giselle4 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ...Dawno nie pisałam o Lisku:oops: Pan poczuł sie pewniej ze Policja nie chce nam pomóc i zastawił otwór przez ktory podajemy jedzenie i obtoczył drutem kolczastym...dran. Dajemy sobie jednak rade:mad: Wczoraj dostał jedzonko i kośc szybko zjadł i porwał kosc do budy.Fajnie to wygladało,bo po jedzeniu dajemu jemu wode.Zobaczyl ze wracamy ze spaceru z naszym psem porwał kosc i do budy zanióśł i wyszedł dokończyć jeść.....smiałysmy sie :loveu:ale to fajny psiaczek i nie mozemy o nim zapomniec jednago Pan bardzo odchudził Mysiastego i Liska tez ale staramy sie aby jeszcze bardziej jego nie odchudził;) Wszystko ok.....:oops: Quote
andzia69 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='giselle4']...uuuuuffffffffffffffznalal sie Pan od labka i był zaskoczony opłatami:-o Dobrze ze jednak sie znalazł:loveu:[/quote] czyli labuś wrócił do swojego domku? Quote
giselle4 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='andzia69']czyli labuś wrócił do swojego domku?[/quote] TAK.WSZYSTKO OK.... teraz walcze o benka i kundelke rudą moze pomoze POKER? moze allegro:multi::cool3: Quote
GoskaGoska Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 no to dobrze ze wlasciciel sié znalazl :multi: oby juz nie gubil psa Quote
_ogonek_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ciekawa jestem ja zgubił psa :/... No cóż... A jakieś wieści od Aiszy? Kurczę, a sprawa Lisa była w TOZie już? Albo straż dla zwierząt? :angryy: drań jeden :mad:.... Quote
giselle4 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Witam. Ja zgłosilam schronisko Azyl w Dzierzoniowie to i do mnie nalezy podziękowac wszystkim którzy oddali swoj głos na nasze psiaki. Dziekuje dogomaniakom,przyjaciołom i przyjaciołom naszych przyjaciół wielkiej rodzinie adpcyjnej z naszego schroniska i ich rodzinom,naszym rodzinom i wszystkim Dzierzoniowianom którzy nas wspierali oraz darczyńcow i emigracji z USA,Isladni,Norwegii,Niemiec itd :oops: Głosowanie jeszcze trwa i to od nas zalezy jak sie zakończy ale juz chcę Wam powiedzieć JESTESCIE WIELCY I BARDZO DZIĘKUJE wygraja psiaki mamy ich 250 na stanie i ciągle przybywa a wolontariat to 2 osoby ale pracownicy naszego Azylu to ludzie z sercem i kochaja to co robią i sa pełni wiary i nadzieii ze w schronisku bedzie ubywac naszych podopiecznych bo mamy dwie rece do pracy i duzo przyjaciól do pomocy i ogłaszania. :oops: Dziękuje Quote
giselle4 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='GoskaGoska']przygladam się tej walce - chyba jeszcze takiego pojedynku nie bylo :roll: szkoda tylko - ze przy takiej ilosci psow to karmy bedzie na ok 3dni :roll: jeszcze nie wiadomo wogole ile w tym miesiący krakvet uzbieral z darowizm - oby jak najwiecej[/quote] Gosia,juz podziekowalam bo ja wczesnie chodze spac:eviltong: a ludziom nalezy sie za ich fatyge i wsparcie szacunek i podziekowanie. Wiem ze to tez jest zle widziane ale ja nie jestem kłótliwa i jak nie wygramy nie będe płakac ale chcę do końca byc kulturalna... wiem ze przy naszej liczbie psiaków to garstka karmy:multi: ale zawsze Gosia...dziękuje Quote
GoskaGoska Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 przygladam się tej walce - chyba jeszcze takiego pojedynku nie bylo :roll: szkoda tylko - ze przy takiej ilosci psow to karmy bedzie na ok 3dni :roll: jeszcze nie wiadomo wogole ile w tym miesiący krakvet uzbieral z darowizm - oby jak najwiecej Quote
wroobelterrorystka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 od dzisiaj mówcie do mnie "mistrzu agitacji" :cool: :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
gameta Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dziewczyny gratuluję :multi: Gratuluję, że bez pomocy Dogo udało się na Krakvecie. I nie zapominajcie o tym, że wiele osób Was wspiera ;) Argumenty tych przeciw niech nie mają znaczenia - wierzę, że walczyłyście uczciwie, przez znajomych i znajomych znajomych. To dobra forma pomocy dla tych, którzy nie chcą lub nie mogą wspomóc pieniędzmi - taki głos nie kosztuje :) Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 :-(:-(:-(:-(GOSKAGOSKA....dziękuje [COLOR=#000000][FONT=verdana]słuchajcie zaczyna mnie ten ton troche irytowac, chyba nawet więcej niz trochę - 1. czemu piszecie o rozłamie na dogo ? Na Dzierzonowi moze z dogo zagłosowało 30 osob na jesli 50 to juz max -ale nie sądze - większości głosów nie ma nic wspólnego z dogo :shake:, wiec rozłamu w dogo jako takiego nie było, ze Dzierzoniow nie dostał szansy na dogo ankiecie - to podjął walkę sam -coz na krakvecie kazdy moze zglosic swoją kandydature - a jesli jest w stanie wstawić czoła i zmobilizować tyle ludzie - i to nie z dogo do tego by im pomogli - to chyba jednka świadczy, o miłosci do zwierząt oraz ze dana osoba jest w stanie się naprawdę zaangazować - poza tym to co robi to robi nie na zlosc dogo tylko z sercem dla zwierząt i moze wlascie dlatego tyle obcych ludzi jej pomoglo. [/FONT][/COLOR] [FONT=verdana][COLOR=#000000]2 naprawdę przestancie pisac o tych jakos nieuczciwych podejsciach - bo jakbyście poczytały wątki gisselle to byscie zobaczyl, ze sporo ludzi , których jej pomagają - to osoby które adoptowały od niej psiaki[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#000000]3. zasady ze dogo i miau wybrało mogą obowiązywać tylko te osoby, ktore brały udział w ankiecie , jesli ktos nie dostał się do ankiety, albo nie ma zielonego pojecia o tej ankiecie - czemu ma byc szykanowany, ze wziął los w swoję ręce [/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#000000]4. jak zaznacze - brała udzial w dogo ankiecie , glos oddalam na Jedrzejow - ktory cenie, ale uważam rowniez ze gisselle jest wspaniałam osobą. Walce się przygłądałam ze spokojemy, bo tak zawsze jakies pieski karmę dostaną , ale to ze tyle ludzie gisselle zmobilizowała do działania jest godne podziwu skoro większa część dogo nie dała rady zmobilizowac znajomych, rodzin itd Bardzo mi osobiście się nie podoba,ze chcecie z gisselle zrobic oszusta, jakies niemoralnego potwora , bo gdbyby było więcej takich ludzi jak ona - to świat byłby lepszy[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#000000]5. A juz pisanie , ze teraz to juz nikt z dogo jej nie pomoze -to naprawdę juz poniżej pasa, do cholery nie zapominajcie ze pomagać psom a nie ludziom i szczelanie jakiś fochów to jest dziecinne[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#000000]6. proszę nie oczerniajcie nikogo, nie szukajcie winnych , bo to tak naprawdę może doprowadzic teraz do rozłamu i zniechęci innych. Ona nie została ujęta w dogoankiecie, więc miała prawo podjąc walkę na własną rękę wiedząc, ze ma przeciwko sobie i dogo i miau. Wygrałi i proszę to przyjąc i dać spokoj z obwinianiem. Oczywiście tez uważam , ze drugi raz Jędrzejów do krakvetu.[/COLOR][/FONT] [COLOR=#000000][FONT=verdana]coz moge powiedzec[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana][B]NIECH CZYNY MOWIĄ ZA NAS:-o[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana][B]I OBIECUJEMY ZE DALEJ BEDZIEMY POMAGAC I WSPOMAGAC ZWIERZĘTA W CALEJ POLSCE.[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana][B]Wszystkim bardzo dziekuje za wsparcie[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana][B]za glos i słowa otuchy[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana][B]a tych bez psiakow do schroniska po przyjaciół[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana][B]jedyną bezinteresowną miłosc na świecie:loveu:\[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana][B]AMEN[/B][/FONT][/COLOR] Quote
michelle04 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 ..a mistrz Wróbel pewnie jeszcze odsypia...hihihihi:evil_lol: Quote
michelle04 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [SIZE=3]Giselle4 bądź ponadto!!! Zobacz ile ludzi Ciebie wsparło, czy ich zdanie się Nie liczy?? Czy bardziej przejmujesz się tym co powie osoba chora z zazdrości, plująca jadem,pełna zawiści, czy raczej interesuje Ciebie głos tych osób[/SIZE],[SIZE=3][B] tych1498 osób,[/B]które poparły Ciebie...NAS WSZYSTKICH.... NASZE DZIERŻONIOWSKIE SCHRONISKO:loveu:...NASZE DZIERŻONIOWSKIE PSY:loveu:[/SIZE] Quote
Poker Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 historia się kołem toczy, tym razem wygrały psy z Dzierżoniowa, w następnym miesiącu oby wygrał Jędrzejów. Nie trzeba się zacietrzewiać , w końcu wszyscy robimy coś dla psów i to chodzi. W moim odczuciu głosowanie na dogo , które schronisko ma być zwycięzcą jest tylko wskazówką, nie jest obowiązkiem. Każdy powinien głosować według swojego sumienia, a przede wszystkim rozeznania w sytuacji. Quote
invictus hilaritas Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dziewczyny GRATULUJE !!! :multi: Bardzooo się cieszę że wygrałyście !!! :multi: Nie przejmujcie się złośliwcami i róbcie nadal to co robicie !!! :loveu: Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 komunikat na krakvecie :W konkursie marcowym zwyciezylo Schronisko Azyl w Dzierzoniowie. Klienci rezygnujac z naleznych Im rabatow uzbierali kwote 3620zl, sklep Krakvet przeznacza 400zl jako pomoc dla schronika - lacznie schronisko otrzyma pomoc w wysokosci 4020zl- gratulujemy! W dniu dziesiejszym skontaktujemy sie z schroniskiem celem poinformowania o wygranej a za chwileczke rozpocznie sie konkurs kwietniowy... moje gratulacje super ze w tym miesiácu tyle wyszlo mam nadziéjé ze w schronisku sié cieszá i juz o tym wiedzá:multi: Quote
wroobelterrorystka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='michelle04']..a mistrz Wróbel pewnie jeszcze odsypia...hihihihi:evil_lol:[/QUOTE] musiałam się z mafią rozliczyć :) przeczytałam właśnie, że jestem złośliwa i niemiła :( bo oni wyzywać nas mogą i pisać bajeczki niektórzy pewnie będą doszukiwali się kombinacji i oszustw jesli chodzi o wysykość kwoty przeznaczonej na karmę :shake: i przyszła pora na "podzielcie się karmą" :p a ja myślę, że lepiej wspomóc jakąs ciotkę która ma na głowie całe stado psów i kotów ? Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 TAK NAPRAWDE PRZY TAKIEJ ILOSC PSOW W SCHRONIKU TO NIE JEST DUZO :roll: ZAWSZE DOBRE TAKIE WSPARCIE -ALE TO NIE JEST ZNOW TONA KARMY Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='GoskaGoska']TAK NAPRAWDE PRZY TAKIEJ ILOSC PSOW W SCHRONIKU TO NIE JEST DUZO :roll: ZAWSZE DOBRE TAKIE WSPARCIE -ALE TO NIE JEST ZNOW TONA KARMY[/quote] Oj ,super dopiero wrócilam nic nie wiedziałam o takiej sumie ani ze Pan Marek juz telefonował:loveu: Super wiesci przynosisz:multi: Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ....Ada ,jutro nowe fotki i zaczynamy od początku szukamy domków ok:multi: Quote
Nadziejka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 :calus::ghost_2::buzi:Giselko to ja sie ogrooomnieee ciesze:multi::multi::loveu:ze pieski w Dzierzoniowie wygraly juhuuu ..buziaczki wielkie dla piesiow i dal Ciebie Anilku pieskowy prawdziwy !! Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='ewa gonzales']:calus::ghost_2::buzi:Giselko to ja sie ogrooomnieee ciesze:multi::multi::loveu:ze pieski w Dzierzoniowie wygraly juhuuu ..buziaczki wielkie dla piesiow i dal Ciebie Anilku pieskowy prawdziwy !![/quote] ERWA,JESTES NARESZCIE:multi: Quote
Recommended Posts