rotek_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 nie dobrze.... to znowu bierzemy się za ogłaszanie Quote
uxmal Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 o! cholibka :( oki ogłaszam. Ale potrzebne mi są lepsze fotki:( z tymi nocnymi Ramzes miał nawet niską oglądalność. Skwiluś nawet go pobił. Quote
rotek_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 moze uxmal ma racje jakies nowe zdjęcia... wiem że ładna fotka potrafi zdziałać cuda;) Quote
MagYa^^ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 rotek a Ty czasami wysylasz do naszej dolnoslaskiej wyborczej ogloszonka, czy moglabym miec do Cię prosbe? :oops: Quote
Izoldas Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ok, postaram się zrobić nowe zdjęcia, jak tylko będę miała to wstawię albo powysyłam. Rudy strasznie smutny, przez dwa dni wreszcie miał Swój Dom, należał do kogoś, był oczkiem w głowie... On bardzo potrzebuje mieć Kogoś, dla kogo będzie tym jedynym, najważniejszym...... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 hi hi...rozbawiło mnie stwierdzenie ux ,ze skwilus go pobił w ogladalnosci hi hi:) czyzby nasz Skwilus był tak słaby,że do niego porównywac bedziemy ogladalnośc na allegro...hi hi... Rudasek pilnie nowy domek!!! Quote
rotek_ Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 MagYa dawaj kobieto.... co się będziesz prosić:diabloti: to Ramsia moze też ogłosić... w wyborczej oczywiście... Quote
Izoldas Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Może tym razem się uda - dziś Rudzik pojechał do państwa, którzy w święta stracili swojego psa. Będzie mieszkał pod Warszawą w domu z dużym terenem. Oby tym razem już do mnie nie wrócił ;) Quote
Izoldas Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Jak na razie wszystko w porządku, Ludzie zadowoleni z Rudego/Ramzesa i Pies zadowolony z Ludzi - mała 4-latka tuli go nieustannie, Pan wstaje o 5 rano wypuścić piesia na teren a ten wreszcie może się wyżyć udając dziką bestię gdy ktoś ośmieli się zbliżyć do furtki :evil_lol: Są nadzieje na happy end :multi: Quote
aisak102 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Niech mu się tam jak najlepiej wiedzie :loveu: Quote
rotek_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 no nie..... wieści świetne... czuję że będzie dobrze Quote
uxmal Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Ale tutaj zmiany :) Oj to trzymam kciuki :) [quote name='Ania+Milva i Ulver']hi hi...rozbawiło mnie stwierdzenie ux ,ze skwilus go pobił w ogladalnosci hi hi:) czyzby nasz Skwilus był tak słaby,że do niego porównywac bedziemy ogladalnośc na allegro...hi hi... Nuuuu, Skwilus to taki mój miernik oglądalności. Jak coś jest ponizej to trzeba zweryfikować. :( Quote
Recommended Posts