Itske Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 [quote name='sheltia12']Beata, my też. ;)[/QUOTE] O! to super, jak jedziesz? My planujemy z Aga od Bluesa wyjazd w sobotę, nocujemy w w-wa, a po wystawie w niedzielę powrót do Gd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheltia12 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Ja pewnie z Moniką i belgami ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 Jakby co, to możesz też z nami :-) Fajnie :-) To co - wystawisz Ickową? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheltia12 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 To chyba standard juz. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted August 30, 2011 Author Share Posted August 30, 2011 To Ickowa czeka :-) [quote name='sheltia12']To chyba standard juz. :P[/QUOTE] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted September 14, 2011 Author Share Posted September 14, 2011 Itske na wystawie w Leeuwarden (krajowa NL 01.09) BOB :-) (oraz CAC) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paatrycja Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Co słychać u mojej ulubionej holenderki? ;-) Pozdrawiam cieplutko na te jesienne, zimne dni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 [quote name='Paatrycja']Co słychać u mojej ulubionej holenderki? ;-) Pozdrawiam cieplutko na te jesienne, zimne dni![/QUOTE] W Lodzi byłą porwonywana z nna polską holenderką ( z niemiec) i ... jak myślisz :-) i zdaliśmy testy psychiczne, tzn, pies jak najbardziej, ja mniej, wystraszyłam sie pozoranta i uciekłam, a suka była dzielna :-) i wybraliśmy męża dla Ickowej:-) serdeczności bedziesz w wakacje? mam planować wystawy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 :multi:Zapraszam na stronę - zrobioną przez Nieocenioną Kamilę :Rose: [URL="http://www.itske.com"]www.itske.com[/URL] Wyrazy wdzięcznosci od hieny:loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Czesc :) Zachwycam sie OH od jakiego czasu bardzo chcialabym w przyszłosci miec dlugowłosego OH z tego co sie zdarzyłam zorientowac w PL nie mam szans na dostanie (a moze sie myle?) Itske mam pytanie czy znasz moze jakas dobra hodowle holenderska ktora mozesz polecic? Ickowa cudna:loveu::loveu::loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 W Polsce jest OH długowłosy - suczka pod szcecinem u Kasi, też ma zrobiony championat, z tego co wiem (mogę się ylić) robią IPO, nire wiem, czy Kasi będzie ją rozmnażała, an stronie Ickowej są linki do dlugowłsoych, mnie one mniej kręcą, ze względu na wlos i charakter, która dobra, zależy czego szukasz - eksterieru czy użytkowości? Zresztą u OHów to się jszcze nie rozjechało, polecam strony [URL="http://www.hollandseherder.nl/"]Nederlandse Herdershonden Club (NHC)[/URL] (NL) - wykz hodowli, osiągniecia, itd [URL="http://www.hollandseherderfanclub.nl/"]Hollandse Herder fan-club[/URL] (NL) - abtu Ci doradzą (wszyscy wlaściwie angielsko języczni :-) wpisz się w Ksiedze Gosci, co ? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Dzieki za info, na poczatku powaliły mnie gładkowłose OH charakter tez, miałam z nimi kontakt bedac na zawodach w Holandii, musze sie wiele jeszcze dowiedziec ale narazie jetem mocno ukierunkowana na ta rase z powodu jej użytkowości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 To weź sobie na razie Ickową, poćwiczysz swoą chęć na OHa, ja czasem wymiękam :-). Suka ma talent do Obi, a ja do niczego nie mam talentu :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Miałam cos takiego zmiksowanego jak maliniak, czysta energia, wpatrzona wemnie jak obrazek, kochala sporty, aporty, nauke, szkolenie i wykonywanie komend ale zeby nie było za pieknie to czysta energia była;) wsumie po tym psie zakochałam sie w takim typie psa czyli "bedziemy pracowac huuuraaaa" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 No to pięnie, na wiosnę dostaniesz OHa - i też Cię nie wpuszczą do autobusu - autentycznie, po moim głupim żarcie, na pytanie kierowcy - co pani tu ma? odpowiedziałam, że hienę, w efekcie musiałam czekać na kolejny autobus :-) chcesz pracusia, prosze bardzo :-) nasze hieny jak widzisz na stronie idą w kierunku pracy, mąż Ickowej to pies ratownik, szwagier co praw da czysty "szołek", ale mnie olał - czyli na przywitanie obsikał potencjalną teściową, więc został skreślony :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Mnie akcja z autobusem rozwalila bo z 4 miesiecznym sczeniaczkiem mnie nie wpuscicli a z niby ONkiem i niby chartem rosyjskim tak mimo ze odbydwa psy duze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evel Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Hej! Widzę, że plany się skrystalizowały :) Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted April 23, 2012 Author Share Posted April 23, 2012 Aby odwiedzić rodzinę znalazłam dobry pretekst - wystawę w Czestochowie :-), no i pregus BOB i II miejsce BOG I grupy :-) Troszkę też wracamy do OBI ni i pojawiają się chętni na Icusiowe dzieci :-) pozdrawiamy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katik Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 [quote name='Itske']Aby odwiedzić rodzinę znalazłam dobry pretekst - wystawę w Czestochowie :-), no i pregus BOB i II miejsce BOG I grupy :-) Troszkę też wracamy do OBI ni i pojawiają się chętni na Icusiowe dzieci :-) pozdrawiamy :-)[/QUOTE] Gratulacje!!!!!!!! :) Wszystko ładnie, pięknie, tylko fotek brakuje. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 [quote name='katik']Gratulacje!!!!!!!! :) Wszystko ładnie, pięknie, tylko fotek brakuje. ;)[/QUOTE] Bo jestem trąba i wtawiać nie umiem, ale nieoceniona Kamcia wstawila na Icusiową stronę [URL="http://www.itske.com"]www.itske.com[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komeniusz Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Pozdrawiam i czekam na "Icusiątka" :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evel Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Właśnie, co tam u Was? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted October 23, 2012 Author Share Posted October 23, 2012 za tydzień spodziewamy się narodzin szczeniorków :-) szczegóły [URL="http://www.itske.com"]www.itske.com[/URL] matko, ależ przeżywam! Sunia wyglada jak baryłka, ale zawsze chętna do pracy, zabawy i miziania, rąk mi brakuje :-) [quote name='evel']Właśnie, co tam u Was? :)[/QUOTE] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evel Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Trzymam mocno kciuki :kciuki: i daj nam znać czasem, co tam u dzieciaczków :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted December 26, 2012 Author Share Posted December 26, 2012 [quote name='evel']Trzymam mocno kciuki :kciuki: i daj nam znać czasem, co tam u dzieciaczków :)[/QUOTE] Dzieciaczki już rozjeżdzają się do domków [url]www.perbene.net[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts