies może być zagryziony, że potrzebny tymczas lub pieniądze...
Zrób bazarki...
Banerek...

Posted

israel napisał(a):
Banerek z Aresem:

Trzymam bardzo mocno kciuki za Aresa!

jak zwykle niezastąpiony :) dziękujemy :)

A da sie bannerek podlinkować, żeby klikając w niego wrócić na wątek?

Posted

jusstyna85 napisał(a):
jak zwykle niezastąpiony :) dziękujemy :)

A da sie bannerek podlinkować, żeby klikając w niego wrócić na wątek?
Jeśli się skopiuje cały kod to właśnie tak działa
Tak jak u mnie w podpisie :)