Itske Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='sheltia12']Beata, my też. ;)[/QUOTE] O! to super, jak jedziesz? My planujemy z Aga od Bluesa wyjazd w sobotę, nocujemy w w-wa, a po wystawie w niedzielę powrót do Gd. Quote
Itske Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Jakby co, to możesz też z nami :-) Fajnie :-) To co - wystawisz Ickową? :-) Quote
Itske Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 To Ickowa czeka :-) [quote name='sheltia12']To chyba standard juz. :P[/QUOTE] Quote
Itske Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Itske na wystawie w Leeuwarden (krajowa NL 01.09) BOB :-) (oraz CAC) Quote
Paatrycja Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Co słychać u mojej ulubionej holenderki? ;-) Pozdrawiam cieplutko na te jesienne, zimne dni! Quote
Itske Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='Paatrycja']Co słychać u mojej ulubionej holenderki? ;-) Pozdrawiam cieplutko na te jesienne, zimne dni![/QUOTE] W Lodzi byłą porwonywana z nna polską holenderką ( z niemiec) i ... jak myślisz :-) i zdaliśmy testy psychiczne, tzn, pies jak najbardziej, ja mniej, wystraszyłam sie pozoranta i uciekłam, a suka była dzielna :-) i wybraliśmy męża dla Ickowej:-) serdeczności bedziesz w wakacje? mam planować wystawy? Quote
Itske Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 :multi:Zapraszam na stronę - zrobioną przez Nieocenioną Kamilę :Rose: [URL="http://www.itske.com"]www.itske.com[/URL] Wyrazy wdzięcznosci od hieny:loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Czesc :) Zachwycam sie OH od jakiego czasu bardzo chcialabym w przyszłosci miec dlugowłosego OH z tego co sie zdarzyłam zorientowac w PL nie mam szans na dostanie (a moze sie myle?) Itske mam pytanie czy znasz moze jakas dobra hodowle holenderska ktora mozesz polecic? Ickowa cudna:loveu::loveu::loveu: Quote
Itske Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 W Polsce jest OH długowłosy - suczka pod szcecinem u Kasi, też ma zrobiony championat, z tego co wiem (mogę się ylić) robią IPO, nire wiem, czy Kasi będzie ją rozmnażała, an stronie Ickowej są linki do dlugowłsoych, mnie one mniej kręcą, ze względu na wlos i charakter, która dobra, zależy czego szukasz - eksterieru czy użytkowości? Zresztą u OHów to się jszcze nie rozjechało, polecam strony [URL="http://www.hollandseherder.nl/"]Nederlandse Herdershonden Club (NHC)[/URL] (NL) - wykz hodowli, osiągniecia, itd [URL="http://www.hollandseherderfanclub.nl/"]Hollandse Herder fan-club[/URL] (NL) - abtu Ci doradzą (wszyscy wlaściwie angielsko języczni :-) wpisz się w Ksiedze Gosci, co ? :-) Quote
SZPiLKA23 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dzieki za info, na poczatku powaliły mnie gładkowłose OH charakter tez, miałam z nimi kontakt bedac na zawodach w Holandii, musze sie wiele jeszcze dowiedziec ale narazie jetem mocno ukierunkowana na ta rase z powodu jej użytkowości Quote
Itske Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 To weź sobie na razie Ickową, poćwiczysz swoą chęć na OHa, ja czasem wymiękam :-). Suka ma talent do Obi, a ja do niczego nie mam talentu :-) Quote
SZPiLKA23 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Miałam cos takiego zmiksowanego jak maliniak, czysta energia, wpatrzona wemnie jak obrazek, kochala sporty, aporty, nauke, szkolenie i wykonywanie komend ale zeby nie było za pieknie to czysta energia była;) wsumie po tym psie zakochałam sie w takim typie psa czyli "bedziemy pracowac huuuraaaa" Quote
Itske Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 No to pięnie, na wiosnę dostaniesz OHa - i też Cię nie wpuszczą do autobusu - autentycznie, po moim głupim żarcie, na pytanie kierowcy - co pani tu ma? odpowiedziałam, że hienę, w efekcie musiałam czekać na kolejny autobus :-) chcesz pracusia, prosze bardzo :-) nasze hieny jak widzisz na stronie idą w kierunku pracy, mąż Ickowej to pies ratownik, szwagier co praw da czysty "szołek", ale mnie olał - czyli na przywitanie obsikał potencjalną teściową, więc został skreślony :-) Quote
SZPiLKA23 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Mnie akcja z autobusem rozwalila bo z 4 miesiecznym sczeniaczkiem mnie nie wpuscicli a z niby ONkiem i niby chartem rosyjskim tak mimo ze odbydwa psy duze Quote
evel Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Hej! Widzę, że plany się skrystalizowały :) Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji! Quote
Itske Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Aby odwiedzić rodzinę znalazłam dobry pretekst - wystawę w Czestochowie :-), no i pregus BOB i II miejsce BOG I grupy :-) Troszkę też wracamy do OBI ni i pojawiają się chętni na Icusiowe dzieci :-) pozdrawiamy :-) Quote
katik Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 [quote name='Itske']Aby odwiedzić rodzinę znalazłam dobry pretekst - wystawę w Czestochowie :-), no i pregus BOB i II miejsce BOG I grupy :-) Troszkę też wracamy do OBI ni i pojawiają się chętni na Icusiowe dzieci :-) pozdrawiamy :-)[/QUOTE] Gratulacje!!!!!!!! :) Wszystko ładnie, pięknie, tylko fotek brakuje. ;) Quote
Itske Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 [quote name='katik']Gratulacje!!!!!!!! :) Wszystko ładnie, pięknie, tylko fotek brakuje. ;)[/QUOTE] Bo jestem trąba i wtawiać nie umiem, ale nieoceniona Kamcia wstawila na Icusiową stronę [URL="http://www.itske.com"]www.itske.com[/URL] Quote
komeniusz Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Pozdrawiam i czekam na "Icusiątka" :-) Quote
Itske Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 za tydzień spodziewamy się narodzin szczeniorków :-) szczegóły [URL="http://www.itske.com"]www.itske.com[/URL] matko, ależ przeżywam! Sunia wyglada jak baryłka, ale zawsze chętna do pracy, zabawy i miziania, rąk mi brakuje :-) [quote name='evel']Właśnie, co tam u Was? :)[/QUOTE] Quote
evel Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Trzymam mocno kciuki :kciuki: i daj nam znać czasem, co tam u dzieciaczków :) Quote
Itske Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 [quote name='evel']Trzymam mocno kciuki :kciuki: i daj nam znać czasem, co tam u dzieciaczków :)[/QUOTE] Dzieciaczki już rozjeżdzają się do domków [url]www.perbene.net[/url] Quote
Recommended Posts