Jump to content
Dogomania

.:: Pitbullka RUDA - MA DOM - u Arjuny ::.

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gdzieś na dogo jest wątek transportowy :roll: nie ma tam nikogo kto mógłby transport zaoferować?? wiem jeszcze że często na miau coś się znajdowało...:roll:

Posted

PROSZE O INFORMACJE ILE KOSZTOWAC BEDZIE TRANSPORT I ILE DO NIEGO BRAKUJE. POSTARAM SIE DORZUCIC JAK NAJWIECEJ ABY POKRYC GO (zaleznie od tego co zostaje do pokrycia oczywiscie)
KTOS SIE W WATKU OFIAROWAL, ZE KOLEZANKA MA SAMOCHOD (Pseudo: A...Sol) I ZE W NOCY MOGLYBY POJECHAC...CZY COS TAKIEGO.

PROSZE O INFO NA PRIVIE.
PS. CZESC KASY NA UTRZYMANIE JUZ POSZLO PRZELEWEM.

DZIEKI.

Posted

[quote name='izmir']Ja sama mogę zawieść za zwrot kosztów paliwa- niestety jak narazie jestem bezrobotna :(
I jest to jeszcze ograniczone grafikiem mojego TŻta....[/quote]

Izmir - a pociągiem nie byloby taniej???? Sporo astow już tak jechalo....
Tylko czy jest takie połączenie:cool3:

Posted

Ja myślę, że jakby się udało dowieźć sunie do Warszawy to może mi się uda wynaleźć kogoś kto ją dalej zawiezie.

Tylko Ruda najpierw musi być wysterylizowana, więc pewnie za 2 tyg. szukamy transportu.

Posted

[quote name='krakowianka.fr']PROSZE O INFORMACJE ILE KOSZTOWAC BEDZIE TRANSPORT I ILE DO NIEGO BRAKUJE. POSTARAM SIE DORZUCIC JAK NAJWIECEJ ABY POKRYC GO (zaleznie od tego co zostaje do pokrycia oczywiscie)
KTOS SIE W WATKU OFIAROWAL, ZE KOLEZANKA MA SAMOCHOD (Pseudo: A...Sol) I ZE W NOCY MOGLYBY POJECHAC...CZY COS TAKIEGO.

PROSZE O INFO NA PRIVIE.
PS. CZESC KASY NA UTRZYMANIE JUZ POSZLO PRZELEWEM.

DZIEKI.[/QUOTE]

ponawiam pytanie!

Posted

[quote name='krakowianka.fr']ponawiam pytanie![/quote]

na razie nie ma transportu...no i trzeba ją na już wysterylizować przed zawiezieniem jej do tego kojca w Walbrzychu...

A moze znajdzie sie domek...ech...życzenie:-(

Krakowianka - dziękujemy!!!! Masz wielkie serce (zresztą nie tylko ty!:))

Posted

Krakowianko-jeśli mogłabym prosić Cię o cierpliwość. Najpierw sterylkujemy, potem myślimy o transporcie... Może w tej sytuacji zechciałabyś dołożyć się do hoteliku? Tylko ja musiałabym po kolejny rachunek pojechać....

A teraz tak trochę OT: Po 5 miesiącach poszukiwań znalazłam pracę :multi: :multi: !!!! Teraz będzie tylko lepiej!!!!