Jump to content
Dogomania

Jacuś i Agatka z Krzyczek-Jacuś oddany do mnie po 2 dniach-nużyca-zostaje u mnie !!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agama']Okta Ty dobrze wieszo co chodzi-nie odalabys Jacusia ludziom ,ktorzy wygladali by biednie[/QUOTE]
Hé? Oddalaby ludziom którzy by mogli pozwolic sobie na szczepienia, inná opieké weterynaryjná i przyzwoitá karmé. Co w tym zlego?

Posted

wszystko zalezy od psa. taki schroniskowy z niewiadomą przeszloscia...roznie to moze byc....
pies nie potrzebuje do szczescia super domu i drogiego zarcia...ale jak zachoruje nie daj boze...to mogiła

z Oktawi przemawia doswiadczenie...niestety

nasz "hodowcowy" z "super rodowodem" zresztą dalmat 3 dni po "nabyciu" zachorowal tak ciezko, ze stracil 50% masy ciała. 1500 Euro kosztowal 2 dniowy pobyt w klinice. wielkie szczescie, ze miałam zaoszczedzone na urlop..hehe

a Filip?....szkoda gadac...

Posted

[quote name='emilia2280']Hé? [B]Oddalaby ludziom którzy by mogli pozwolic sobie na szczepienia[/B], inná opieké weterynaryjná i przyzwoitá karmé. Co w tym zlego?[/quote]

Zyczyla bys sobie ich zeznanie podatkowe z ostatnich np. pieciu lat??:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Emilko, nawet STAN KONTA o NICZYM nie swiadzczy,tak naprawde.:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Agama']
[B]Okta Ty dobrze wieszo co chodzi-nie odalabys Jacusia ludziom ,ktorzy wygladali by biednie[/B]
[/quote]
ja pierdzielę....jaki babol strzeliłaś kobito!:niedowia: jakie biednie-koleś w jeansach i t-schircie! o czym Ty piszesz!
yyyy czy jesteś trzeźwa obecnie? bo dzisiaj jest wielkanoc w sumie-inaczej tego nie wytłumaczę.....:flaming:.

Posted

przeciez zamieszczalas foty tego mlodego czlowieka i wygladal super-a ja caly czas probuje wytlumaczyc ZE NIE WYGLAD SWIADCZY O MILOSCI DO ZWIERZAT
a Ty jak zwykle bezpodstawnie ublizasz

Posted

Agama-"on wyglądał super"-z czego, że w potkach jeansowych był....-oczy twarz-owszem ale ubrany normalnie-przeciętnie wręcz-to jakieś farmazony......

nikt nikomu nie ubliża-szkoda że od początku nie kibicowałaś Jacusiowi choc podnisiem na pierwszą-tylko teraz dygresje które są bez sensu i bez ładu:shake:

kompletnie idiotyczne......-jakbym opowiadała o złamanej nodze a ktoś mi powiedział, że chmury nisko wiszą i coś między zębami mam:tard:....

[CENTER][B][SIZE=3]Jacuś jedzie z gościem-będzie u mnie za pół godziny[/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

ależ będzie powitanie... :loveu::loveu::loveu: Okta, podaruj sobie komentarze wobec tego pana, bo tylko sobie zaszkodzisz na zdrowiu... milczenie potrafi nieraz wiecej niz słowa...

Posted

nowe, wypasione allegro jacusia:multi:
[URL]http://www.allegro.pl/item334850484__piekny_rozkoszny_szczeniaczek_szuka_domu_.html[/URL]

oktawia prosilabym o wklejenie nowych, artystycznych fotek jacusia, na pewno zwiększą potencjalne szansa jacunia

Posted

[quote name='halbina']Brązowa, czasem trzeba trochę dystansu... a tu, na dogo, bardzo o niego trudno... :roll:[/quote]
no chyba sobie naprawdę jaja robicie, kobiety :crazyeye:To kto zostanie , by tu sie użerać?

Posted

[quote name='_beatka_']nowe, wypasione allegro jacusia:multi:
[URL]http://www.allegro.pl/item334850484__piekny_rozkoszny_szczeniaczek_szuka_domu_.html[/URL]

oktawia prosilabym o wklejenie nowych, artystycznych fotek jacusia, na pewno zwiększą potencjalne szansa jacunia[/quote]
zdjécia juz zrobione. Oktawia wklei na pewno niebawem.Pieniádze przeslé w srodé Beatko- jutro mam jeszcze wolne a przelewy robié z pracy. Wielkie dziéki za allegro.

