majqa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='izmir'](...) Po 5 miesiącach poszukiwań znalazłam pracę :multi: :multi: !!!! Teraz będzie tylko lepiej!!!![/quote] CAŁUSY GRATULACYJNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :calus::calus::calus: NIE PUSZCZAJ JUŻ TEGO STOŁKA!!! :thumbs: :loveu: :thumbs: Quote
izmir Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Tamtego też nie puszczałam- zwalili mnie z niego :lol:. Specjalista ds zaopatrzenia- jak to dumnie brzmi Quote
Tygrysek ^^ Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Biedny pies... to jest wręcz śmieszne chociaż wątpię by ktoś się z tego śmiał... Izmir gratulacje z powodu zdobycia pracy :p Quote
Tygrysek ^^ Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Bo to taki śliczny piesek a tak mało pragnie... a nawet tego nie może dostać... :-( Quote
ElzaMilicz Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='andzia69']na razie nie ma transportu...no i trzeba ją na już wysterylizować przed zawiezieniem jej do tego kojca w Walbrzychu... A moze znajdzie sie domek...ech...życzenie:-( Krakowianka - dziękujemy!!!! Masz wielkie serce (zresztą nie tylko ty!:))[/quote] Proszę, mówisz- masz :p . Jest transport dla Rudzielca gratis. Bydgoszcz-Wałbrzych. Za parę tygodni. Dajcie znać wcześniej to ustalimy dokładny termin. Quote
andzia69 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 a parę tygodni to znaczy 2 czy 8?:lol: Quote
arjuna Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Proszę, mówisz- masz :p . Jest transport dla Rudzielca gratis. Bydgoszcz-Wałbrzych. Za parę tygodni. Dajcie znać wcześniej to ustalimy dokładny termin.[/quote] jesteś boska! mój kojec czeka. napiszcie mi jeszcze, czy przypadkiem w międzyczasie nie było robionych badań w sprawie ew. grzybicy rudej? CZy lysienie jest w 1000% sprawką pcheł? Pytam, gdyż chcę wykluczyć każdą ewentualność, jeśli chodzi o zarażanie mojej bandy;) czy ruda była szczepiona? jeśli nie-zaszczepimy ją na wszystko u siebie, jednak jeśli była-bardzo proszę, żebyście dostarczyli mi książeczkę zdrowia suki;) Quote
ElzaMilicz Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='andzia69']a parę tygodni to znaczy 2 czy 8?:lol:[/quote] Według życzenia. :evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Według życzenia. :evil_lol:[/quote] superowo!!!!!:multi: Izmir - to kiedy sterylka???? Quote
Tygrysek ^^ Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Oby każdy piesek w końcu znalazł swój wymażony domek... Quote
Wola Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ironia losu bym powiedziała.... Izmir gratuluję pracy ;) Ja nie bardzo mam jak zagwarantować transport bo z północy jestem i to kawał drogi... Mam nadzieję że znajdzie się ktoś bliżej kto ma choc trochę czasu i samochód bo nic więcej nie potrzeba skoro sa chętni do pokrycia kosztów paliwa. Quote
ElzaMilicz Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Fotograf Wola Ty tu się błąkasz po wątku Rudej a tam mix podhalana czeka na zdjęcia. Quote
doddy Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Monia, Ruda w pełni zarosła. Będzie zaszczepiona i wysterylizowana. [B]Zbieramy na hotelik dla Rudej, bo ona jeszcze ciągle w nim jest.[/B] Quote
izmir Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Z kim mam się kontaktować w sprawie transportu ? Quote
Wola Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 fotografa to sama muszę znaleźć bo z moim telefonem mieszczącym na raz tylko 4 średniej jakości zdjęcia i bez możliwości przerzucenia ich potem na kompa nie mam co się zabierać... Jutro będę w schronisku i będę ścigać ludzi z aparatem. a tymczasem podrzucę Rudą co by na dole nie siedziała. Quote
izmir Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ruda ciachnięta :multi::multi::multi: Była baaardzo grzeczna i wcale nie chciała lizać się po brzuszku. Ruda jest bardzo kochana.... Quote
andzia69 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='izmir']Ruda ciachnięta :multi::multi::multi: Była baaardzo grzeczna i wcale nie chciała lizać się po brzuszku. Ruda jest bardzo kochana....[/quote] no to dobrze - pierwszy krok na tymczas zrobiony!!! A w sprawie transportu kontaktuj się z ElzaMilicz;) ona oferowala transport:lol: Quote
Tygrysek ^^ Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 :multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::multi::multi::multi: Quote
majqa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Jejuś, wdepnęłam tu nie tak dawno - Ruda w całości, zerkam teraz - ciachnięta. Ależ się wydarzyło...:multi: :multi: :multi: Quote
Wola Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 no świetnie :multi::multi::multi: to teraz do auta i w drogę Quote
majqa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Stanęło na jakimś konkrecie transportowym, czy wszystko w powijakach? Quote
Wola Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 cisza z transportem? :roll: gdzie się podziewa? Quote
Recommended Posts