_bubu_ Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 _bubu_ napisał(a):Miałam rozmowe w lecznicy. Pani doktor prosi o jak najszybsze zabranie Kubusia . Czy ktos mógłby pomóc wystawiać więcej ogłoszeń? nikt nie pomoże? :( Quote
_bubu_ Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 nikt nie zagląda do Kubusia.. A tu kolejne 700zł do zapłacenia :( domku nie widac.. Quote
emilia2280 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Sluchajcie, skoro Kubek jest juz zdrowy a Wy placicie 600zl (?) za miesiác, czemu nie przeniesiecie go do tanszego i sprawdzonego hoteliku? Gdybyscie od poczátku zaklepali hotelik u Murki (ok. 300zl za m-c), pies móglby juz tam dawno byc. Teraz Wiosna oferuje hotelik za 250-300zl za m-c. Dziewczyny co jest nie tak? Quote
_bubu_ Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 emilia2280 napisał(a):Sluchajcie, skoro Kubek jest juz zdrowy a Wy placicie 600zl (?) za miesiác, czemu nie przeniesiecie go do tanszego i sprawdzonego hoteliku? Gdybyscie od poczátku zaklepali hotelik u Murki (ok. 300zl za m-c), pies móglby juz tam dawno byc. Teraz Wiosna oferuje hotelik za 250-300zl za m-c. Dziewczyny co jest nie tak? ale co to za Hotelik? gdzie? ja go nie znam. Napisz prosze pare słów , jakie sa warunki itd. Tylko szkoda byłoby Kubusia przenosic znowu w nowe miejsce jesli to nie dom docelowy bo on sie juz bardzo przywiązał do personelu w lecznicy. w koncu to pare miesiecy. Chciałabym aby z lecznicy trafił juz do domu. No ale jesli nie bedzie innego wyjscia... Quote
Gosiapk Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Może Murka zgodziłaby się przyjąć Kubusia? To nagła sprawa. U Murki dzień małego psa kosztuje 8zł. Quote
emilia2280 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Tu jest wátek nowego hoteliku u Wiosny, sama mam juz tam miejsce dla swojego Benia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111378 Naprawdé nie wiadomo, jak dlugo Kubus bédzie jeszcze szukal domu (mam nadziejé ze ogloszenia sá regularnie odnawiane, wyrózniane?) i musicie pomyslec o miejscu, gdzie moze czekac spokojnie i przy okazji nie zjadac Was kosztami, które naprawdé nie musza byc tak wysokie. A personel szpitala, mily jak mily- za darmo tego nie robiá i za taká kasé mozna wymagac naprawdé duzo. Nie wiem czy u Wiosny bédá warunki dla Kuby, moze lepiej u Murki. W kazdym razie musicie cos dzialac, bo nie widzé sensu niepotrzebnie wydawac takiej sumy, która w efekcie Kubusiowi juz zycia nie ratuje, a moglaby pomóc bardziej potrzebujácym psom. Decydujcie, ja swoje zdanie wyrazilam na ten temat. Quote
togaa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 No nie wiem czy hotelik u Wiosny to odpowiednie miejsce dla takiego kanapowego staruszka jak Kuba...? Lina przy budzie to to samo co łańcuch, może ładniej brzmi.... Quote
Gosiapk Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ale Wiosna bierze też do domu psiutki, jak przeczytacie ostatnie strony jej wątku, to zobaczycie, że już jest jakiś maluch przewidziany na 'kanape' Quote
Asia_Klero Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Koszty rzeczywiscie duze i jesli by sie udalo to trzeba lapac sie wszystkich tanszych wyjsc wedlug mnie....dzieki temu bedziecie mogli pomoc finansowo np dwum psiakom a nie jednemu jesli koszt za hotelik wynioslby o polowe taniej.....a co u malego? Quote
togaa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 No niedobrze..! Ten tymczas na gwałt jest potrzebny...!!! Quote
_bubu_ Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Kiepsko z łapkami Kubusia mimo leków na stawy. Jutro zawioze mu Bonharen - moze pomoże. Chodzi tylko na króciutkie spacerki. Quote
togaa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Oj,przydalby sie domek z ogródkiem gdzie Kuba sam dawkowal by sobie spacery.... Quote
_bubu_ Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 też tak myśle. Kubuś byłby szczęśliwy w domku z ogródkiem. Quote
Edi100 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 On jest taaaaaaaaaaaaaaki słodki. przydały by się własne ręce do głaskania! Gdzież one????????:( Quote
togaa Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Nie dziwię się ,że cioteczki nie chcą go z powrotem skazywać na schronisko...! Toż to prawdziwa maskotka... Quote
Recommended Posts