PS. Jacek juz w ramionach Oktawii.

Posted

Dziękuję Wam dziewczęta za suport!

Jacuszek jak przyjechał był jakiś nieobecny-jak nie on-wypił całą miskę wody na raz:crazyeye:, oczywiście przywitał się ze mną po wariacku:multi:-potem wyszłam z nim na dwór na siku: zrobił siu i kupkę.

Gośc podziękował "za pieska, bo on lubi pilnowac obejścia-jest do tego stworzony-w umowie jest paragraf o kontroli adopcyjnej-i mnie by się nie podobało, że Jacek jest stale na dworze i siłą do domu był zanoszony" owszem - nie podobało mi się to to nie pies do budy:angryy:, poza tym Jacek oszalał gdy chciałam z nim wyjśc na dwór-a już do weta wychodziliśmy wcześniej na siu też-dzisiaj zachowywał się anormalnie-położył się plackiem, bał się, wzięłam go na rączki.

położyłam mu posłanie w pokoju-nowa podusia do fer-plastu bo tamtej już nie ma, lecz jednak wybrał stare miejsce-w łazience-łazienka otworem stoji, może latac po całm mieszkaniu, postawiłam mu tam miseczkę z wodą, zabaweczki, tam chce niech tak będzie.

Dyzio bardzo się stresuje na Jacusia, rzuca się na niego warcząc, Viktoria warknęła-ale z nią już nie ma przelewek, stale pod kontrolą całe towarzystwo, Gryfik lepiej-udaje że atakuje, Dandi warkuje-Jacuś wóczas liże mu wacka-czyli jak wcześniej, Liszka wariatka: szaleje z nim lecz muszę jej też stopowac-Lisia ma arytmię sercową nie może zbytnio szarżowac a ze względu że jest Pekinką-krótka kufa-niełatwo o zadyszkę-obecnie Jacuś lula.

na podłodze położyłam grubą folię (gdyby Jacuszkowi coś się zdarzyło:eviltong:):
[IMG]http://img405.imageshack.us/img405/9172/tnp3240097vr3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img405.imageshack.us/img405/5619/tnp3240098ih1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img240.imageshack.us/img240/4525/tnp3240100dn1.jpg[/IMG]

Beatko weź te 2 zdjęcia przy łóżku-te pierwsze na folii wybiorę jakieś tło w kwiatach nie z folią-to się doda.

Jeszcze uchwycę dobry portret jego-na razie takie "robocze" zdjęcia.;)

Posted

[quote name='Charly']
nie kapuje. oddali go, bo Jacus jest stworzony do pilnowanie obejscia niby? a u Ciebie tez "taki" jest?
[/quote]
Charly tylko to mogę na to odpowiedziec :flaming:wychodzi siano z butków i wiejska mentalnośc oj wychodzi, powiedziałam mu: przykro mi ale nici z budy i łańcucha-do widzenia i dziękuję"-ja jestem stoworzona by leżec i pachniec-tylko bojówki zmieniac a nie zapieprzac przy psach tak jest i do tego by mnie wachlowano z każej strony również, do tego jestem stworzona oraz by mi serowano lody z bitą śmnietaną i owoce z czekoladą na zimno-o taak.

[COLOR=blue]Beatko z tego allegro podmień te zdjęcia które Ci napisałam z góry-wymień to jak malutki Jacuszek stoji z miseczką, i razem z Agatką, na razie 2 na wymianę, potem będzie jeszcze:cool3:[/COLOR]

Posted

Oktawia czyli prosto mowiac:cool1:, nie dogadaliscie sie co do "uzytkowania" psa? rozumiem, ze nie przyszlo Ci do glowy zapytac czy Jaculek ma isc do budy? w takim razie nieporozumienie, ze tak powiem ma podloze "kulturowe".ech..

Zreszta co tam duzo gadac. Jest u Ciebie i to najwazniejsze na razie.

Posted

nic nie rozumiem... przecież chyba rozmawialiście wcześniej... i chyba czytał umowę adopcyjną przed podpisaniem?... a może on chciał do domku, ale szanowna mama nie chciała... a może mały źle sie czuł u nich i uciekał do obejścia?... proszę, Oktawio, rozwiń swą wyowiedź, bo mi wyobraźni zabrakło... :shake: