ElzaMilicz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [COLOR=red]Arjuna, transport będzie w poniedziałek. Do tego czasu Izmir ma kłopot, bo Ruda właśnie przedziera sie z łazienki na pokoje, :crazyeye: a tam są dwa inne psy.[/COLOR] Quote
arjuna Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 i potrzebny szybki transport do mnie!! Kochaniutka ElzoMilicz, czy nie wybierasz sie przypadkiem w najbliższym czasie w moje strony?:cool3: Quote
ElzaMilicz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Mam nadzieję, że się wymieniłyście telefonami. Izmir poda Ci numer do gościa, który będzie wiózł Rudą. Quote
andzia69 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 to chyba najlepiej jej wysłac pw:cool3: Quote
Wola Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Czy Ruda jest już na tymczasie? bo widzę tytuł inny... Quote
doddy Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 tak. Jest w Wałbrzychu u Moniki. Teraz potrzebna jej solidna kampania reklamowa. Quote
Wola Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 choć tyle dobrego w jej życiu że ma już gdzie doopkę grzać :) Quote
andzia69 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Arjuna - napisz co słychac! I prosimy o ogłaszanie suni gdzie tylko się da! Quote
natalia_aa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='doddy']tak. Jest w Wałbrzychu u Moniki. Teraz potrzebna jej solidna kampania reklamowa.[/quote] Ehh ciotki co Wy zawsze takie tajemnicze, wszystkiego trzeba sie domyslac. Moj mozg nie wyrabia... Nie prosciej napisac tego i tego pies jedzie tu i tu czy bedzie tam i tam i wszystko bylo by jasniejsze :cool3: Quote
Apbt_sól Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Mam nadzieje obcykać Rudą juz niedlugo , ale Monia teraz ma zapierdziel wiec pewnie za jakiś czas się to stanie :razz: Quote
Tygrysek ^^ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Czekamy na weści z ogromną niecierpliwością :diabloti: Quote
arjuna Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 hejjj hoo!! cały tydzień mnie nie było, bo nie miałam czasu. ruda czuje się wyśmienicie-dzis uciekła z kojca i cały czas udoskonalamy zabezpieczenia. to urodzona uciekinierka-jest baardzo inteligentna i uczuciowa. to -moim zdaniem-bardzo młody pies-niech Was nie zmyli posiwiała mordka-żeby ma takie, jak 2-latek bardzo dobrze odżywiany. sierść ma w stanie tragicznym-ładujemy w nią tran, biotynę z cynkiem i witaminy, które dostaliśmy od Apbt_Sól.. Suka chodi za mężem jak cień, wdrapuje się na ręce, nawet jak jedziemy autem-to trzyma ryj na Jego ramieniu.. wczoraj byliśmy za ściągnięciu szwów-ale ruda chciała zjeść pana weterynarza i zostało zdjętych tylko kilka...pojutrze jedziemy na kolejne tete a tete z wetem-może znów uda nam się ściągnąć kilka.. ruda to wykapany pit bull-ostra do zwierząt(absolutnie nie do domu ze zwierzątkami futerkowymi!!!), bardzo się nakręca na gryzami i piłki, jest skoczna i bardzo mądra. nie mamy okazji, by poznać do końca jej możliwości-gdyż oszczędzamy ją po sterylce, ale myslę, że nowy właściciel będzie miał w domu małego sportowca-myslę, że przy Tug Of War czy Higth Jump-by się sprawdzała. jutro postaramy się wykąpac sukę-w szamponie, cytrynie i oliwie-może skóra się lepiej odżywi. niepokoją mnei także uszy-skoro zeskrobiny na nużeńca, świerzba i grzyba nic nie daly-to możliwe jest zarażenie uszu przez larwy much, możliwa jest także marwica ucha. na razie czekamy aż odpadną strupy i zobaczymy co tam ma pod spodem. w budzie ma ciepełko, w mrpźniejsze noce śpi w polarowym kubraczku-ale chyba jest jej za ciepło. znów w całym kojcu zakopane kości i inne skarby, wyłożyliśmy jej też blok grubego steropianu przed bude-gdy siedzi w kojcu wykłada się na nim i się wygrzewa w slońcu.. jutro zapodam zdjęcia.. bardzo Was proszę: ogłaszajcie Rudziaszka jak tylko się da!!!!To bardzo ważne, by jak najszybciej znalazła dom-ona nie czuje się dobrze sama w kojcu-ona chce spędzić życie w towarzystwie i na rękach człowieka. Quote
Apbt_sól Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Monia , jesli potzrebna jaks pomoc , coś kupić daj znać , na dniach matki boskiej pienieznej wiec, tylko powiedz . Ile bede mogła to pomoge - no i jak tylko odetchniesz daj znak a zjawie się :diabloti: jaks garderoba ? :razz: Quote
arjuna Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 smycz i super obrożę dostała już ruda od izmir-więc nie trzeba;) pod koniec następnego tygodnia zapraszam do siebie, sobie zobaczysz potwora:razz: jednye, co potrzebne to dobra biotyna lub tran-to suka dostaje w ogromnych ilościach i opakowanie starcza na ok.5-6 dni.. jesli masz coś kasy na zbyciu, to się nie pogniewamy;) Quote
Apbt_sól Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Tak sie skalda , ze nie dowiedziona biotyna czeka ;) , tranu Wam dokupie wiec , przelece po sklepach i cos jeszcze dostanie;) Quote
arjuna Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Apbt_sól']Tak sie skalda , ze nie dowiedziona biotyna czeka ;) , tranu Wam dokupie wiec , przelece po sklepach i cos jeszcze dostanie;)[/quote] serduszko masz ze złota;) Quote
Apbt_sól Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 nie przesadzaj ciotka , ja serca nie mam tylko do pompowania produkcji toksycznej krwi ktora karmnie bande mą - bo ja zła kobieta jestem :razz: Quote
andzia69 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Gdyby ktoś chciał wesprzec fundację AST to są śliczne kalendarze z astkami na ten cel: [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327018174[/URL] Quote
izmir Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jak miło przeczytać take wieści... Ja nadal tęsknię za Rudzinką- nie mogę jej zapomnieć. I pluję sobie w brodę za te witaminy i arthroflex ( wtajemniczeni wiedzą).... Quote
Recommended Posts