Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_bubu_ napisał(a):
Miałam rozmowe w lecznicy. Pani doktor prosi o jak najszybsze zabranie Kubusia . Czy ktos mógłby pomóc wystawiać więcej ogłoszeń?

nikt nie pomoże? :(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sluchajcie, skoro Kubek jest juz zdrowy a Wy placicie 600zl (?) za miesiác, czemu nie przeniesiecie go do tanszego i sprawdzonego hoteliku? Gdybyscie od poczátku zaklepali hotelik u Murki (ok. 300zl za m-c), pies móglby juz tam dawno byc.

Teraz Wiosna oferuje hotelik za 250-300zl za m-c. Dziewczyny co jest nie tak?

Posted

emilia2280 napisał(a):
Sluchajcie, skoro Kubek jest juz zdrowy a Wy placicie 600zl (?) za miesiác, czemu nie przeniesiecie go do tanszego i sprawdzonego hoteliku? Gdybyscie od poczátku zaklepali hotelik u Murki (ok. 300zl za m-c), pies móglby juz tam dawno byc.

Teraz Wiosna oferuje hotelik za 250-300zl za m-c. Dziewczyny co jest nie tak?

ale co to za Hotelik? gdzie? ja go nie znam. Napisz prosze pare słów , jakie sa warunki itd.

Tylko szkoda byłoby Kubusia przenosic znowu w nowe miejsce jesli to nie dom docelowy bo on sie juz bardzo przywiązał do personelu w lecznicy. w koncu to pare miesiecy. Chciałabym aby z lecznicy trafił juz do domu. No ale jesli nie bedzie innego wyjscia...

Posted

Tu jest wátek nowego hoteliku u Wiosny, sama mam juz tam miejsce dla swojego Benia:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111378

Naprawdé nie wiadomo, jak dlugo Kubus bédzie jeszcze szukal domu (mam nadziejé ze ogloszenia sá regularnie odnawiane, wyrózniane?) i musicie pomyslec o miejscu, gdzie moze czekac spokojnie i przy okazji nie zjadac Was kosztami, które naprawdé nie musza byc tak wysokie. A personel szpitala, mily jak mily- za darmo tego nie robiá i za taká kasé mozna wymagac naprawdé duzo.

Nie wiem czy u Wiosny bédá warunki dla Kuby, moze lepiej u Murki. W kazdym razie musicie cos dzialac, bo nie widzé sensu niepotrzebnie wydawac takiej sumy, która w efekcie Kubusiowi juz zycia nie ratuje, a moglaby pomóc bardziej potrzebujácym psom.

Decydujcie, ja swoje zdanie wyrazilam na ten temat.

Posted

No nie wiem czy hotelik u Wiosny to odpowiednie miejsce dla takiego kanapowego staruszka jak Kuba...?
Lina przy budzie to to samo co łańcuch, może ładniej brzmi....

Posted

Koszty rzeczywiscie duze i jesli by sie udalo to trzeba lapac sie wszystkich tanszych wyjsc wedlug mnie....dzieki temu bedziecie mogli pomoc finansowo np dwum psiakom a nie jednemu jesli koszt za hotelik wynioslby o polowe taniej.....a co u malego?