Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam z Sisi dzis u lekarza, zbadal i powiedzial ze sunia jest zdrowa, odrobaczyl, ale nie zaszczepil ze wzgledu na planowana sterylizacje, radzil tez , aby przy okazji zabiegu wyrwac jej polamanego zeba ( chyba ja ktos bardzo mocno kopnął ) .....najgorsze jest to, ze to kieł , a one siedza bardzo głęboko ....w poniedzialek zadzwonie do chirurga umowic sie na sterylizacje.

Posted

iwop napisał(a):
Ja zaraz wpłacę... Ale wiele nie mogę ...:(

Bardzo dziekujemy:loveu: Niestety psow w potrzebie jest mnostwo a nasze oszczednosci zostaly wykorzystane i dlatego zwracamy sie z prosba o chociaz drobne wplaty aby moc dalej pomagac zwierzetom.

Posted

Zartujesz prawda...?:razz:

Wszyscy prosimy o kase dla "naszych" piesów i to normalne...

Zaraz wpłacam bo właściwie juz zaczęłam - weszłam na inteligo i internet mi wysiadł - wpłace 20 zł - więcej na razie nie dam rady :shake:

Posted

Jeszcze nie znamy ceny jaka bedziemy musieli zaplacic za zabieg, dowiem sie jutro ale prawda jest taka , ze jaka by to nie byla kwota to jej nie mamy..........do tego wplywaja ciagle jakies zgloszenia na ktore musimy zareagowac, musimy tam pojechac, zabrac i wyleczyc .....dzis dostalam kolejne .... :angryy:
..." w opolu koleś przywiazuje amstaffa do stolu i bije metalowym pretem , rodzina patologiczna, oni jeszcze maja latlerka........" :angryy::angryy::angryy:

We wtorek jedziemy po sunie , ktora mieszkala razem z Sisi, Owczarek Niemicki w wysokiej ciazy, bity i zastraszony, mieszkajacy przy budzie na lancuchu. ....juz wyczarowalismy super dom dla niej, ale bedziemy musieli ja tez wysterylizowac .:placz:

Posted

No to koniecznie zmieńcie tytuł - ZBIERAMY KASĘ!

ja postaram się zrobic jakieś bazarki dla Sisi ale za parę dni. Dzisiaj pojechała do domu moja suczka z tymczasu i jestem do niczego...:placz:

Posted

no to jestem;)

choć wiesz Edi, że ja takie paskudztwa wolę krotkowlose i szerokie w barach:evil_lol:

pisal ktoś do dziewczyn od spanieli? są przeciez fora tych psiakow, może by ją tam oglosili?

Sisi....byl taki film - baaardzo piękny:lol:

Posted

No wiem, kochana wiem...... wiec to Cie zaiteresuje ... "w opolu koleś przywiazuje amstaffa do stolu i bije metalowym pretem , rodzina patologiczna, oni jeszcze maja latlerka........" :angryy::angryy::angryy:
Jedziemy tam w ta srode.......:mad:

Byla oglaszana nasza psinka, czekamy na wiesci....

Posted

monikita napisał(a):
a moze Andzia skusisz sie na 2,5 letniego rodowodowego bokser- śliczny szeroki w barach:evil_lol:, powod oddania niezgodnosc charakterów:shake:

jak rozciągnę moje m albo zamienię je w końcu kiedyś na domek to będę myślala o powiększeniu mojego zoo - ale na razie muszę się poddać;)

jak będziecie coś wiedzialy o tym aście to wrzucę go na niebieskie....:-(