_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 giselle ja fisia dostanę tu za chwilę :placz: :eviltong: Quote
giselle4 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 .,,...tylko podniose moje maluchy jutro napisze :oops:;) Quote
andzia69 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 a Aisza to nie miała isć do domku?:cool3: zobaczcie w banerek w podpisie...po 10 latach baba oddała sunieczkę astkę jak śmiecia...do schronu:placz::placz::placz: Quote
giselle4 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='andzia69']a Aisza to nie miała isć do domku?:cool3: zobaczcie w banerek w podpisie...po 10 latach baba oddała sunieczkę astkę jak śmiecia...do schronu:placz::placz::placz:[/quote] Nie andziu dalej mam 5 panienek na glowie:crazyeye: Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Majusia175']Witam.... wiem nie powinnam się wypowiadać bo zaraz ktoś będize na mnie najeżdżał, czego nie cierpię.... Pomóżcie mi w szukaniu astków. tylko w miastach nie tak daleko częstochowy, do 150-200 km.... Proszę Was bardzo. Może gdzieś na dolnym śląsku są?[/QUOTE] Witaj ,nie najezdzam...daleka jestem od tego... astkow jest bardzo duzo tylko napisz do jakich celów? adopcyjnych? suczka ,facet ,ile latek po sterylce?,jakie kolory czy lubic ma dzieci? itd napisz wiecej a ja pomogę nawet w nocy....:oops: Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Majusia175']Witam.... wiem nie powinnam się wypowiadać bo zaraz ktoś będize na mnie najeżdżał, czego nie cierpię.... Pomóżcie mi w szukaniu astków. tylko w miastach nie tak daleko częstochowy, do 150-200 km.... Proszę Was bardzo. Może gdzieś na dolnym śląsku są?[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/cztery-amstaffki-cztery-problemy-kto-pomoze-bo-nastepnej-zimy-nie-przetrwaja-131625/[/url] Quote
Majusia175 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Witam.... wiem nie powinnam się wypowiadać bo zaraz ktoś będize na mnie najeżdżał, czego nie cierpię.... Pomóżcie mi w szukaniu astków. tylko w miastach nie tak daleko częstochowy, do 150-200 km.... Proszę Was bardzo. Może gdzieś na dolnym śląsku są? Quote
xmartix Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Majusia175']Witam.... wiem nie powinnam się wypowiadać bo zaraz ktoś będize na mnie najeżdżał, czego nie cierpię.... Pomóżcie mi w szukaniu astków. tylko w miastach nie tak daleko częstochowy, do 150-200 km.... Proszę Was bardzo. Może gdzieś na dolnym śląsku są?[/quote] w celu? :roll: Quote
wroobelterrorystka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 widać jakieś rozwiązanie sprawy z Liskiem? przeciez on nie może tam zostać :( a przy okazji zapraszam na bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozne-roznosci-na-uciechow-133420/"]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozne-roznosci-na-uciechow-133420/[/URL] Quote
rotek_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 wielkie dzięki wroobelku:loveu: w okolicach Bojanic zgubiła się 7 miesięczna labradorka o umaszczeniu czarnym za znalezenie suczki przewidziana jest nagroda Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']widać jakieś rozwiązanie sprawy z Liskiem? przeciez on nie może tam zostać :( a przy okazji zapraszam na bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozne-roznosci-na-uciechow-133420/"]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozne-roznosci-na-uciechow-133420/[/URL][/QUOTE] NOOO NIE UWIERZYSZ POLICJA ODMÓWIŁA WSZCZĘSCIA POSTEPOWANIA wiec Lisek jest dalej ,,nasz,, i tyle:-( Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='rotek_']wielkie dzięki wroobelku:loveu: w okolicach Bojanic zgubiła się 7 miesięczna labradorka o umaszczeniu czarnym za znalezenie suczki przewidziana jest nagroda[/QUOTE] zapisuje i dam znac do schroniska:-( Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']czyli pora zacząć myśleć o realizacji mojego planu? ;>[/QUOTE] Ola,Ola nie teraz jeszcze wszystko mokre ale facetowi umilimy zycie...spoko:crazyeye: Quote
wroobelterrorystka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 czyli pora zacząć myśleć o realizacji mojego planu? ;> Quote
justynavege Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Podsłyszałam , że na cmentarzu w dzierżoniowie niestety nie wiem czy starym czy nowym ale to obok siebie ) zabiedzony skrajnie spory jasny pies jest Pani która o tym mówiła nie miałą nic do jedzenia przy sobie prosiła pracujących tam że odkupi ich kanapkęjak mają ale nie wykazali zrozumienia , skwitowali " on nie jeden tu taki biega):shake: z relaci pani wynika , że piez dlugo już nie pożyje jeśli ktoś zmotoryzowany lub akurat tam chodzący mógłby zajrzeć i ewentualnie coś do jedzenia zostawić... Quote
MagYa^^ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 :roll: cholera dużo za dużo tej biedy.. :shake: Mam nadzieje, że ktoś sprawdzi tą informację :-( Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='justynavege']Podsłyszałam , że na cmentarzu w dzierżoniowie niestety nie wiem czy starym czy nowym ale to obok siebie ) zabiedzony skrajnie spory jasny pies jest Pani która o tym mówiła nie miałą nic do jedzenia przy sobie prosiła pracujących tam że odkupi ich kanapkęjak mają ale nie wykazali zrozumienia , skwitowali " on nie jeden tu taki biega):shake: z relaci pani wynika , że piez dlugo już nie pożyje jeśli ktoś zmotoryzowany lub akurat tam chodzący mógłby zajrzeć i ewentualnie coś do jedzenia zostawić...[/QUOTE] justynka gdzie jest stary cmentarz ...ja nie wiem wiesz ze mieszkam tutaj krotko... jezeli to na nowym to nie ma problema... michelle codziennie jedzie do pracy koło tego cmentarza[droga na Wrocław?tak] i moze za brama zawsze zostawić jedzenie i picie.... worek karmy to nie majątek.....Moze w weekend sie tam wybierzemy...nooo niestety rozsiewamy prądki grypy i raczej takie łazenie nie jest dobre ale jezeli on tam jest to znajdziemy..... 6 kotow na działce...Lisek teraz jeszcze i ten....czy ludzie juz całkiem serca nie mają? Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ...[B]Od wczoraj Wroclaw ma nowa obywatelkę-Kaję dziewczyna pojechała z Państwem fordem...jak laleczka . Siedziała na tylnej kanapie z córeczka [6 -7lat[/B] ktora troche sie jej bała ale dała rączke do powąchania i nawet dostała całuska w nosek i bardzo sie cieszyła..... Miłosc z Panem od pierwszego liżnięcia a było ich duuuuuzo... Szczęścia królewno,nie siedziałas długo w schronie teraz Czeska i Aisza.....Atenka moze Dora...... kto chce piekne suczki...?:evil_lol::oops: Quote
Kana Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ostrzegam : [quote name='agaga21']majusi175 proszę nie dawajcie psa.ona mieszka z rodzicami i [B]jej tata nie godzi się na psa![/B]to bardzo nieodpowiedzialna osoba, która już chyba na 10 watkach pisze, ze bierze danego psa do siebie.:angryy:[/quote] Do tego te dziecko co chwile zmienia upatrzenia psa co do rasy. Od huskyego po spaniele. A psa i tak nie bedzie mogła wziąć i tylko zawraca głowę. Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Kana']Ostrzegam : Do tego te dziecko co chwile zmienia upatrzenia psa co do rasy. Od huskyego po spaniele. A psa i tak nie bedzie mogła wziąć i tylko zawraca głowę.[/QUOTE] Kan dziekuje... ja sie szybko zapalam...jezeli jest chętny i ma warunki to nawet jesterm gotowa zabrac psa do domku i wydać o 12 w nocy....szkoda ze tak jest. szkoda mi mojego czasu na odpowiadanie ....bo i tak mało jego mam dzieki jeszce raz:oops:;) Quote
justynavege Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 giselko stary cmentarz jest tuż przed nowym , droga na Wrocław , nie sposób przeoczyć , po przeciwnej stronie ulicy jest szkoła chyba katolicka podstawowa Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='justynavege']giselko stary cmentarz jest tuż przed nowym , droga na Wrocław , nie sposób przeoczyć , po przeciwnej stronie ulicy jest szkoła chyba katolicka podstawowa[/QUOTE] jutro znajdziemy...moze sie uda i psa zauwazyć.... oj cieżko ...ciezko:shake: Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Giselko napisałma do pana Patryka na gg z prośbą o wieści ale nie odpisuje, poczekamy zibaczymy :-) Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='AdaK']Giselko napisałma do pana Patryka na gg z prośbą o wieści ale nie odpisuje, poczekamy zibaczymy :-)[/quote] Telefonował dzisiaj to juz jego tak nie molestujmy jak mozesz to wklej Panu Patrykowi link do czterech amstaffek to tam będzie mógł pisac i fotki wklejac ok?:oops: Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='giselle4']Telefonował dzisiaj to [B]juz jego tak nie molestujmy[/B] jak mozesz to wklej Panu Patrykowi link do czterech amstaffek to tam będzie mógł pisac i fotki wklejac ok?:oops:[/quote] :roll: :evil_lol: okej ;) Quote
Recommended Posts