luka1 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Poznajecie? tak to Wiki. Nie poznałam jej, dopiero jej ciche skomlenie zwróciło moją uwagę. Inne psy szczekały a ona siedziała i cicho skomliła. Bardzo sie ucieszyła gdy ją zawołałam - Wiki!. A ona poderwła się w nadziei że coś zmienię. Z jej futra ściekała brudna woda, nawet nie machneła ogonem. Oparła pysk o siatkę. Ale jej towarzysz, bardzo energiczny, wdarł sie między nas. Wiki odeszła i znowu usiadła na mokrej posadzce. I znowu cichutko popiskiwała. Ona czuje , że położono na niej kreskę, dlatego została skazana na wiatę. Nie mogę, :placz::placz::placz: Quote
luka1 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 to dawna Wiki, może nie najszczęśliwsza ale wesoła i oznakami checi do życia. Dziś jest inaczej. Quote
nika28 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 O Boże, to nie Wiki :placz: Taka smutna i zrezygnowana :placz: Nie no, musimy coś zrobić :placz: Quote
luka1 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Wiki została przeniesiona do widnego boksu. Siedzi teraz z owczarkiem z tego watka http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-podhalanczyk-z-azorka-141883/ Quote
luka1 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 W schronisku sa trzy psy, które sa mi zwłaszcza bliskie. Wiki jest jedna z nich. Niestety muszę kategorycznie zrezygnowac z wizyt w Azorku. Nikt mi nie bedzie mówił żebym go w d... całowała, ani że mnie wypird... jak sie w schronisku pokażę. Jeżdziłam tam tylko dla tych psiaków. Nie wiem czy wet widział ucho. Jest spuchniete i bolace. Nie wiem czy to grożne czy nie - ale juz raz miała robioną jakąś operację, tylko nie wiadomo czy z tym samym uchem. Quote
*zaba* Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 nie zostawiaj ich!! :placz: i .. nie rob satysfakcjii dupkom,ktorzy tak mowia. wiem,ze to trudne, ale .... Quote
Ziutka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 *zaba* napisał(a):Wikuniu, nadal bez zmian??? :-( Niestety nadal :shake: Quote
luka1 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 minął i znowu nic, a tu zima za pasem Quote
maarit Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 nika28 napisał(a):A Wiki nadal bez domu... :shake: ....................:placz: Quote
iwna5702 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 jestem niedawno na dogomanii, czytam o hotelikach. Czy dla Wikuni daloby rade cos takiego zalatwic? Moze udaloby sie znalezc sponosrow. W jakim wieku jest sunia? Jest naprawde bardzo ladnym psem o rozumnych oczach. Ja mam sunie i 3 koty, mieszkam w bloku, niestety nie mogle myslec nawet o kolejnym zwierzaku. Quote
iwna5702 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Wlasnie przczytalam o przytulisku w Klembowie, moze tam sunia mialaby wiecej szczescia, czy mozliwe byloby umieszczenia jej tam? Quote
*zaba* Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 potrzebne bylyby stale wplaty, wiec i stale zobowiazania...Wielu z nas ma juz takie :-( To nie problem przewiesc psa do hotelu, tylko pozniej go tam utrzymac ... Quote
Lionees Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 17 września był u Wikusi na wątku ruch jak na Marszałkowskiej:p.Od tej pory cisza:roll: Quote
Recommended Posts