Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie??:mad:
Jak ja w pracy, to już nikt się nie interesuje........
Pogromca dostanie kolację i idzie się kąpać.........miałam to zrobić wczoraj, ale padałam. Teraz też mam jeszcze trochę roboty, a potem pranie łojotokowca.

Posted

[quote name='_beatka_']i ja też zaglądam:multi:
Neigh a ten bazarek z fantami od Ciebie ma iść na Tygryska tak?[/quote]

Nieeeee to moj wkład w leczenie Tongo - bazarek na niego - ceny według uznania:-).

Posted

Tylko tak się zastanawiam - jak to będzie pokazane - jestem w szoku ze udało im się tam dostac. W sumie hihih walczymy z tym od piątku:-) Tygrys też miał być na Wot....ale z przyczyn niezależnych go nie będzie.

Posted

Słyszałyscie/liście? Cytuje z Wątku Uciechowa:
[SIZE=4][COLOR=red]Uwaga
Dziś o 18;15 na kanale telewizyjnym WOT ukaże się reportaż o [B]KATOWNI PSÓW W KRZYCZKACH[/B]
[COLOR=blue][B][SIZE=3]Proszę roześlijcie dalej, ludzie powinni się dowiedzieć jakie tam są warunki[/SIZE][/B][/COLOR] :shake:
[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Neigh']Kolejne wpłaty:

Zmysł - 50 zł
Fafledwie - 50 zł
p.Małgosia z Giżycka ( nick?) - 50 zł

Razem 540 +150 = [B]690 zł[/B]

[B]Tiger ukłoń się Państwu:-)[/B][/quote]

Kolejne wpłaty:
Jola i Jeff - 20 zł
Kami 50 zł

[B]Razem 760 zł[/B]

Teraz tak: powtarzamy morfologię - jeśli wynik będzie ok, za około 2 tyg szczepimy wirusówki:-) - a co:-).

No i zeszliśmy z gotowanego kurczaka:-) uffff, ufff
Wymioty??? - jakie wymioty:-) przeszłość
Poza tym dopieszczamy skórę, uszy i nadal wysokoenergetyczna karma. Za 2 tyg można go już wystawiać;-)

Dumnam i bladam.

Aaaa i trzeba jednak usunąć tego guzka z szyi - spory jest, a trudno powiedzieć w jakim tempie się powiększał - bezpieczniej ciachnąć. Ale nie wszystko na raz..........

Posted

Ja mam takie jedno pytanie - jak oduczyć takiego jednego wskakiwania na mnie i szalonych tańców po pokoju za kazdym razem, kiedy wraca ze spaceru do domu??:mad:

Posted

[quote name='Neigh']Ja mam takie jedno pytanie - jak oduczyć takiego jednego wskakiwania na mnie i szalonych tańców po pokoju za kazdym razem, kiedy wraca ze spaceru do domu??:mad:[/quote]

a na kolanka się nie pakuje????? nie????? to zacznie!:p

Posted

No jak nie??? I do łożka.....

Od pierwszego dnia - jest: "przytulać się, przytulać".
Tyle ,ze na początku to było tak nieśmiało - a teraz to jest regularnie włażone i plask......jest nas dwie warstwy.....

I weź go zwal:-) Nie mam sumienia, a powoli ( hurrra ) i siły......To kawał bysiora wkrótce będzie:-)

Posted

czyli porawidlowe zachowanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja śpię z 2 burkami i muszę się nieźle wkomponic w obie cholery bo sobie upodobaly moją połówkę:mad: a moj tz leży sobie rozwalony i ucieszony:diabloti: