Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc,

nie mialam czasu Wam odpowiedziec. Do tej pory nie znalazlam zadnego miejsca dla Nozki. Pisze E-mails, dzwonie, wieszam ogloszenia ale nikt sie nie zglasza. Bedzie ciezko ale ja szukam dalej!

Zycze Wam wszystkim zdrowych, wesolych Swiat Bozego Narodzenia i szczesliwego Nowego Roku 2009!

Posted

Shawnee napisał(a):
Czesc,

nie mialam czasu Wam odpowiedziec. Do tej pory nie znalazlam zadnego miejsca dla Nozki. Pisze E-mails, dzwonie, wieszam ogloszenia ale nikt sie nie zglasza. Bedzie ciezko ale ja szukam dalej!

Zycze Wam wszystkim zdrowych, wesolych Swiat Bozego Narodzenia i szczesliwego Nowego Roku 2009!

bardzo dziekujemy za pomoc! ja wierze mocno, ze sie w koncu uda i ze Nozka znajdzie wreszcie miejsce przy swoim kochajacym czlowieku...

dziekujemy za zyczenia!
ja rowniez zycze Wszystkim Wesolych Swiat!!!

Posted

Ech...
on juz tak dlugo czeka.
Noga jest wesołym , niezwykle zyywm i spragnionym zabawy psem.
Wszytskich ludzi traktuje jak przyjaciol , nie ma problemow w kontaktach z dziecmi.
Lubi aktywnie spedzac czas.
Brak nozki w niczym mu nie przeszkadza.
Biega jak szalony , nie przejmujac sie niczym.
To takie wesołe kochane psisko kochajace swiat.

Posted

skoro to takie cudo to czemu bez domku.....z tego co piszesz to ideał a nie pies.....czy to przez ten brak nóżki ?? jesli tak - to to niesprawiedliwe !!!!! :placz::placz::placz:

Posted

betinka24 napisał(a):
Niestety to prawda, brak tej jednej łapki zniechęca do niego ludzi. Ludzie poprostu się boja a jemu brak tej jednej łapki naprawde w niczym nie przeszkadza!!!

tylko jak wytlumaczyc to ludziom :placz::placz:

Posted

moze ludzie sie wstydza? kazdy chce ladnego psa, rasowego, na pokaz, co by sie mozna przed sasiadami pochwalic... a po co komu taki pies kaleka...
ot szara rzeczywistosc!!!
czlowiek kaleka - traktowany jako gorszy
a co dopiero pies...
przeraza mnie ten swiat! :-(

Posted

agniecha82x napisał(a):
moze ludzie sie wstydza? kazdy chce ladnego psa, rasowego, na pokaz, co by sie mozna przed sasiadami pochwalic... a po co komu taki pies kaleka...
a co dopiero pies...

Nie rozumiem ludzi naprawde nie rozumiem, i nie rozumiem czemu kaleki pies za granicą może znaleść dom, a u nas w Polsce dla osób i zwierząt kalekich nie ma szans!!!:-(

Posted

agniecha82x napisał(a):
a co dopiero pies...

niby racja, ale czym Polacy sie roznia od sasiadow z zachodu - czemu oni chca takie psiaki a u nas NIE ????????????????

Posted

jako kraj roznimy sie bardzo, mentalnosc ludzka najwyrazniej tez zupelnie inna :shake: czasami ogladam animal planet - straz dla zwierzat. tam sie nie patyczkuja z ludzmi tak jak jest u nas. zglaszam, ze psu dzieje sie krzywda to ci to kaza udowodnic. tam jada - jest cos nie tak - upomnienie, tydzien na poprawe. nie poprawia sie - zabieraja zwierzeta. wyroki za znecanie sie nad zwierzetami to sa na prawde wyroki! z odsiadka wylacznie oraz dozywotnim zakazem posiadanie zwierzat! a nie to co u nas - 100 czy 200 zl, smiech na sali! w naszym kraju teraz kazdy czuje sie bezkarny. zreszta szkoda gadac, sami wiecie :shake:

Posted

ja z zachwytem ogladałam straż dla zwierzat ktora pracuje np w Australii !!!! i tam prawo im na to poprostu pozwala.....a u nas ?? u nas prawo poki co raczej broni interesu ludzi......