izmir Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 mój egzamin? cóż....:siara: Za dwa miesiące znowu Quote
Wola Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 gdzieś na dogo jest wątek transportowy :roll: nie ma tam nikogo kto mógłby transport zaoferować?? wiem jeszcze że często na miau coś się znajdowało...:roll: Quote
andzia69 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 tu jest wątek transportowy - ale trzeba szukac też gdzie indziej... [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24359[/url] Quote
izmir Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Na miau wrzuciłam- zaraz wrzucę na dogo.... Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 W górę Ruda marszowym krokiem po transport! Quote
arjuna Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 dorzucę się 50 zł. do transportu-dam "do ręki" tym, którzy mi ją przywiozą;) Quote
izmir Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A ja wyślę razem z Rudą małą wyprawkę :oops: Teraz tylko czekamy aż nam się "przewoźnik" wyklaruje :evil_lol: Quote
majqa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nie do wiary, że sunia u mety i tuż przed nią wszystko grzęźnie w martwym punkcie.:shake: Quote
Wola Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Kurczę gdzie ten transport :roll: mógłby się już znaleźć Quote
majqa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Pilne, Pies Ma Szansę, A Z Jej Szansy Zawraca Go Brak Transportu !!! Ironia Losu ??? Quote
doddy Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Nie, po prostu z reguły z transportem i zbieraniem kasy jest ciężko :diabloti: Ehh... Quote
krakowianka.fr Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 PROSZE O INFORMACJE ILE KOSZTOWAC BEDZIE TRANSPORT I ILE DO NIEGO BRAKUJE. POSTARAM SIE DORZUCIC JAK NAJWIECEJ ABY POKRYC GO (zaleznie od tego co zostaje do pokrycia oczywiscie) KTOS SIE W WATKU OFIAROWAL, ZE KOLEZANKA MA SAMOCHOD (Pseudo: A...Sol) I ZE W NOCY MOGLYBY POJECHAC...CZY COS TAKIEGO. PROSZE O INFO NA PRIVIE. PS. CZESC KASY NA UTRZYMANIE JUZ POSZLO PRZELEWEM. DZIEKI. Quote
Apbt_sól Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 tak ja pisałam o aucie - sek w tym ze padlo i jest na warsztacie - jutro bede widzialam kiedy zacznie dzialać ;( Quote
izmir Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ja sama mogę zawieść za zwrot kosztów paliwa- niestety jak narazie jestem bezrobotna :( I jest to jeszcze ograniczone grafikiem mojego TŻta.... Quote
andzia69 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='izmir']Ja sama mogę zawieść za zwrot kosztów paliwa- niestety jak narazie jestem bezrobotna :( I jest to jeszcze ograniczone grafikiem mojego TŻta....[/quote] Izmir - a pociągiem nie byloby taniej???? Sporo astow już tak jechalo.... Tylko czy jest takie połączenie:cool3: Quote
ElzaMilicz Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Hej, no, ludzie ! Tylko transport potrzebny ! Quote
ElzaMilicz Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Jest transport w środę Bydgoszcz-Milicz. Kombinujcie dalsza trasę do Wałbrzycha. Quote
doddy Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Ja myślę, że jakby się udało dowieźć sunie do Warszawy to może mi się uda wynaleźć kogoś kto ją dalej zawiezie. Tylko Ruda najpierw musi być wysterylizowana, więc pewnie za 2 tyg. szukamy transportu. Quote
izmir Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ponowiłam allegro Rudej: [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=315579209[/URL] Quote
doddy Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Paulino, kiedy Ruda będzie mogła być wysterylizowana? Bo myślimy nad transportem po sterylce. Ogłosiliśmy Rudą z Twoim nr tel. ;) Quote
krakowianka.fr Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='krakowianka.fr']PROSZE O INFORMACJE ILE KOSZTOWAC BEDZIE TRANSPORT I ILE DO NIEGO BRAKUJE. POSTARAM SIE DORZUCIC JAK NAJWIECEJ ABY POKRYC GO (zaleznie od tego co zostaje do pokrycia oczywiscie) KTOS SIE W WATKU OFIAROWAL, ZE KOLEZANKA MA SAMOCHOD (Pseudo: A...Sol) I ZE W NOCY MOGLYBY POJECHAC...CZY COS TAKIEGO. PROSZE O INFO NA PRIVIE. PS. CZESC KASY NA UTRZYMANIE JUZ POSZLO PRZELEWEM. DZIEKI.[/QUOTE] ponawiam pytanie! Quote
andzia69 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='krakowianka.fr']ponawiam pytanie![/quote] na razie nie ma transportu...no i trzeba ją na już wysterylizować przed zawiezieniem jej do tego kojca w Walbrzychu... A moze znajdzie sie domek...ech...życzenie:-( Krakowianka - dziękujemy!!!! Masz wielkie serce (zresztą nie tylko ty!:)) Quote
izmir Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Krakowianko-jeśli mogłabym prosić Cię o cierpliwość. Najpierw sterylkujemy, potem myślimy o transporcie... Może w tej sytuacji zechciałabyś dołożyć się do hoteliku? Tylko ja musiałabym po kolejny rachunek pojechać.... A teraz tak trochę OT: Po 5 miesiącach poszukiwań znalazłam pracę :multi: :multi: !!!! Teraz będzie tylko lepiej!!!! Quote
Recommended Posts