Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poznajecie? tak to Wiki. Nie poznałam jej, dopiero jej ciche skomlenie zwróciło moją uwagę. Inne psy szczekały a ona siedziała i cicho skomliła. Bardzo sie ucieszyła gdy ją zawołałam - Wiki!. A ona poderwła się w nadziei że coś zmienię. Z jej futra ściekała brudna woda, nawet nie machneła ogonem. Oparła pysk o siatkę. Ale jej towarzysz, bardzo energiczny, wdarł sie między nas. Wiki odeszła i znowu usiadła na mokrej posadzce. I znowu cichutko popiskiwała.
Ona czuje , że położono na niej kreskę, dlatego została skazana na wiatę.
Nie mogę, :placz::placz::placz:

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

W schronisku sa trzy psy, które sa mi zwłaszcza bliskie. Wiki jest jedna z nich. Niestety muszę kategorycznie zrezygnowac z wizyt w Azorku. Nikt mi nie bedzie mówił żebym go w d... całowała, ani że mnie wypird... jak sie w schronisku pokażę. Jeżdziłam tam tylko dla tych psiaków.
Nie wiem czy wet widział ucho. Jest spuchniete i bolace. Nie wiem czy to grożne czy nie - ale juz raz miała robioną jakąś operację, tylko nie wiadomo czy z tym samym uchem.

Posted

jestem niedawno na dogomanii, czytam o hotelikach. Czy dla Wikuni daloby rade cos takiego zalatwic? Moze udaloby sie znalezc sponosrow.
W jakim wieku jest sunia?
Jest naprawde bardzo ladnym psem o rozumnych oczach.
Ja mam sunie i 3 koty, mieszkam w bloku, niestety nie mogle myslec nawet o kolejnym zwierzaku.

Posted

potrzebne bylyby stale wplaty, wiec i stale zobowiazania...Wielu z nas ma juz takie :-(
To nie problem przewiesc psa do hotelu, tylko pozniej go tam utrzymac ...

• 2 weeks later...