Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andzia69']a Aisza to nie miała isć do domku?:cool3:

zobaczcie w banerek w podpisie...po 10 latach baba oddała sunieczkę astkę jak śmiecia...do schronu:placz::placz::placz:[/quote]

Nie andziu
dalej mam 5 panienek na glowie:crazyeye:

Posted

[quote name='Majusia175']Witam.... wiem nie powinnam się wypowiadać bo zaraz ktoś będize na mnie najeżdżał, czego nie cierpię.... Pomóżcie mi w szukaniu astków. tylko w miastach nie tak daleko częstochowy, do 150-200 km.... Proszę Was bardzo. Może gdzieś na dolnym śląsku są?[/QUOTE]

Witaj ,nie najezdzam...daleka jestem od tego...
astkow jest bardzo duzo
tylko napisz do jakich celów?
adopcyjnych?
suczka ,facet ,ile latek po sterylce?,jakie kolory
czy lubic ma dzieci?
itd
napisz wiecej a ja pomogę
nawet w nocy....:oops:

Posted

[quote name='Majusia175']Witam.... wiem nie powinnam się wypowiadać bo zaraz ktoś będize na mnie najeżdżał, czego nie cierpię.... Pomóżcie mi w szukaniu astków. tylko w miastach nie tak daleko częstochowy, do 150-200 km.... Proszę Was bardzo. Może gdzieś na dolnym śląsku są?[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/cztery-amstaffki-cztery-problemy-kto-pomoze-bo-nastepnej-zimy-nie-przetrwaja-131625/[/url]

Posted

Witam.... wiem nie powinnam się wypowiadać bo zaraz ktoś będize na mnie najeżdżał, czego nie cierpię.... Pomóżcie mi w szukaniu astków. tylko w miastach nie tak daleko częstochowy, do 150-200 km.... Proszę Was bardzo. Może gdzieś na dolnym śląsku są?

Posted

[quote name='Majusia175']Witam.... wiem nie powinnam się wypowiadać bo zaraz ktoś będize na mnie najeżdżał, czego nie cierpię.... Pomóżcie mi w szukaniu astków. tylko w miastach nie tak daleko częstochowy, do 150-200 km.... Proszę Was bardzo. Może gdzieś na dolnym śląsku są?[/quote]

w celu? :roll:

Posted

widać jakieś rozwiązanie sprawy z Liskiem?

przeciez on nie może tam zostać :(

a przy okazji zapraszam na bazarek:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozne-roznosci-na-uciechow-133420/"]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozne-roznosci-na-uciechow-133420/[/URL]

Posted

wielkie dzięki wroobelku:loveu:

w okolicach Bojanic zgubiła się 7 miesięczna labradorka o umaszczeniu czarnym
za znalezenie suczki przewidziana jest nagroda

Posted

[quote name='wroobelterrorystka']widać jakieś rozwiązanie sprawy z Liskiem?

przeciez on nie może tam zostać :(

a przy okazji zapraszam na bazarek:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozne-roznosci-na-uciechow-133420/"]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozne-roznosci-na-uciechow-133420/[/URL][/QUOTE]
NOOO NIE UWIERZYSZ
POLICJA ODMÓWIŁA WSZCZĘSCIA POSTEPOWANIA
wiec Lisek jest dalej ,,nasz,, i tyle:-(

Posted

[quote name='rotek_']wielkie dzięki wroobelku:loveu:

w okolicach Bojanic zgubiła się 7 miesięczna labradorka o umaszczeniu czarnym
za znalezenie suczki przewidziana jest nagroda[/QUOTE]

zapisuje i dam znac do schroniska:-(

Posted

[quote name='wroobelterrorystka']czyli pora zacząć myśleć o realizacji mojego planu? ;>[/QUOTE]

Ola,Ola
nie teraz jeszcze wszystko mokre
ale facetowi umilimy zycie...spoko:crazyeye:

Posted

Podsłyszałam , że na cmentarzu w dzierżoniowie niestety nie wiem czy starym czy nowym ale to obok siebie ) zabiedzony skrajnie spory jasny pies jest

Pani która o tym mówiła nie miałą nic do jedzenia przy sobie prosiła pracujących tam że odkupi ich kanapkęjak mają ale nie wykazali zrozumienia , skwitowali " on nie jeden tu taki biega):shake:
z relaci pani wynika , że piez dlugo już nie pożyje
jeśli ktoś zmotoryzowany lub akurat tam chodzący mógłby zajrzeć i ewentualnie coś do jedzenia zostawić...

Posted

[quote name='justynavege']Podsłyszałam , że na cmentarzu w dzierżoniowie niestety nie wiem czy starym czy nowym ale to obok siebie ) zabiedzony skrajnie spory jasny pies jest

Pani która o tym mówiła nie miałą nic do jedzenia przy sobie prosiła pracujących tam że odkupi ich kanapkęjak mają ale nie wykazali zrozumienia , skwitowali " on nie jeden tu taki biega):shake:
z relaci pani wynika , że piez dlugo już nie pożyje
jeśli ktoś zmotoryzowany lub akurat tam chodzący mógłby zajrzeć i ewentualnie coś do jedzenia zostawić...[/QUOTE]
justynka gdzie jest stary cmentarz ...ja nie wiem
wiesz ze mieszkam tutaj krotko...
jezeli to na nowym to nie ma problema...
michelle codziennie jedzie do pracy koło tego cmentarza[droga na Wrocław?tak] i moze za brama zawsze zostawić jedzenie i picie....
worek karmy to nie majątek.....Moze w weekend sie tam wybierzemy...nooo niestety rozsiewamy prądki grypy i raczej takie łazenie nie jest dobre
ale jezeli on tam jest to znajdziemy.....

6 kotow na działce...Lisek teraz jeszcze i ten....czy ludzie juz całkiem serca nie mają?

Posted

...[B]Od wczoraj Wroclaw ma nowa obywatelkę-Kaję
dziewczyna pojechała z Państwem fordem...jak laleczka .
Siedziała na tylnej kanapie z córeczka [6 -7lat[/B]
ktora troche sie jej bała
ale dała rączke do powąchania i nawet dostała całuska w nosek i bardzo sie cieszyła.....
Miłosc z Panem od pierwszego liżnięcia
a było ich duuuuuzo...
Szczęścia królewno,nie siedziałas długo w schronie

teraz Czeska i Aisza.....Atenka moze Dora......
kto chce piekne suczki...?:evil_lol::oops:

Posted

Ostrzegam :
[quote name='agaga21']majusi175 proszę nie dawajcie psa.ona mieszka z rodzicami i [B]jej tata nie godzi się na psa![/B]to bardzo nieodpowiedzialna osoba, która już chyba na 10 watkach pisze, ze bierze danego psa do siebie.:angryy:[/quote]
Do tego te dziecko co chwile zmienia upatrzenia psa co do rasy.
Od huskyego po spaniele.
A psa i tak nie bedzie mogła wziąć i tylko zawraca głowę.

Posted

[quote name='Kana']Ostrzegam :

Do tego te dziecko co chwile zmienia upatrzenia psa co do rasy.
Od huskyego po spaniele.
A psa i tak nie bedzie mogła wziąć i tylko zawraca głowę.[/QUOTE]
Kan dziekuje...
ja sie szybko zapalam...jezeli jest chętny i ma warunki
to nawet jesterm gotowa zabrac psa do domku i wydać o 12 w nocy....szkoda ze tak jest.
szkoda mi mojego czasu na odpowiadanie ....bo i tak mało jego mam
dzieki jeszce raz:oops:;)

Posted

[quote name='justynavege']giselko stary cmentarz jest tuż przed nowym , droga na Wrocław , nie sposób przeoczyć , po przeciwnej stronie ulicy jest szkoła chyba katolicka podstawowa[/QUOTE]
jutro znajdziemy...moze sie uda i psa zauwazyć....
oj cieżko ...ciezko:shake:

Posted

[quote name='AdaK']Giselko napisałma do pana Patryka na gg z prośbą o wieści ale nie odpisuje, poczekamy zibaczymy :-)[/quote]
Telefonował dzisiaj to juz jego tak nie molestujmy
jak mozesz to wklej Panu Patrykowi link do czterech amstaffek
to tam będzie mógł pisac i fotki wklejac
ok?:oops:

Posted

[quote name='giselle4']Telefonował dzisiaj to [B]juz jego tak nie molestujmy[/B]
jak mozesz to wklej Panu Patrykowi link do czterech amstaffek
to tam będzie mógł pisac i fotki wklejac
ok?:oops:[/quote]
:roll: :evil_lol:
okej ;)