Jump to content
Dogomania

.:: Pitbullka RUDA - MA DOM - u Arjuny ::.

Recommended Posts

Posted

[quote name='izmir'](...) Po 5 miesiącach poszukiwań znalazłam pracę :multi: :multi: !!!! Teraz będzie tylko lepiej!!!![/quote]
CAŁUSY GRATULACYJNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :calus::calus::calus: NIE PUSZCZAJ JUŻ TEGO STOŁKA!!! :thumbs: :loveu: :thumbs:

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']na razie nie ma transportu...no i trzeba ją na już wysterylizować przed zawiezieniem jej do tego kojca w Walbrzychu...

A moze znajdzie sie domek...ech...życzenie:-(

Krakowianka - dziękujemy!!!! Masz wielkie serce (zresztą nie tylko ty!:))[/quote]

Proszę, mówisz- masz :p . Jest transport dla Rudzielca gratis. Bydgoszcz-Wałbrzych. Za parę tygodni. Dajcie znać wcześniej to ustalimy dokładny termin.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Proszę, mówisz- masz :p . Jest transport dla Rudzielca gratis. Bydgoszcz-Wałbrzych. Za parę tygodni. Dajcie znać wcześniej to ustalimy dokładny termin.[/quote]

jesteś boska! mój kojec czeka.

napiszcie mi jeszcze, czy przypadkiem w międzyczasie nie było robionych badań w sprawie ew. grzybicy rudej? CZy lysienie jest w 1000% sprawką pcheł?
Pytam, gdyż chcę wykluczyć każdą ewentualność, jeśli chodzi o zarażanie mojej bandy;)

czy ruda była szczepiona?
jeśli nie-zaszczepimy ją na wszystko u siebie, jednak jeśli była-bardzo proszę, żebyście dostarczyli mi książeczkę zdrowia suki;)

Posted

Ironia losu bym powiedziała....
Izmir gratuluję pracy ;)
Ja nie bardzo mam jak zagwarantować transport bo z północy jestem i to kawał drogi... Mam nadzieję że znajdzie się ktoś bliżej kto ma choc trochę czasu i samochód bo nic więcej nie potrzeba skoro sa chętni do pokrycia kosztów paliwa.

Posted

fotografa to sama muszę znaleźć bo z moim telefonem mieszczącym na raz tylko 4 średniej jakości zdjęcia i bez możliwości przerzucenia ich potem na kompa nie mam co się zabierać...
Jutro będę w schronisku i będę ścigać ludzi z aparatem.
a tymczasem podrzucę Rudą co by na dole nie siedziała.

Posted

[quote name='izmir']Ruda ciachnięta :multi::multi::multi:
Była baaardzo grzeczna i wcale nie chciała lizać się po brzuszku.
Ruda jest bardzo kochana....[/quote]

no to dobrze - pierwszy krok na tymczas zrobiony!!!

A w sprawie transportu kontaktuj się z ElzaMilicz;) ona oferowala transport:lol: