Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:shake::shake:zmienic narzedzie ...ja nie moge ..mnie juz by tam nie bylo ...bo ja tylko patrze gdzie otwarte drzwi i choduuuu :ekmm::eek::nerwy::nerwy:z wielkim wrzaskiem i na glos placze , ze sie ludziska zegnajom na ulicy :oops::shake: ale ja od kilku lat tylko na narkoze usowammm , bo po kawalku mi wyrywali ...wiec zebym nie zejszla z tego swiata na fotelu dentysty , to musze na narkoze o matkoooo :angryy::angryy::cool1::cool1::shake:straszne rzeczyyyy...no i zostalo mie tych zebow tylko ..kilkanascie :evil_lol::roll:to za pare lat albo za parenascie bede miala stucne ...jak se zrobic dam ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rotek_']
Dziekujemy za zyczenia i
zyczymy zdrowia,smacznego mokrego jajka i Alleluja
wolontariusze ,personel i psiaki oraz 2 kociaki Dzierzoniowiaki:oops::loveu:

Guest Elżbieta481
Posted

I od nas najlepsze życzenianasze złote,kochane dziewczyny:lol:
Elżbieta i Waldek
Rumia

Posted

My o Was tez nie zapominamy i morkego jajka
słonecznego dnia i duzo zdrowia w zanadrzu mamy.
Alleluja,Alleluja wszyscy radujmy sie :loveu:
Ela i Waldi po Swietach czekamy;)

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:shake::shake:zmienic narzedzie ...ja nie moge ..mnie juz by tam nie bylo ...bo ja tylko patrze gdzie otwarte drzwi i choduuuu :ekmm::eek::nerwy::nerwy:z wielkim wrzaskiem i na glos placze , ze sie ludziska zegnajom na ulicy :oops::shake: ale ja od kilku lat tylko na narkoze usowammm , bo po kawalku mi wyrywali ...wiec zebym nie zejszla z tego swiata na fotelu dentysty , to musze na narkoze o matkoooo :angryy::angryy::cool1::cool1::shake:straszne rzeczyyyy...no i zostalo mie tych zebow tylko ..kilkanascie :evil_lol::roll:to za pare lat albo za parenascie bede miala stucne ...jak se zrobic dam ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ewciu to nie jest takie złe mówię Ci ;) Ja też się bałam i się okazało że nie było czego. Ja się tam boję wszystkiego co się wiąże z medycyną :evil_lol: ale chcę być wetem:evil_lol: Niezły ze mnie przypadek no nie? :eviltong::eviltong:
A Dzierżoniowskim podopiecznym i pracownikom i wolontariuszom oraz nieocenionej giselle oraz wszystkim dogomaniakom życzę razem z moim pupilkiem - szczurkiem - spokojnej Wielkanocy, smacznego jajka, słodziutkiego baranka i oczywiście naszego mokrego dyngusa :lol:

Posted

Wielkanocnych :loveu::loveu:wesolych jajeczek , milosci duzooo i niech sie chmury nad nami nie chmurza:bigcool::ylsuper::bye:Stolu pelnego i wszystkiego Cudownego -zycze Wam kochani :loveu:..A w te swiateczne dni - Niechaj Sie Spelnia Pieskowe Sny:bigcool::Dog_run:Niechaj domeczki sie pojawia :loveu::loveu:Pieknych Swiateczek I Pysznych Jajeczek:loveu::loveu:Wszystkim Wam Serducho Dam Alleluja:loveu:

Posted

Alleluja
Pisanych jajeczek, wierzbowych bazieczek, kiełbasy święconej, dużo chrzanu do niej. Serca szczerego, domu ciepłego. W poniedziałek kubeł wody, szczęścia, zdrowia oraz zgody. Zmartwychwstania duszy i wiosny po uszy.
wszystkim cioteczom zdrowia:loveu:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Wielkanocnych :loveu::loveu:wesolych jajeczek , milosci duzooo i niech sie chmury nad nami nie chmurza:bigcool::ylsuper::bye:Stolu pelnego i wszystkiego Cudownego -zycze Wam kochani :loveu:..A w te swiateczne dni - Niechaj Sie Spelnia Pieskowe Sny:bigcool::Dog_run:Niechaj domeczki sie pojawia :loveu::loveu:Pieknych Swiateczek I Pysznych Jajeczek:loveu::loveu:Wszystkim Wam Serducho Dam Alleluja:loveu:Adusiu kobietko nasza jedynaaaa - zdrowenka dla Ciebie, twoich zwierzusiow i dla calej rodzinki:loveu::loveu:Niech beda cudowne te Swieta ! Niechaj kazdy o istotkach cierpiacych pamieta :loveu:Allelujek i w gore sercaaaaaaaa:multi:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Adusiu kobietko nasza jedynaaaa - zdrowenka dla Ciebie, twoich zwierzusiow i dla calej rodzinki:loveu::loveu:Niech beda cudowne te Swieta ! Niechaj kazdy o istotkach cierpiacych pamieta :loveu:Allelujek i w gore sercaaaaaaaa:multi:
Jaka tam jedyna Was tu kobiet cała masa :evil_lol: Ale dziękuję Ci kochana :loveu:. Zwierzusiów dużo nie mam. :loveu:

Posted

giselle4 napisał(a):
gamatko,widze ze nie udało Ci się załatwić sprawy:-(
smutno mi

Teraz się nie udało, ale... akcja będzie w piątek. Musi się udać :) Mam taką obstawę, że poprostu musi :) Co nie zmienia faktu, że też mi smutno póki co... :-(

Posted

Jak sie macie pieski schroniskowe???:loveu::loveu:czy w swieta jakis biduniek znalazl moze domek?Jak zdrowko dziewczynyyyyy kochane?:evil::Dog_run::laugh2_2:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Adusiuuu :loveu:Giselcia chiba jeszcze swietuje Swietowanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a były jakies Swięta?hihihihi;)
nie swiętuje tylko juz pracuje:crazyeye:

Pieskow przybyło i znowu dramat....:-(

Posted

Pedro..czy on jest molosowaty?

Heros rudy wesołek

Wisnia...kropkowane szczęście

Dobi..bardzo bojący i przestraszony sytuacją
czy ma coś z dobka?

Hasior...spokojny staruszek

Kasztan....znaleziony pod kasztanem-smutny

Pola..sliczna onkowata