Jump to content
Dogomania

Poznań - Pinia - malutka jak orzeszek, we wspanialym domu!!!

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Esia napisał(a):
Ja zaglądam do Pini :)
Czy Pinia jest po sterylce? Czy sika w domu? Czy zostaje sama w domu? Jak się wtedy zachowuje?
Nie, Pinia nie jest po sterylce jeszcze... Dopiero będzie w tym tygodniu zaszczepiona...
Co do sikania w domu, to przecież jest z nami dopiero od niedzieli... Robi postępy i już rzadziej zdarza się wpadka.

Posted

Wszystko dobrze :) Nauka czystości trwa... Poza tym mala jest kochana i bezproblemowa. Lepiej już chodzi w szelkach i na smyczy. A na spacerach wszyscy sie nią zachwycają :) Mała jest bardzo przyjazna w stosunku do ludzi i psów. Nic tylko brać i kochać do końca życia :)

Posted

GoniaP na "przygarnę psa" znalazłam takie ogłoszenie:

Linka555 napisał(a):
Witam;).Mam na imię Marzena,od pewnego czasu zastanawiamy się razem z mężem nad przygarnięciem pieska;).Nie musiałby być podobny do jakiejś rasy:p.powinnien być młody,średniej wielkosci,lubiący dzieci;).Nie agresywny ponieważ byłby to nasz pierwszy pies.Czekamy na propozycje;)

Może można by spróbować "zaoferować" tam Pinię?
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104320

Posted

GoniaP napisał(a):
Jak najbardziej :) Tylko, czy Ci Państwo znieśliby warunki adopcyjne??:cool3:
To się dopiero okaże, samo "wstawienie" tam Pini nie ma przecież charakteru ofertowego, tylko "zaproszenia do negocjacji" ;). Jak by byli zainteresowani sunią, to wtedy dopiero trzeba by przedyskutować z nimi szczegóły :evil_lol:

Posted

Widoków na domek nie ma :-(
Natomiast Pinia, nieświadoma wiszącej nad nią grozy bezdomności, której tymczasowo uniknęła, piknikowała w ten weekend w lesie ze swoimi opiekunami i koleżanką Tiną. Nie zabrakło atrakcji i okazji do szaleństw z innymi pieskami :lol: