Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grinia wielkie dzięki !!!!!!!

ja przed chwilą dowiedziałam się że zamówiony lek dla szczeniaka będzie kosztował 185 zł, zatem pieniążki bardzo potrzebne, Kubuś, Bajka,Łatka , szczenior ...wszyscy potrzebują wsparcia. 200zł to dla nas niesamowity zastrzyk.

Posted

Kubuś z dnia na dzień ma coraz mniejsze szanse na dom, niestety w lecznicy nie może siedzie wiecznie....

TYle było ofert pomocy poczatkowo i zarzutów :(:( a teraz cisza na planie.

Posted

[quote name='togaa']Grinia Anioł...!!!!

Niestety,nie jestem Aniolem,a to by zrobilam tak zeby wszystkie pieski byly zdrowe i w swoich domkach. Ja trafilam na dogo przypadkiem. 2 tygodnia plakalam,potem zaczelam pomagac finansowo niektorym biedakom.(Kanzaj,znam twoj no konta ...;)od lamia2). Jestem z "dzikiego wschodu",ale teraz juz on nie wydaje sie takim dzikim,jesli nawet w niby "cywilizowanym" kraju z Unii Europiejskiej istnieja obozy zaglady dla zwierzat,jak Krzyczki,Zamosc i wele innyh....To wstyd dla takiego panstwa.:shake: "Na zawsze ponosisz odpowiedzialnosc za to co oswoiles" - ludzie zapomnieli o tej prawdze.
DOBRZE ZE JESTESCIE i pomagacie w miare sil tym biednym zwierzetom.