agniecha82x Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 t_kasiek napisał(a):moze napiszcie PW do osoby ktora sie o to pytala....bo w sumie dlugo musiala czekac na odpowiedz..... tak tez zaraz zrobie :) Quote
betinka24 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 agniecha82x napisał(a):tak tez zaraz zrobie :) Dziekuje za pomoc :-) Quote
agniecha82x Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 napisalam ale na razie cisza... :roll: Quote
Shawnee Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Czesc, nie mialam czasu Wam odpowiedziec. Do tej pory nie znalazlam zadnego miejsca dla Nozki. Pisze E-mails, dzwonie, wieszam ogloszenia ale nikt sie nie zglasza. Bedzie ciezko ale ja szukam dalej! Zycze Wam wszystkim zdrowych, wesolych Swiat Bozego Narodzenia i szczesliwego Nowego Roku 2009! Quote
agniecha82x Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Shawnee napisał(a):Czesc, nie mialam czasu Wam odpowiedziec. Do tej pory nie znalazlam zadnego miejsca dla Nozki. Pisze E-mails, dzwonie, wieszam ogloszenia ale nikt sie nie zglasza. Bedzie ciezko ale ja szukam dalej! Zycze Wam wszystkim zdrowych, wesolych Swiat Bozego Narodzenia i szczesliwego Nowego Roku 2009! bardzo dziekujemy za pomoc! ja wierze mocno, ze sie w koncu uda i ze Nozka znajdzie wreszcie miejsce przy swoim kochajacym czlowieku... dziekujemy za zyczenia! ja rowniez zycze Wszystkim Wesolych Swiat!!! Quote
t_kasiek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 i dalej nic ???? jak mu pomoc ???? :placz: Quote
t_kasiek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 :placz:dlaczego tak trudno o dobre domki ??????? Quote
Irkowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ech... on juz tak dlugo czeka. Noga jest wesołym , niezwykle zyywm i spragnionym zabawy psem. Wszytskich ludzi traktuje jak przyjaciol , nie ma problemow w kontaktach z dziecmi. Lubi aktywnie spedzac czas. Brak nozki w niczym mu nie przeszkadza. Biega jak szalony , nie przejmujac sie niczym. To takie wesołe kochane psisko kochajace swiat. Quote
t_kasiek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 skoro to takie cudo to czemu bez domku.....z tego co piszesz to ideał a nie pies.....czy to przez ten brak nóżki ?? jesli tak - to to niesprawiedliwe !!!!! :placz::placz::placz: Quote
agniecha82x Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ja tez mysle niestety, ze gdyby mial 4 nozki a nie trzy juz dawno bylby w swoim domku :-( Quote
betinka24 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Niestety to prawda, brak tej jednej łapki zniechęca do niego ludzi. Ludzie poprostu się boja a jemu brak tej jednej łapki naprawde w niczym nie przeszkadza!!! Quote
t_kasiek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 betinka24 napisał(a):Niestety to prawda, brak tej jednej łapki zniechęca do niego ludzi. Ludzie poprostu się boja a jemu brak tej jednej łapki naprawde w niczym nie przeszkadza!!! tylko jak wytlumaczyc to ludziom :placz::placz: Quote
agniecha82x Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 moze ludzie sie wstydza? kazdy chce ladnego psa, rasowego, na pokaz, co by sie mozna przed sasiadami pochwalic... a po co komu taki pies kaleka... ot szara rzeczywistosc!!! czlowiek kaleka - traktowany jako gorszy a co dopiero pies... przeraza mnie ten swiat! :-( Quote
betinka24 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 agniecha82x napisał(a):moze ludzie sie wstydza? kazdy chce ladnego psa, rasowego, na pokaz, co by sie mozna przed sasiadami pochwalic... a po co komu taki pies kaleka... ot szara rzeczywistosc!!! czlowiek kaleka - traktowany jako gorszy a co dopiero pies... przeraza mnie ten swiat! :-( Nie rozumiem ludzi naprawde nie rozumiem, i nie rozumiem czemu kaleki pies za granicą może znaleść dom, a u nas w Polsce dla osób i zwierząt kalekich nie ma szans!!!:-( Quote
t_kasiek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 agniecha82x napisał(a):moze ludzie sie wstydza? kazdy chce ladnego psa, rasowego, na pokaz, co by sie mozna przed sasiadami pochwalic... a po co komu taki pies kaleka... ot szara rzeczywistosc!!! czlowiek kaleka - traktowany jako gorszy a co dopiero pies... przeraza mnie ten swiat! :-( niby racja, ale czym Polacy sie roznia od sasiadow z zachodu - czemu oni chca takie psiaki a u nas NIE ???????????????? Quote
agniecha82x Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 jako kraj roznimy sie bardzo, mentalnosc ludzka najwyrazniej tez zupelnie inna :shake: czasami ogladam animal planet - straz dla zwierzat. tam sie nie patyczkuja z ludzmi tak jak jest u nas. zglaszam, ze psu dzieje sie krzywda to ci to kaza udowodnic. tam jada - jest cos nie tak - upomnienie, tydzien na poprawe. nie poprawia sie - zabieraja zwierzeta. wyroki za znecanie sie nad zwierzetami to sa na prawde wyroki! z odsiadka wylacznie oraz dozywotnim zakazem posiadanie zwierzat! a nie to co u nas - 100 czy 200 zl, smiech na sali! w naszym kraju teraz kazdy czuje sie bezkarny. zreszta szkoda gadac, sami wiecie :shake: Quote
t_kasiek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ja z zachwytem ogladałam straż dla zwierzat ktora pracuje np w Australii !!!! i tam prawo im na to poprostu pozwala.....a u nas ?? u nas prawo poki co raczej broni interesu ludzi...... Quote
betinka24 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Gdzie ten twój domek?????:placz: Quote
t_kasiek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 :( gdzie domek kochany psiaczku :placz::placz::placz::placz: Quote
agniecha82x Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 a czy ktos moglby podlinkowac banerek Nozki? bo nie niestety nie dziala :shake: a ja pojecia nie mam jak to sie robi :oops: Quote
agniecha82x Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 w takim razie musze prosic na PW osoby, ktore robia banerki :) dopiero niedawno zauwazylam, ze nasz banerek nie otwiera strony Nozki :shake: Quote
Recommended Posts