Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BlackSheWolf']hm... no moze pomylila mi sie wystawa w maju z ta we wrzesniu... hm... wiem, ze napewno w ktoras byla okropna pogoda :roll: ale w niedziele w maju chyba strasznie padalo.[/quote]

z tego co pamiętam było bardzo ładnie i dość ciepło... Miałam 40 st. gorączkę i pamiętam jak dziś że piękna pogoda a ja dogorywam pod drzewkiem nawet nie widząc co sie na "moim" ringu dzieje...

Fotka z maja:

[IMG]http://images20.fotosik.pl/309/9be347c95c2869d3.jpg[/IMG]

Pies suchy :D trawa sucha :D ja bez błota na butach ;) czyli fajnie było :D

Posted

Nie pomyliło sie Tobie w niedziele cały czas padał deszcz.

A mi zmienili sędziego i mamy wchodzic o 14.40, ale żeby było śmieszniej zabrali nas od sędziego który ocenia tylko 46 sztuki a wrzucili do 82.
GDZIE TU LOGIKA!!!:angryy:

Posted

[quote name='sylrwia']Nie pomyliło sie Tobie w niedziele cały czas padał deszcz.

A mi zmienili sędziego i mamy wchodzic o 14.40, ale żeby było śmieszniej zabrali nas od sędziego który ocenia tylko 46 sztuki a wrzucili do 82.
GDZIE TU LOGIKA!!!:angryy:[/quote]
no to super :) jeszcze nie mam kłopotów z pamiecia :D

uuu... ciekawe czemu tak zrobili... ale coz...

Posted

i to mi sie w lodzi nie podoba, bo ocenianie straaaasznie dlugo trwa i w tamtym roku mielismy dosc siedzenia w tej spiekocie...
jeszcze sedzia bardzo dokladnie sedziowal, ale wolno wiec weszlismy na ring 2 godziny pozniej... :/ :/

Posted

[quote name='MARS']Może mi ktoś powiedzieć czy psiaki które pojawiły się na liście ringowej a których nie ma na liście przyjętych psów, to są psiaki przyjęte wyjątkowo po terminie przyjmowania zgłoszeń i ustaleniu listy przyjętych psów, czy też są to psiaki które były zgłoszone wcześniej tylko gdzieś te psiaki umknęły. I czemu mają tak wysokie numery w porównaniu z tymi co są na liście psów przyjętych?[/quote]

tak właśnie jest w przypadku mojego psa. Zgłaszałam przez formularz na stronie, potem dzwoniłam do oddziału, ale mi powiedziała pani, że nie ma informatyka i nie ma jak sprawdzić. Wysłałam formularz 2 raz wierząc, że wszystko ok. Po ukazaniu się listy przyjętych psów od razu się skapłam, że nie ma mojego, ponieważ, ja zgłaszałam do klasy pośredniej, a w klasie pośredniej na liście było 0 psów. Zadzwoniłam do oddziału szybciutko i uznali mi reklamację. Bardzo się cieszę :)
No i dlatego mam niepasujący wysoki numerek. Inni pewnie też w ten sposób się go nabawili.

Posted

[quote name='panienkabubu']
A czy na wystawie jest się gdzie schowac? Prawdopodobnie będziemy czekać na ocenę 5 godzin..... A mam bernardyny......[/quote]
Pomijając cienie pod drzewami - to jak wyjdziesz z płyty głównej na górę w kierunku "bocznych" ringów, to tam stoją najpierw ze 2 namioty (we wrześniu były tam naleśniki, a wcześniej chyba dogoterapia), a potem są schodki na górę do takiego minibarku, gdzie jest też stolik i dwa krzesła, całkiem miłe miejsce, zwykle chodzimy tam na zapiekanki:razz: (prawda, Justyna? ;) )

Posted

Nie bardzo mam czas przeszukiwać wątek, a mam pytanie iprośbę:

[SIZE=5][COLOR=Red][B]Czy ktoś może mi podać (na cito!) jakiś adres do hotelu, niezbyt drogiego, gdzie można ulokować się z psami...?[/B][/COLOR][/SIZE]

Bardzo proszę o pomoc.
Pzdr.

Posted

[quote name='Ania W']Czy wystawa odbywa się w tym samym miejscu co w zeszłym roku? Nie mogę znaleźć tej informacji na stronie...[/quote]
Tak,
Stadion KS START ul. Świętej Teresy od Dzieciątka Jezus 56/58

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie bardzo mam czas przeszukiwać wątek, a mam pytanie iprośbę:

[SIZE=5][COLOR=Red][B]Czy ktoś może mi podać (na cito!) jakiś adres do hotelu, niezbyt drogiego, gdzie można ulokować się z psami...?[/B][/COLOR][/SIZE]

Bardzo proszę o pomoc.
Pzdr.[/quote]
[url]http://www.hotelgrosik.pl/[/url]
Mają tanio;)ja tam nocuje bo można z psami i cena przystępna

Posted

[quote name='panienkabubu']A czy wystawa będzie oznakowana dla jadących z Katowic? Nigdy w życiu nie byłam w Łodzi :siara:[/quote]
Bóg jeden raczy wiedzieć.
Kiedyś z tramwaju widziałam jakieś oznaczenia na słupach przy szynach, ale niezbyt dobre, bo strasznie rzadko rozmieszczone...:shake:

Posted

[quote name='Karilka']Jak już to jeżdżę taxi: 6-400-400 ale czy jest najlepsze to nie wiem;).[/quote]
a w miare tanie? bo przy autostradzie przy wjeździe do Łodzi mamy wyrzutkę i zależy nam na taniej:evil_lol: