Hund Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Grinia wielkie dzięki !!!!!!! ja przed chwilą dowiedziałam się że zamówiony lek dla szczeniaka będzie kosztował 185 zł, zatem pieniążki bardzo potrzebne, Kubuś, Bajka,Łatka , szczenior ...wszyscy potrzebują wsparcia. 200zł to dla nas niesamowity zastrzyk. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Griniu, spadłaś nam z nieba! Ogromnie dziękujemy! Quote
togaa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Griniu, spadłaś nam z nieba! Ogromnie dziękujemy! Grinia Anioł...!!!! Quote
Hund Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Kubuś z dnia na dzień ma coraz mniejsze szanse na dom, niestety w lecznicy nie może siedzie wiecznie.... TYle było ofert pomocy poczatkowo i zarzutów :(:( a teraz cisza na planie. Quote
_bubu_ Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 znowu dzwonili do mnie z lecznicy z pytaniem czy jest już dom dla Kuby... pobyt sie przedłuza w nieskończoność... eh :( Quote
Grinia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='togaa']Grinia Anioł...!!!! Niestety,nie jestem Aniolem,a to by zrobilam tak zeby wszystkie pieski byly zdrowe i w swoich domkach. Ja trafilam na dogo przypadkiem. 2 tygodnia plakalam,potem zaczelam pomagac finansowo niektorym biedakom.(Kanzaj,znam twoj no konta ...;)od lamia2). Jestem z "dzikiego wschodu",ale teraz juz on nie wydaje sie takim dzikim,jesli nawet w niby "cywilizowanym" kraju z Unii Europiejskiej istnieja obozy zaglady dla zwierzat,jak Krzyczki,Zamosc i wele innyh....To wstyd dla takiego panstwa.:shake: "Na zawsze ponosisz odpowiedzialnosc za to co oswoiles" - ludzie zapomnieli o tej prawdze. DOBRZE ZE JESTESCIE i pomagacie w miare sil tym biednym zwierzetom. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dobrze, że są tacy ludzie jak Ty :) Kubusiu, hop hop! Quote
_bubu_ Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Zawiozłam Kubusiowi świeże kocyki . Niestety tym razem nie miałam czasu na spacerek. gdzie ten domek dla Kubusia? Quote
_bubu_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 czy Kubuś znajdzie w końcu domek? Spokojny , psiak potrzebuje tylko ciepłego kącika , krótkich spacerków i miłosci.. Quote
Hund Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10155783#post10155783 Nowy bazarek z muzyką na pŁytach CD Quote
Recommended Posts