Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o! cholibka :( oki ogłaszam. Ale potrzebne mi są lepsze fotki:( z tymi nocnymi Ramzes miał nawet niską oglądalność.
Skwiluś nawet go pobił.

Posted

Ok, postaram się zrobić nowe zdjęcia, jak tylko będę miała to wstawię albo powysyłam.

Rudy strasznie smutny, przez dwa dni wreszcie miał Swój Dom, należał do kogoś, był oczkiem w głowie... On bardzo potrzebuje mieć Kogoś, dla kogo będzie tym jedynym, najważniejszym......

Posted

Może tym razem się uda - dziś Rudzik pojechał do państwa, którzy w święta stracili swojego psa. Będzie mieszkał pod Warszawą w domu z dużym terenem. Oby tym razem już do mnie nie wrócił ;)

Posted

Jak na razie wszystko w porządku, Ludzie zadowoleni z Rudego/Ramzesa i Pies zadowolony z Ludzi - mała 4-latka tuli go nieustannie, Pan wstaje o 5 rano wypuścić piesia na teren a ten wreszcie może się wyżyć udając dziką bestię gdy ktoś ośmieli się zbliżyć do furtki :evil_lol:

Są nadzieje na happy end :multi:

Posted

Ale tutaj zmiany :) Oj to trzymam kciuki :)

[quote name='Ania+Milva i Ulver']hi hi...rozbawiło mnie stwierdzenie ux ,ze skwilus go pobił w ogladalnosci hi hi:) czyzby nasz Skwilus był tak słaby,że do niego porównywac bedziemy ogladalnośc na allegro...hi hi...

Nuuuu, Skwilus to taki mój miernik oglądalności. Jak coś jest ponizej to trzeba zweryfikować. :(