Nadziejka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :shake::shake:zmienic narzedzie ...ja nie moge ..mnie juz by tam nie bylo ...bo ja tylko patrze gdzie otwarte drzwi i choduuuu :ekmm::eek::nerwy::nerwy:z wielkim wrzaskiem i na glos placze , ze sie ludziska zegnajom na ulicy :oops::shake: ale ja od kilku lat tylko na narkoze usowammm , bo po kawalku mi wyrywali ...wiec zebym nie zejszla z tego swiata na fotelu dentysty , to musze na narkoze o matkoooo :angryy::angryy::cool1::cool1::shake:straszne rzeczyyyy...no i zostalo mie tych zebow tylko ..kilkanascie :evil_lol::roll:to za pare lat albo za parenascie bede miala stucne ...jak se zrobic dam ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
giselle4 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='rotek_'] Dziekujemy za zyczenia i zyczymy zdrowia,smacznego mokrego jajka i Alleluja wolontariusze ,personel i psiaki oraz 2 kociaki Dzierzoniowiaki:oops::loveu: Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 I od nas najlepsze życzenianasze złote,kochane dziewczyny:lol: Elżbieta i Waldek Rumia Quote
giselle4 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 My o Was tez nie zapominamy i morkego jajka słonecznego dnia i duzo zdrowia w zanadrzu mamy. Alleluja,Alleluja wszyscy radujmy sie :loveu: Ela i Waldi po Swietach czekamy;) Quote
_ogonek_ Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ewa gonzales napisał(a)::shake::shake:zmienic narzedzie ...ja nie moge ..mnie juz by tam nie bylo ...bo ja tylko patrze gdzie otwarte drzwi i choduuuu :ekmm::eek::nerwy::nerwy:z wielkim wrzaskiem i na glos placze , ze sie ludziska zegnajom na ulicy :oops::shake: ale ja od kilku lat tylko na narkoze usowammm , bo po kawalku mi wyrywali ...wiec zebym nie zejszla z tego swiata na fotelu dentysty , to musze na narkoze o matkoooo :angryy::angryy::cool1::cool1::shake:straszne rzeczyyyy...no i zostalo mie tych zebow tylko ..kilkanascie :evil_lol::roll:to za pare lat albo za parenascie bede miala stucne ...jak se zrobic dam ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewciu to nie jest takie złe mówię Ci ;) Ja też się bałam i się okazało że nie było czego. Ja się tam boję wszystkiego co się wiąże z medycyną :evil_lol: ale chcę być wetem:evil_lol: Niezły ze mnie przypadek no nie? :eviltong::eviltong: A Dzierżoniowskim podopiecznym i pracownikom i wolontariuszom oraz nieocenionej giselle oraz wszystkim dogomaniakom życzę razem z moim pupilkiem - szczurkiem - spokojnej Wielkanocy, smacznego jajka, słodziutkiego baranka i oczywiście naszego mokrego dyngusa :lol: Quote
Nadziejka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wielkanocnych :loveu::loveu:wesolych jajeczek , milosci duzooo i niech sie chmury nad nami nie chmurza:bigcool::ylsuper::bye:Stolu pelnego i wszystkiego Cudownego -zycze Wam kochani :loveu:..A w te swiateczne dni - Niechaj Sie Spelnia Pieskowe Sny:bigcool::Dog_run:Niechaj domeczki sie pojawia :loveu::loveu:Pieknych Swiateczek I Pysznych Jajeczek:loveu::loveu:Wszystkim Wam Serducho Dam Alleluja:loveu: Quote
giselle4 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Alleluja Pisanych jajeczek, wierzbowych bazieczek, kiełbasy święconej, dużo chrzanu do niej. Serca szczerego, domu ciepłego. W poniedziałek kubeł wody, szczęścia, zdrowia oraz zgody. Zmartwychwstania duszy i wiosny po uszy. wszystkim cioteczom zdrowia:loveu: Quote
giselle4 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='AdaK']Na Wielkanoc wszystkie psiaki do domu a giselle niech w końcu przestanie się martwić :cool3: Dziękuje niech sie spełni:loveu: chociaz pierwsza część Quote
_ogonek_ Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Na Wielkanoc wszystkie psiaki do domu a giselle niech w końcu przestanie się martwić :cool3: Quote
Nadziejka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='ewa gonzales']Wielkanocnych :loveu::loveu:wesolych jajeczek , milosci duzooo i niech sie chmury nad nami nie chmurza:bigcool::ylsuper::bye:Stolu pelnego i wszystkiego Cudownego -zycze Wam kochani :loveu:..A w te swiateczne dni - Niechaj Sie Spelnia Pieskowe Sny:bigcool::Dog_run:Niechaj domeczki sie pojawia :loveu::loveu:Pieknych Swiateczek I Pysznych Jajeczek:loveu::loveu:Wszystkim Wam Serducho Dam Alleluja:loveu:Adusiu kobietko nasza jedynaaaa - zdrowenka dla Ciebie, twoich zwierzusiow i dla calej rodzinki:loveu::loveu:Niech beda cudowne te Swieta ! Niechaj kazdy o istotkach cierpiacych pamieta :loveu:Allelujek i w gore sercaaaaaaaa:multi: Quote
_ogonek_ Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='ewa gonzales']Adusiu kobietko nasza jedynaaaa - zdrowenka dla Ciebie, twoich zwierzusiow i dla calej rodzinki:loveu::loveu:Niech beda cudowne te Swieta ! Niechaj kazdy o istotkach cierpiacych pamieta :loveu:Allelujek i w gore sercaaaaaaaa:multi: Jaka tam jedyna Was tu kobiet cała masa :evil_lol: Ale dziękuję Ci kochana :loveu:. Zwierzusiów dużo nie mam. :loveu: Quote
giselle4 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 gamatko,widze ze nie udało Ci się załatwić sprawy:-( smutno mi Quote
gameta Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 giselle4 napisał(a):gamatko,widze ze nie udało Ci się załatwić sprawy:-( smutno mi Teraz się nie udało, ale... akcja będzie w piątek. Musi się udać :) Mam taką obstawę, że poprostu musi :) Co nie zmienia faktu, że też mi smutno póki co... :-( Quote
Nadziejka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 a Dziewczyny kochane czy jajeczke przypilnowaneeee:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Nadziejka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 :evil_lol::evil_lol:a no bom siem ogromnie spieszylaaaaaa:grins::grins::biggrina::evil::cooldevi::Dog_run::ghost_2: Quote
Nadziejka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Jak sie macie pieski schroniskowe???:loveu::loveu:czy w swieta jakis biduniek znalazl moze domek?Jak zdrowko dziewczynyyyyy kochane?:evil::Dog_run::laugh2_2: Quote
_ogonek_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 zdrówko oki ;) Trzzeba się giselle spytać, ale ona chyba jeszcze świętuje ;) Quote
Nadziejka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Adusiuuu :loveu:Giselcia chiba jeszcze swietuje Swietowanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
giselle4 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='ewa gonzales']Adusiuuu :loveu:Giselcia chiba jeszcze swietuje Swietowanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a były jakies Swięta?hihihihi;) nie swiętuje tylko juz pracuje:crazyeye: Pieskow przybyło i znowu dramat....:-( Quote
giselle4 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Pedro..czy on jest molosowaty? Heros rudy wesołek Wisnia...kropkowane szczęście Dobi..bardzo bojący i przestraszony sytuacją czy ma coś z dobka? Hasior...spokojny staruszek Kasztan....znaleziony pod kasztanem-smutny Pola..sliczna onkowata Majka...sliczna suczka po prawej Bąbel..teskniący maluszek Besi po sterylce Heban nostalgiczny Wicher...onkowaty z długim włosem Amelka...co chodzi po budzie Kora po sterylce Quote
Recommended Posts