Esia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ja zaglądam do Pini :) Czy Pinia jest po sterylce? Czy sika w domu? Czy zostaje sama w domu? Jak się wtedy zachowuje? Quote
Hakita Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Echhh, jak to cudownie by było gdyby Pinia i Tinka razem domek znalazły...aż się rozmarzyłam...:oops::oops::oops: Quote
GoniaP Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Esia napisał(a):Ja zaglądam do Pini :) Czy Pinia jest po sterylce? Czy sika w domu? Czy zostaje sama w domu? Jak się wtedy zachowuje? Nie, Pinia nie jest po sterylce jeszcze... Dopiero będzie w tym tygodniu zaszczepiona... Co do sikania w domu, to przecież jest z nami dopiero od niedzieli... Robi postępy i już rzadziej zdarza się wpadka. Quote
Esia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 OK, to robię Pini allegro, dostanie w spadku po piesku który znalazł dom, może przyniesie jej szczęście :) aukcja Pini http://www.allegro.pl/show_item.php?item=296574656 przyznam się że z żalem wystawiam, bo sama chętnie bym ją wzięła ;) Ps. z wyprzedzeniem napisałam że sunia zaszczepiona. Quote
Esia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Piniuchna gdzieś ty spadła tak daleko! Do góry mała Quote
GoniaP Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Wszystko dobrze :) Nauka czystości trwa... Poza tym mala jest kochana i bezproblemowa. Lepiej już chodzi w szelkach i na smyczy. A na spacerach wszyscy sie nią zachwycają :) Mała jest bardzo przyjazna w stosunku do ludzi i psów. Nic tylko brać i kochać do końca życia :) Quote
GoniaP Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Malutka Pinia sie przypomina nieśmiało.... Quote
Justynak Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 W górę Pinia, pokaż się dobrym ludziom! :roll: Quote
Justynak Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 GoniaP na "przygarnę psa" znalazłam takie ogłoszenie: Linka555 napisał(a):Witam;).Mam na imię Marzena,od pewnego czasu zastanawiamy się razem z mężem nad przygarnięciem pieska;).Nie musiałby być podobny do jakiejś rasy:p.powinnien być młody,średniej wielkosci,lubiący dzieci;).Nie agresywny ponieważ byłby to nasz pierwszy pies.Czekamy na propozycje;) Może można by spróbować "zaoferować" tam Pinię? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104320 Quote
GoniaP Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Justynak napisał(a):GoniaP na "przygarnę psa" znalazłam takie ogłoszenie: Może można by spróbować "zaoferować" tam Pinię? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104320 Jak najbardziej :) Tylko, czy Ci Państwo znieśliby warunki adopcyjne??:cool3: Quote
Justynak Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 GoniaP napisał(a):Jak najbardziej :) Tylko, czy Ci Państwo znieśliby warunki adopcyjne??:cool3: To się dopiero okaże, samo "wstawienie" tam Pini nie ma przecież charakteru ofertowego, tylko "zaproszenia do negocjacji" ;). Jak by byli zainteresowani sunią, to wtedy dopiero trzeba by przedyskutować z nimi szczegóły :evil_lol: Quote
GoniaP Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Już 5 dni nikt do ciebie nie zajrzał kruszynko....:-( Quote
GoniaP Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Pinia miała robaki w kupce.... Od dziś wypowiedzieliśmy im wojnę... Sunia czeka na swojego Człowieka.... Quote
Hakita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Mała Pinia to sama słodycz........:loveu: Quote
halbina Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Piniu, cioteczka GoniaP mnie zaprosiła, to przyszłam... :razz: Quote
GoniaP Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Hej, hej!! Allegro niuni się skończyło!! Kto zrobi?? No i może jakieś inne ogłoszenia by porobić... Ja niestety nie umiem :( HELP! Quote
GoniaP Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Esia napisał(a):Odnowiłam allegro :) Wielkie dzięki Esiu :Rose: A dodałaś może inne zdjęcia? Quote
Hakita Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Co tam u Pinii??? Pojawiły się może jakieś widoki na domek??? Quote
GoniaP Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Widoków na domek nie ma :-( Natomiast Pinia, nieświadoma wiszącej nad nią grozy bezdomności, której tymczasowo uniknęła, piknikowała w ten weekend w lesie ze swoimi opiekunami i koleżanką Tiną. Nie zabrakło atrakcji i okazji do szaleństw z innymi pieskami :lol: Quote
Recommended Posts